Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitsportoljak

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretné, ha gyermeke mihamarabb sportolni kezdene, de nem tudja, hogy melyik sportágat válassza?   Van, amikor a szülőnek fontos döntéseket kell meghoznia gyermekével kapcsolatban, de információ hiány, vagy tapasztalat híján nehéz helyzetbe kerül...   Janku Ferenc sportedző…..
Már a régi görögök is tudták, hogy a test és a lélek nem választható el egymástól. Ép testben ép lélek – hirdették, és ma sincs ez másként. Számtalan tudományos kísérlet, vizsgálat alátámasztotta már, hogy a lelki egészség egyik feltétele az egészséges…..
Előző bejegyzésemet a pozitív személyiségfejlődéshez vezető út taglalásával zártam, amelyben kifejtettem, hogy a tanulás, a játék, a sport és a verseny élmények által, illetve a helyes kommunikáció és motiválás alkalmazásával lehet elérni az optimális fejlődést.A…..
Kirk Bateman (1962) szerint a tanulási zavar olyan elmaradás, rendellenesség vagy megkésett fejlődés a beszéd, olvasási, írási, számolási folyamatokban vagy más iskolai tantárgyakban, amelyet lehetséges agyi diszfunkció és/vagy emocionális vagy viselkedési zavar által okozott…..