Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dantee

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi leírás szigorúan az én meglátásom, véleményem alapján íródott a mostanában kijövőmagyaroknak! (értelem szeruen a kalandoroknak szól, au-pair-nek, bentlakásos vendéglátósoknak, szakmunkásoknak ez az írás túlnyomó részben értelmetlen) Az alábbi írás az én egy…..
Sokan írtatok tegnap, így sikerül még több dologgal kiegészíteni a nagy összefoglalást:- Magyar szállás?!?!: Nagy véleménykülönbségek vannak a magyar szállásokkal kapcsolatban. Azt kell látni, hogy a magyar szállásközvetítoknél ki tudod húzni azt az idoszakot amíg munkát…..
Bőrjakó és bőrnadrág: Ha a wurlitzer sírni tudna: (És mindehhez a plasztikus péntek esti élménybeszámoló K*** tollából, innét a szomszédból: a srác 6 perce állt letolt gatyával az asztalunknál, amikor rájöttem, hogy nem unja meg, szóltam a többieknek hogy forduljanak meg.…..
Subba Subba szív iWiW: Mocis Pisti 2007.11.16 12:06:00
Ha nem látnánk a saját szemünkkel mi sem hinnénk el. Ez valóban megtörténik, minden pénteken, csak itt, csak nektek. Wiw válogatás!- B. Évának bedugnám a puncijába!- ANYASÁGOT EGYEDÜL VÁLLALT/VÁLLALÓ NŐNEK- Törzsbenélés főkolompos- Mocis Pisti- Virág a strandon- 2000 EURO..
Fogadjunk nem tudjátok még, hogy mit fogtok hallgatni a következő hónapokban! Mi viszont már tudjuk, hogy milyen csapásra készül a Náksi-Brunner párosból a gülüszemű. Tehátakkor mindenki egyszerre: pimpinkin egy cukor kis nyuszimusz, aki hidd el hogy sosem lesz alamusz! ..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Egy: A kecskeméti autókereskedő, aki a honlapján felcsendülő, veszettül ismerős harmóniákkal operáló funkynóta szerint minőségben utazik, szponzorként meg egy hazai zenekarban. Kettő: A zenekar veszettül funky énekese, 31 éves, nőtlen, és azért hagyta faképnél bohó ifjú…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Soha nem adjuk fel a kutatást! Az amatőr szórakoztatóipar művészei dolgozói minden megnyilvánulását meg kell találnunk, ennek szenteljük mocskos életünket. Pár órája még békesen ringattuk magunkat az orosz barkács-zeneipar dallamaira, hogy ilyesmi nálunk azért…..
Subba Táncos kisfilm 2007.11.08 14:54:00
Ezek a kedves kisfiúk szerepeltek már egy másik számukkal a Subba oldalán, de ne nagyon röhögjetek. Nálunk az Ötutcaiak hasonló átéléssel nyomják a kábítást, és ugye a tanyás videóra sem kell emlékeztetnünk benneteket? A bolygó minden részén találni…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Szerintünk itt valakit csúnyán megszívattak. Sztriptíz, ásványvíz, tejszín és gyertyaviasz - mi más kell egy jó ki szolnoki minőségi bulihoz. Azt azért megnéznénk, hogy mit kapott a kisfiú a mamájától, miután hajnalban hazament. ..
Hogy mi a legújabb hype a You Tube-on? Létezik egy viszonylag nem túl régi amerikai sokk-szájt, a "Két csaj, egy pohár dotkom" (még csak nem is japán). A következőkben bemutatott kedvcsináló videók története: gyanútlan embereket ültetnek le egy laptop elé és megnézetik…..
Subba Terézanya, csapjad! 2007.10.10 16:30:00
Akinek nem tetszik ez a zseniális videó, az vegye úgy, hogy így csapunk vissza arra a rengetegszer beküldött gagyi finn-magyar rokonságos bénaságra. Térdre rogyunk, majomkutya egy esernyővel tartom vissza!     Ha valakit érdekelne az eredetije, itt találja...
Jobb ha tudjátok, a XI. kerületben, a Tábornok utcában dobog a magyarok istenének szíve. Egy első emeleti lakásban működik ugyanis - feltehetőleg nemezborítású falak közt - a Táltos iskola, a magyarság utolsó fellegvára. Az oldal csurig van érdekesebbnél érdekesebb cuccokkal,…..
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
Dantee 2007.10.06 18:08:24
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..
Subba Csajok és hullák 2007.10.03 15:59:00
Aki a nekromantikos posztból hiányolta a csöcsöket, az most örülhet. Történelmi pillanathoz érkezett ugyanis minden idők legzseniálisabb sajtóterméke, a Girls & Corpses. 3 év után végre sikerült offline terjesztőt szerezniük, úgyhogy nemsokára az amerikai újságárusok és…..