Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inspiralo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, lehet, hogy keserű ember vagyok, de miközben az alábbi poszthoz végeztem kutatásokat, igen jókat kacagtam. Mindenesetre szépen gyarapszik a sorozat. Nem pofáznék többet, szép hosszú gyűjtemény következik. - Persze. - A srác Kate-hez fordul, átöleli, és hosszan,…..
inspiralo 2012.07.30 23:32:04
@na__most__akkor: Tablet... brutál macera az ékezet...
inspiralo 2012.07.30 23:35:21
@Critikuss: ... a nő sötét mint az éjszaka, nem filozofál.
inspiralo 2012.07.31 09:05:55
@Critikuss: vagy inkább csak ledöbben azon, hogy egy ilyen jó pasinak pont ő kell, nehéz elhinnie. a nőnek durva önértékelési zavara van, a pasira úgy néz, mint egy félistenre. (a twilightban persze már állandó kérdés az örökkévalóság vagymi, de ott ugye Edward vámpír és Bella emiatt örlődik.... végig azzal szenved, hogy mi van, ha túl öreg lesz az örök 17 éves E-hoz. na ebből lett egy durva önértékelési izé ebben a könyvben. hurrá ez kell a népnek.)
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
inspiralo 2012.07.07 22:59:11
@Turo Rudi - ElelmiszerIpari Hulladek: elvállaltam, mert épp nem volt munkám, viszont volt egy csomó függőben lévő dolgom, amihez idő kellett - ez meg egy olyan munka, ahol szabadidő van, pénz viszont nincs. Arra a néhány hónapra meg van TB :)
inspiralo 2012.07.07 23:15:17
@lbm: tegyük hozzá, hogy a HR-esek igen komoly része bőőőőcsész, akinek fin*ja nincs arról a munkáról, amire embert keresnek... (na jó, néha azért beesik egy-egy vezszerves...)
inspiralo 2012.07.07 23:19:45
@Sebajj Tóbiás: Ja. Én néha az egész bagázst úgy ahogy van, kirúgnám :)
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..
Tisztelt Munkahelyi terror. Idén januárban kezdem el dolgozni egy irodában, viszont amint jött a nyári meleg nálunk is beizzították a légkondikat. Tudom, hogy sok embernek nagyobb problémája is van ennél de nálunk ez totális elviselhetetlen módon tették ezt. Ahol én dolgozom,…..
  Ezt a posztot egy volt orosz laktanyából kialakított lakás erkélyén írom, melyet valamikor a kilencvenes években csaptak hozzá az akkor már legalább húsz éves épülethez. (Lőttem róla expressz néhány fotót, hogy el tudjátok képzelni miről van szó.) Nem mondom, hogy…..
inspiralo 2012.06.10 18:06:09
@zsákbanfutó: ja... és a birtokháborításról már hallottál? A füstöddel megakadályozod a másik embert a SAJÁT tulajdona használatában... neki ugyenis NINCS választási lehetősége...
inspiralo 2012.06.10 19:45:02
@Nick the nick: jaja, ezért. Mi is szépen berendeztük, praktikus okokból kültéri műfű, szép izé a korlátra, szép szekrény, székek, párnák - drága dohányos szomszédaink viszont ellehetetlenítették a használatát, bagószagúak lettek a párnák, ha a gyereket leraktuk aludni, menthettük be 10 percen belül stb.

Nálam ezért nincs semmi tolerancia ezzel kapcsolatban.
inspiralo 2012.06.10 21:12:18
@Nick the nick: hát, már mi is az ellencsapáson törtük a fejünket. A dohányosok valahogy mindig úgy érzik, hogy ŐK alkalmazkodnak, nem értik, mi a gond azzal, ha kint füstölögnek... az se tűnik fel nekik, ha olyankor a fél ház elkezdi becsukni az ablakait... hiszen ŐK alkalmazkodnak. Jha.

Mi mondjuk végül jól jöttünk ki a sztoriból, mert emiatt gyorsan eladtuk a lakást. Az utolsó pillanatban. Ha csak egy évet is várunk, 2 millával kevesebbet kapunk érte, pedig már mi is durván a szokásos piaci ár alatt kínáltuk, hogy minél hamarabb elmenjen. Úgyhogy összességében örök hála a dohányos szomszédoknak :)
Az építészfórum készített egy reprezentatív felmérést egy rakás építész és rokon szakmát űző érintett személy bevonásával. Részletes adatok a felmésben, de a lényege a fenti infografikán olvasható....…..