Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmöre

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak egy (dupla)rész van hátra a kopaszemberes-jegesmedvésszigetes sorozat második évadjából, és persze megy folyamatosan az agyonhypeolás (Lost Experience című internetes, 5 földrészt átölelő, kincskereső társasjáték; szereplők "véletlenül" elejtett…..
szmöre 2006.05.19 08:28:32
Megírtuk már, hogy a 24-ben reszelős hangú rettenthetetlen világmegváltót játszó Kiefer Sutherland néhanapján elereszti magát, és alkoholos állapotban baromságokkal szórakoztatja barátait és saját magát - következzen egy bejátszás az egyik ilyen kilengésről:   ..
comment:com A hónap zsidózása 2006.05.16 13:03:00
Az utóbbi idők legélesebb zsidózását olvastuk tegnap, és még csak nem is Bencsik András beszélt idegenszívűekről a Demokrata beköszöntőjében, sőt nem is Lovas István számolt be a legújabb külföldi kutatásokról, amelyek szerint a Holokauszt csak egy véletlen, és…..
A minap Kiefer Sutherland, a 24 rettenthetetlen Dzsekkbáuerja (tudják, az egyetlen, aki nem ijed meg Csáknórisztól és akiről a Terminátort mintázták) azt bírta nyilatkozni Jay Lenónak (Amerikában ő a Fábry), hogy ugyan aláírta a további 3 napra vonatkozó szerződését, de abban…..
comment:com Rókabőr 2006.04.26 00:08:00
Amikor egy szekér úgy istenigazából beindul, és már van bögre, póló és lepedő is kedvenc karaktereink arcképével, nos, ekkor következik a játékpiac meghódítása, és jelennek meg hőseink a monitorokon is. A 24 már megtette az első lépéseket, a már  megjelent játékban a…..
A már a második szezonját taposó, és jövőre is biztosan visszatérő House MD főszereplője, Hugh Laurie panaszkodott egy kicsit, és ezért a jövő szezonban egy apróbb változtatáson esik át a karakter. Tessék szépen kijelölni a szürke részt, és megmondjuk. Szóval arról van…..
comment:com Szürreál 2006.04.20 18:40:00
Az igazi tévéfüggő arról (is) ismerszik meg, hogy megnéz minden szarból legalább egy részt, aztán begyűjti az előző szezonokat ahogy tudja. Na így voltam én a reality show műfaj legalját jelképező sorozattal, a VH1 Surreal Life c. darabjával. Emlékszünk a nem kis bukást…..
Emlékszünk még a Beverly Hills 90201 című nagy sikerű tinisorozatra? És a benne szereplő bociszemű Tori Spellingre? Na, a kisasszony, aki csak és kizárólag azért kaphatott szerepet az eposzban, mert annak producere a kedves édesapja volt (Aaaron Spelling, akinek többek között…..
comment:com Fegyverbe!!! 2006.04.21 10:32:00
Az MSzP-nek szüksége van rád! Kis túlzással mondhatjuk, toborzó plakáttá lobbant a 168 óra címlapja. (A kép az ezalatti posztban) Gyurcsány Ferenc kimutat a képből, rád és rám, és látjuk is, ahogy a szája azt formálja: TE! A 168 óra szerkesztőségében mégis hanyag munkát…..