Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SlayeR

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép alapján elsőre talán nem látszik, mi kerül közel 36 milliárd forintba Talán ez lenne a brit burzsuj álom? Ezt ugyan nem tudni, de azt igen, hogy a „cukorbáró” William Park Lyle által a múlt század elején építetett londoni ingatlan jelenleg a legdrágább ház a…..
Hát, az biztos, hogy (gazdag) szégyenlősöknek nem ajánlott Carlo Santambrogio olasz építész és honfitársa Ennio Arosio designer által megálmodott ház. A hatalmas üvegfelületek nem számítanak újdonságnak, de a milánói iroda elképzelése a legtöbb korábban megvalósult…..
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
SlayeR 2012.06.14 17:07:39
@Kaszáspók: Tehát te úgy gondolod, hogy aki karórát visel az egy kultúrember? nem számít ha megveri a feleségét vagy akár pszichopata lényeg a karóra...
A tengerentúlon is különlegesnek számító ingatlan került piacra néhány napja. A Casa Casuarina nem is a 125 millió dolláros vételára miatt érdekes – persze ekkora összeget ott sem minden nap kérnek egy házért -, hanem egykori tulajdonosa Gianni Versace okán. A Versace márka…..
SlayeR 2012.06.11 18:43:37
Nincs nagyobb felelősség és elköteleződés, mint egy vállalkozáshoz a saját nevünket adni. Hiszen a cégnév általában lecserélhető, azonban a saját néven működtetett vállalkozásokban ez nem lehetséges. Nincs második esély. A név kötelez. ..
Diktátorok, csendes őrültek, tengeralattjáró-tulajdonosok és bohém milliárdosok, figyelem! Norvégia ráunt atomtengeralattjáró támaszpontjára - de könnyen lehet, hogy csak lecserélte egy még titkosabbra és sokkal modernebbre -, így most eladná azt valakinek a fent említett…..
Jöjjön ismét egy kis hazai luxus. Asztali dísztárgy és mini széf egyben közel másfél millió forintért, ráadásul a Gordyus - a név ellenére magyar vállalkozásról van szó - által három hónap alatt gyártott cryptex jól is néz ki. A gyűjtőknek készült Herend for…..
SlayeR 2012.05.25 11:58:14
Burzsuj Noma, harmadszor 2012.05.03 16:00:00
A legjobbak még mindig a legjobbak. Akár ez is lehetne a sommás megállapítása a brit Restaurant Magazine legfrissebb éttermi listájának, hiszen a dobogón nincs változás az előző évhez képest. A legjobb hely továbbra is a koppenhágai Noma, ahol még a pézsmatulok is az asztalra…..
SlayeR 2012.05.04 09:43:33
@newnt55: :))) jó reggelit:))
Burzsuj Minden férfi álma 2012.02.04 16:00:00
Természetesen az autókról van szó. Egészen pontosan egy autókereskedőről, ahol szinte minden valamirevaló gyártó modelljét meg lehet találni. A hely hol is lehetne máshol, mint az Arab-félszigeten, egészen pontosan Dubajban, ahol az Al Ain Class Motors kereskedése van. Talán van…..
SlayeR 2012.02.05 15:34:28
17 éve a kijevi divatélet nagyasszonya, valamit nagyon tudhat Nem is olyan nagyon rég, még újságíró voltam, mikor együtt kávéztam (fenéket, ő fröccsözött) egy volt szovjet diplomatával egy óbudai kiskocsmában, aki ukrán gazdasági témákról világosított fel (vagy…..
SlayeR 2011.12.28 17:59:29
@átlátó: erre ő egyet intene, és te már nem élnél...:D
A lovon ülő lányt Ekaterina Ribovovlevának hívják. 22 éves, monacói állampolgár, egy meg nem nevezett amerikai egyetemen tanul, kicsit sem mellékesen pedig a Forbes lista 93. helyén lévő Dimitrij Ribovovlev egyik gyermeke. A papa (hivatalosan) műtrágya-gyártásból szedte össze a…..
SlayeR 2011.12.24 16:31:44
Bőr, vas, film noir és történelem - így kell újrafelhasználni az ipari hulladékotA repülés hőskora a sugárhajtású korszak előtt volt, ez egészen biztos. Sokkal férfiasabb (és gyomorforgatóbb) kaland volt repülni a légörvények közepette, mint ma, 10 kilométeres magasságban a…..
SlayeR 2011.11.29 20:13:12
Zavarba ejtő műtárgyat alkotott Charly Molinelli. Egy ipari préssel gondosan kockává lapított 490 lóerős Ferrarit roncsot pakolt egy alligátorbőrrel bevont dohányzóasztalba, melyre üveglapot tett. A Ferrari így mintha csak egy nyitott fekete koporsóban lenne felravatolozva, azzal az…..
SlayeR 2011.11.28 19:04:11
  Ugye, hogy a legtöbben automatikusan a mobiltelefonjukra néznek a pontos időért még akkor is, ha van karórájuk? Az óra egyre inkább „csupán”ékszer-funkciót tölt be, és - ha nagy szavakat is használhatunk ­- saját stílusunk kifejezésének fontos része. Az…..
Az emelvényen álló próbababán az ominózus Tom Ford ruha   Hosszú idő után ismét high-fashion érkezett az Andrássy útra, a Capsula multibrand üzletében ugyanis nem akármilyen márkákkal találkozhatunk. A legnagyobb durranásnak a Tom Ford ígérkezik, amelyből egyelőre a…..
Lehet azon vitatkozni, hogy L, V vagy W-alakú a mostani gazdasági válság, és egyáltalán elértük-e már a mélypontot, de mindig lesznek olyanok, akiket ez a kérdés nem - vagy csak - alig foglalkoztat. Nos, feltehetően nekik szól ez az ajánlat: Béreljen apartmant New York egyik…..
SlayeR 2011.11.16 20:35:28
Az üres Roberto Cavalli üzlet nem mutat túl szépen az Andrássy úton az Operánál - a kígyós kilincset is leszerelték -, szerencsére azonban még egy hónapot sem kellett nélkülözniük az olasz divat hazai rajongóinak. Igaz, a luxus helyett egy prémium márka érkezett Budapestre, a…..
Mekkora az az összeg és mennyi idő kell ahhoz, hogy minden fontos dolgot lássunk a Földön? A kérdésre elég pontos válasz adható, nagyjából három hét és fejenként mintegy 13-15 millió forint. Ennyi pénzért persze luxuskörülmények járnak, sőt akár többször is…..
Padlótól a plafonig, egymás mögött 6-8 sorban állnak a palackok, melyből a legolcsóbb is 30 ezer forintot ér“Megközelítőleg 15 milliárd forintnyi bor van a pinceajtó mögött” - állítja alkalmi idegenvezetőnk, mire akaratlanul is elkezdem fürkészni a pince védelmi…..
SlayeR 2011.11.03 21:07:04
Millió dolláros szökőkút és 1400 munkaórával összeszerelt motorcsónak a Neiman Marcus idei karácsonyi kínálatábanHivatalosan is megkezdődött a karácsonyi szezon Burzsujéknál: a Neiman Marcus tegnap mutatta be sorozatban 85. Chrismas Book-ját, ami bizonyos társadalmi köröknél…..
SlayeR 2011.10.20 16:39:09
SlayeR 2011.10.20 16:40:07
A Givenchy aktuális haute couture kollekciójaHálásak lehetnek a divatrajongók a Közel-Keletnek. Ha ők nem lennének, akkor ma már csak elvétve beszélhetnénk haute couture-ről, a nyugati civilizáció ugyanis a hírek szerint egyre kevésbé vevő a több tízezer euróba kerülő, neves…..
Nem csak az iPhone 4S bemutatásának lehet örülni idén ősszel. Talán egy kicsit csendesebben, de a luxustelefonok piacán is komoly változásokat hoz az idei második félév. A Tag Heuer okostelefonja után ugyanis új belépők érkeznek, itt van a Dior és a Vertu érintőképernyős…..
A Nokia-Windows együttműködés megtöri az iPhone  hegemóniát?Az okostelefonok piaca minden bizonnyal nagy fordulópont előtt áll. Öt év múlva már rá sem fogunk ismerni a mai állapotokra. A Nokia-Windows együttműködés új távlatokat ígér. Az iOS és az Android piaci…..
SlayeR 2011.10.05 22:44:10