Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miskolci Anime Klub

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok , ezúton szeretnénk meghívni titeket a December 22. Vasárnap tartandó rendezvényünkre a hatodik Kyoudou no Kissára ami egy karácsonyi minicon lesz . A Programok között lesz :Cosplay versenyTáncszőnyeg, Konzol ésJust dance verseny,Anime AktivityTombola,(!!! Minden…..
Ránk köszöntöttismét egy új év, ami hogyha hihetünk nők lapja, webkafé, stb oldalaknak roppant kedvezően alakulhat.Lesznek új kapcsolatok, önmegismerkedés, fegyelmezett munkávalelért komoly eredmények, meg minden más ami egyébként is előfordulegy évben.No, de félre a…..
Sziasztok! December 22.-én szombaton mindenkit szeretettel várunk rendezvényünkön az 5. Kyoudouno Kissán. Amik várhatók: Cosplay verseny Vetités Anime Activity Naruto Kviz Wii- Just dance Táncszőnyeg Vásárfia Rajz verseny !Minden program kipróbálásáért tombola…..
Már régóta terveztem, hogy írok egy kis összefoglalót Baráthosiról. Baráthosi Balogh Benedek  talán az egyik legsikeresebb magyar néprajzi gyûjtõ volt. Távoli, Európa számára szinte ismeretlen helyekre utazott éveken át újra és újra, nem ritkán saját erõbõl…..
Sziasztok! A Miskolci aNime Klub szervezésében megrendezésre kerül a második Hollóstetői Anime Tábor! Három fantasztikus augusztusi nap vár rátok, ha úgy döntötök ,hogy velünk tartotok, úgyhogy jelentkezzetek mihamarább. A Hely ahol leszünk a Hollós tetői kemping( Rejtett…..
Sziasztok! Április 7 én szombaton mindenkit szeretettel várunk rendezvényünkön a 4. Kyoudouno Kissán. Amik várhatóak: Cosplay verseny Vetítés Anime Activity Wii Táncszőnyeg Rajzverseny Vásárfia Harcművészeti Bemutató !Minden program kipróbálásáért tombola jár! Helyszín :…..
Miskolci Anime Klub B.U.É.K!!! 2012.01.23 14:35:00
B.U.É.K !!! 2012. január 23. különös hajnalán, egy hideg párába burkolt tó partján álltunk és figyeltük ahogy az erőtől vibráló levegőt furcsa morajlás járja át, majd a tó mélyéről lassan felemelkedett, hogy átvegye az év irányítását a hatalmas Víz…..
Amit már mindenki láthatta a képekből, hogy a Miskolci Anime Klub ez év (2011) augusztusában három napos Tábort szervezett a fiataloknak.A hangulat fantasztikus volt. Rengeteg program került megrendezésre. Itt a táborlakók kibontakoztathatták tehetségüket sokféle műfajban. Az első…..
Az oldal még fehér, mint a frissen hullott hó, itt az idő, hogy kicsit rosszalkodjunk és mindenki rajtahagyja a lábnyomát! Írj egy cool élménybeszámolót bármely rendezvényünkről, legyen az egy kissa, egy kirándulás, CP meet, vagy az idei MiNK nyáritábor, és mi lehozzuk a…..
Miskolci Anime Klub 2011.09.07 18:44:57
A blog.hu ad otthont mától a Miskolci Anime Klub Egyesületnek, az oldal weboldalként fog szolgálni, hogy aki esetleg nincs fent facebookon, az is fel tudja velünk venni a kapcsolatot. Továbbá nyomon követhesse  az egyesület rendezvényeit. Képek, video, cikkek hamarosan! ..