Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deres

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Putyin, Kim Dzsongun, Mugabe, Asszad és Alijev. Elég beszédes névsor, ha a világ legkeményebb kezű diktátoait kell felsorolni, egyikük sem maradhat ki. Meglepő, vagy ha akarom felháborító, ítélje meg ki-ki vérmérséklete szerint, de vannak, aki szerint ebben a névsorban…..
Bár léteznek szervezetten működő bandák is, a felmérések szerint a betörőknek nem feltétlenül számít az ingatlan értéke vagy éppen a környék, sokkal inkább céljuk, hogy gyorsan jussanak kisebb vagyontárgyakhoz, pénzhez, amit úgy a legegyszerűbb megvalósítani, ha könnyű…..
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
Miért szólítanak valakit Józsinak, ha G. R.-nek hívják? Nem zavaró, ha kamerázzák az embert, miközben éppen szavazatokat vásárol? Miért veszi fel valaki a telefonját, ha az meg sem szólal? Újra és újra megnéztem a hvg.hu tegnap publikált bajai videóját, és…..
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
Az átnevezés csak nevetségessé teszi a romákat. • Átnevezik a város által működtetett étkezdékben a cigánypecsenyét Hannoverben • A német élelmiszergyártók tiltakoznak • Cseh roma szervezetek abszurdnak tartják az átnevezéseket • A német roma…..
Széles Gábor tavasz óta lebegtett világmegváltásáról eleinte folyamatosan érkeztek infók, de aztán már-már feledésbe merült. Most viszont úgy néz ki, hogy mégis lesz belőle valami hivatalos bejelentés, legalábbis az energiaoldal.hu cikke szerint:  Hamarosan leleplezi…..
Egy csütörtökre virradó éjjel történt brutális gyilkosság foglalkoztatja a pesterzsébeti és a soroksári polgárokat. Többen a halálbüntetés visszaállítását követelik, mások inkább  azt szeretnék, hogy soha többé ne ismétlődhessen hasonló eset a Duna-parton. A…..
Deres 2013.09.30 13:29:19
Az egyik kedves kommentelőm érdekes megállapítást tesz, nagyjából így: a magyar nép nagyobb kedvvel szenvedi el Orbán uralmát, mint szenvedte vagy szenvedné pl. Gyurcsányét (az értelmezésemben a hangsúly a dőlt betűvel szedett szón). Ez a skizofrén állapot már az első…..
KatPol Blog [KNN] Szíriai keringő 2013.08.29 08:00:00
Miután az amerikaiak eltökélten hangoztatják, hogy az augusztus 21-én, al Ghouta ellen végrehajtott vegyi támadásért a szíriai hadsereg a felelős, a csapból is a hamarosan bekövetkező amerikai/NATO csapásról szóló híresztelések folynak. Mindenki elemez, a médiamunkások sorra…..
Ma nyitnak a Nemzeti Trafikok. Ünnepeljük ezt a jeles napot egy levéllel és egy képpel. De előtte egy kis hírösszefoglaló az elmúlt néhány napból: 1, Kocsmát nem lehet nyitni iskola 200 méteres körzetében, de dohányboltot igenErről a tiltásról véletlenül elfeledkezett a…..
Mandiner blog Cécile-es évszakok 2013.06.19 07:01:00
Úgy tűnik, nemes hagyománnyá érett, hogy az év egy bizonyos szezonjában beindul az össznépi kulturkampf: nevezzünk-e el utcát, teret, szobrot, emléktáblát Tormay Cécile-ről, Nyirő Józsefről, Wass Albertről; avagy ideológiai eltévelyedésük okán ne büszkélkedjünk velük.…..
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
1000 leütés Good-bye 2013.05.27 18:57:31
Kedves Mindannyian! Levonjuk következtetést a politikai kudarcunkból, és mivel fél év alatt mindent elmondtunk, amit mondhattunk, és különösen mivel már nincsen értelme a szónak, cselekvésben pedig nem tudtunk áttörést elérni, bezárjuk ezen a blogon a tevékenységünket. Magam…..
1000 leütés SZABADSÁGOT!!! 2013.05.21 17:15:46
A magyarságnak újra megadatott, hogy végigkísérje egy olyan bűntény megtörténtét, amelyben az áldozat ő maga. Megesett ez már, nem is egyszer. A házmesterek és a feljelentők országa vagyunk, ami szomorú, de az életbevágó kérdéseket mégsem ezek, hanem a nagy, rendíthetetlen…..
Deres 2013.05.22 12:38:53
@$$$=$$$: Tudod, vannak akik esetleg emberi szabadságuk megsértésének veszik ha "önként" be kell lépni a nyugdíjkolhozba, vagy ha az alaptörvénybe beveszik a kereszténységet, vagy ha a falu egyetlen általános iskoláját átadják a papoknak, vagy ha a Pártbizottság véleményezi hogy ki kaphat trafikjogot...
Deres 2013.05.22 12:42:26
@Ándi bácsi: Sem a biztonság sem a szabadság nem bináris (van/nincs) fogalmak. Ezernyi fokozatuk van, és egyáltalán nem zárja ki egyik a másikát, hanem egy nemlineáris függvény szerint függnek össze.
Az nem újdonság, hogy megéri az ország első emberének lenni, különösen nyugati országokban, mert a szegény leköszönt politikus vezetői tiszte elhagyása után is komoly tiszteletdíjakban, javadalmazásban részesülhet. Ez a sors jutott Tony Blairnek, a britek volt kormányfőjének…..
Igen, amikor még nem létezett a modern politika intézményrendszere, a zemberek halomra ölték egymást, és azé a csoporté lett az igazság, amelyik győztesen került ki az adott polgárháborúból. A firenzei pártharcok, az angliai Rózsák háborúja, a XVI-XVII. századi…..
1000 leütés Mozgalmi katekizmus 2013.04.21 10:17:01
A következő szombattól rendszeres rövid video üzenetekkel jelentkezem az induló Facebook oldalunkon és a HaFr blogon, amelyekben egy-egy közéleti témát járok körül főleg annak érdekében, hogy megismertessem az álláspontunkat az érdeklődőkkel, illetve szimpatizánsokat…..
  Minden, amit a gázszámla kapcsán tudni akarunk, de soha senki nem magyarázza el nekünk! Mivel az elmúlt hónapokban a csapból is a gáz- és áramár, illetve rezsikérdés folyt, megspékelve egy kis számlaképpel és számlaértelmezési kísérletekkel, azt hihetnénk, hogy mára…..