Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balance Tattoo and Beauty

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                Sziasztok, a tetoválásaimat munkásságomat sokan ismeritek. A munkák magukért beszélnek hordjátok százával ezrével a testeteken és sok sok szép órát töltöttünk el eddig az alkotások során. ......Idén egy új elképzelés született meg bennünk.…..
Néhány alapvető dolog, hogy könnyebben érthetővé tegyem a folyamatot.    A tetoválás elkészítése során a hét bőrréteg alá az irhába bekerülő festékréteg egy masszív felületet képez, ami nem változik így teljes mértékig tartós képi megjelenést eredményez. A festék komponensei a színes anyagoknál…..
 Amennyiben maradéktalanul és pontosan betartod az alábbiakat a tetoválásod mindenféle fertőzés, gyulladás, vastag seb nélkül, néhány nap alatt véglegesen begyógyul !  Nem kell hetekig vigyázni a vastagon sebes tetoválásra, a festék kijövetelétől félve, mert most a legbiztosabb, a leghigiénikusabb…..
Fáj a tetoválás? Ebben segítek némi információhoz jutni, hogy ne érjen felkészületlenül az ami vár rád. A tetoválás hátránya, hogy elkészítése kellemetlen érzéssel jár. Kinek jobban, kinek kevésbé,  de egy biztos:  aki azt mondja, a tetoválás nem fáj, az nem mond…..
                           A képekre kattintva további képet találsz munkáimról (Indafoto),  vagy keresd fel a Cowpie tatto facebook oldalamat. Amennyiben bármi kérdésed van keress bátran,…..