Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foldespeti

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Nikita 1x05 - Az őrszem 2011.10.05 09:50:00
Nyilván fölmerült már egyesekben a kérdés, hogyha Nikita annyira haragszik a Részlegre, és a Részleg vezetője Percy, akkor miért nem csinálja ki gyorsan, amúgy a maga nemes egyszerűségében. Nos, eddig is volt már pár homályos utalás erre, de most választ kapunk a kérdésre. De…..
 Forrás: TénytárA magyar államadósság rekordot döntött.A kormány, amely az adósság elleni harcot tűzte ki célul, csupán egy arrogáns posztólobogtatással bírt válaszolni. A hívek táborában ezt a hírt meg sem említik.Az, hogy ilyen csúnyán sikerült eladósítani a…..
foldespeti 2011.10.18 22:02:45
@stark: "Arról ne is beszéljünk, hogy az IMF által követett költségvetési kiigazítás kisebb volt, mint amit a kormány kénytelen bevezetni, saját töketlensége miatt."

Jó hát az egy dolog, hogy kisebb kiigazítást kértek, mert az IMF-nek nem az a célja, hogy egy ország gazdasága rendbe jöjjön, hanem hogy éppen ne menjen csődbe, hogy aztán új hiteleket verhessen rá. Ahhoz hogy a gazdaság talpra álljon itthon, sajnos megszorítások kellenek. És kellettek volna már ezelőtt is, csak senki nem merte meglépni őket. Pedig kis adagokban lehet elviselhetőbb lett volna, mint most így egyszerre a nyakunkba zúdítva.

De ahogy te is írtad, itt sajnos nem az számít, hogy mi a gazdaság érdeke, a politikai érdekeket is mérlegelnie kell a kormánynak, és itt akkor el is köszönhetünk annak még a leghalványabb esélyétől is, hogy a politikusaink valaha meg fogják hozni azokat a döntéseket, amiket meg kellene.
Mindennap egy alma, az orvost távol tartja! Szól a fáma, amit jól meg tanult Alex (a drága), mert reggelire már tolja is a szájba, bizonyára hogy erőt gyűjtsön mára, és vígan kémkedhessen tovább Nikita parancsára. Ám Nikita ezúttal csak annyit kér, hogy őrködjön, mert valami…..
hogyvolt Nikita 1x03 - Kill Jill 2011.09.21 09:00:00
Emlékszik még itt valaki az Aliasra? Valamiért engem ez a sorozat arra emlékeztet, csak a Jenifer Garnernek jobb volt a segge, meg abban talán nem voltak olyan észveszejtően idegesítő mellékszereplők, mint itt Jill. Jill amúgy egy újságíró, és így a rész elején csak annyit…..
hogyvolt Nikita 1x02 - A diktátor 2011.09.14 16:00:00
Amikor szóba került, hogy kéne Nikitáról hogyvoltozni, a főnökasszony a munkahelyen csak annyit mondott: "Jó nő testhezálló ruciban akciózik, ez minden férfi álma. Mi a szart gondolkodsz rajta?" Akkor még nem éreztem a szavai súlyát, de így a második rész után kezdem…..
hogyvolt Nikita 1x01 - A beavatás 2011.09.11 12:30:00
A készítők nem szaroztak, rögtön belecsapnak a lecsó közepébe. A Nikita eredet sztorit, amire a Batmannél egy egész filmet szántak, letudják 20 másodpercben, mialatt Maggie Q elmondja nekünk, hogy ő Nikita, 6 éve beszervezte egy titkos kormányszerv bérgyilkosnak, hogy aztán 3…..
Ne tessék több pályamunkát küldeni, candyparfumegirl írja az RTL zenés bohócműsorának hogyvoltjait. Csüggedni nem kell, van kiadó sorozat kismillió, 13-as raktár, Az esemény (mindkettő Viasat), de ha jól látom a CSI-család is abbamaradt, pedig ott három sorozat is van. Ha valaki…..
foldespeti 2011.08.30 12:12:29
Az RTL Klub szeptember 3-án indítja az X-Factor második évadát, és nem bírnánk ki, ha nem hogyvoltoznánk meg az eseményeket, már csak azért sem, mert akkor mi lesz a blogot rendszeresen olvasó, de tévével nem rendelkező olvasókkal? Ők hogy lesznek képben? Ne hagyjuk, hogy a…..