Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoffmanka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTI Fotóarchívumával közösen indított sorozatunk Színes mindennapok címmel 1958-től minden évet érintve igyekszik bemutatni a magyar mindennapokat sosem látott archív, színes felvételeken. A legutolsó bejegyzésünk a sorban 1970-ig jutott, ma a következő két évet érintjük. 1971. január 18. A…..
Aki nem növesztett még szakállat az nem is gondolja mennyi meló van vele. Ha te már tudod, akkor is belefuthatsz olyan dolgokba, ami miatt nem leszel elégedett a szakálladdal. Amennyiben a következőben találsz olyat, ami igaz rád, akkor törekedj a kijavítására, és garantáltan jobban fogod érezni…..
A Fidesz és személyesen Orbán Viktor körülbelül annyira szeretne népszavazást az olimpiáról, mint Habony Árpád egy Tesco gazdaságos öltönyt. Az, hogy nem ágálnak ellene hangosan, még nem azt jelenti, hogy nincs kész terv a kezdeményezés elgáncsolására...
Hoffmanka 2017.02.13 13:54:22
@Ballib cenzúrázók réme 24:

Mi az a "ballib" te nagyon -nagyon beteg? Inkább ne is válaszolj szegénykém..
Érdekes jelenség az idő.  Vegyük példának a címben megjelölt színészt, Brad Pitt-et. Amikor elkezdtem ismerkedni és rajongani a filmvilág iránt, a népszerű színész már ünnepelt hollywoodi csillag volt, s egészen eddig a cikkig fel sem merült bennem, hogy nem a csúcson kezdte. Nyilván tisztában…..
Minden nagyobb teljesítményhez az életben tartozik egy mérföldkő is, amire aztán szívesen emlékezünk vissza. Minden egyes megmászandó emelkedő előtt szinteket tűzünk ki magunk elé, hogy tudjuk, hol járunk éppen a folyamatban, és még mennyi van hátra. Bár az ilyen kalandokba, célokba, életutakba…..
26 éve, 1989 április 25-én készültek ezek a képek, amely esemény helyszínének azonosításához kérem a segítségeteket...
Hoffmanka 2015.05.01 02:07:22
Nem kell feltekerjed a rádiót vagy becsapnod az ajtót! Használj Te is hangos fingást gátló alsónadrágot!  "Japán is kínai elmentek fingani, japánnak sikerült, a kínai belesült." E mondóka háboríthatta fel a kínai Yong Liut, és olyat talált fel, hogy ne kelljen többé egy…..
Hoffmanka 2014.06.25 22:01:02
@Bicepsz Elek: ..de mely kúszik,kicsi s lapos,annak szaga írtózatos!
A homokos tengerpart utáni vágyakozás két – nagyrészt – uniós illetve állami forrásból finanszírozott magyar beruházásnál is tetten érhető. Az eredmény azonban siralmas. A Velencéhez közeli Lido di Jesolo 15 km-es homokos strandja sok magyar turista számára egyet jelent…..
  Egy hónapnyi időtartamra társadalmi egyeztetésre bocsátották az új Büntető Törvénykönyv tervezetét. A tervek szerint jövő év derekán életbe lépő kódex olyan szabályokat is tartalmaz, amely kiverte a biztosítékot a szakemberek egy rétegénél, illetve a témát jól…..
Sokféle érdekes, "kreatív" és pofátlan parkolást láttam már, de ilyet még nem, mint amilyet Gontar küldött. A fehér Rover vezetője egész egyszerűen úgy gondolta, hogy ha nincs hely, akkor jó lesz keresztben az utca közepén. Talán el is lehetett férni tőle, gondolta,…..