Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loick

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik nagyvárosunkban (szándékosan nem nevezem meg ) az elmúlt néhány hónapban a klasszikus, hagyományos frissítő masszázst végző masszőzök/masszőrök számára erősen beszűkültek a lehetőségek.     Az a hír járja, hogy egyre több új szolgáltató lép színre, a masszőrképző …..
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
Loick 2013.09.17 17:21:05
@harcsabajuszos: 3,5 év telt el ezen bejegyzés óta, mennyit változott a szaunakultúra idehaza azota ? Közelítünk a nyugathoz vajon ? ...
Adjuk ki magunkból a gőzt - vagyis relaxáljunk, lazítsunk hatékonyan! A gőzfürdőzés igazán rapid módja a stresszlevezetésnek. A gőznek azonban nem csak nyugtató hatása van, testi egészségünknek is jót tesz!..
  Ma Magyarországon sajnos még a fürdőruhás szaunázás a bevett gyakorlat, noha szépen terjed az autentikus szaunázás. Ez szaunázó népeknél: finneknél, oroszoknál bevett gyakorlat, és nem utolsó sorban évszázados hagyomány... Nem naturizmusról, nudizmusról, pláne nem…..
Loick 2013.03.18 19:18:31
Fotó: szaunaszeansz.hu A szaunázásért csak rajongani lehet. Pontosabban, aki kipróbálja, és bent ragad, abban benne van a lelkesedés. Ezután pedig az ember már keresi-kutatja, hogyan is kell ezt jól csinálni... Miután pedig megtudjuk, mennyire egészséges, és hallunk egysmást a finnekről – egyszer…..
Szaunázás alapvető szabályait igyekezzünk mindig betartani!Itt próbálunk segítséget nyújtani azok számára akik csak most kezdik, vagy még nem mélyültek el a szaunázás és a wellness világában. Megnézzük mire figyeljünk oda, hogy tényleg felhőtlenül pihenhessük ki…..
Az iPhone-okban található nedvességérzékelők sok felhasználó életét keseríthették meg a szervizekben, ilyenkor ugrik a garancia. De minthogy a telefonokat a legritkább esetben szedik szét a tulaj szeme láttára, így bárhol rámondhatják hasraütésre, hogy mivan. Alábbiakban az…..
A Kegyetlen egyáltalán nem volt egy beszűkült ember, minden társadalmi problémáról, jelenségről megvolt a maga véleménye, természetesen a saját értékrendje szerint és a saját, egyéni stílusában. A közösségi élet terén például nem volt egy kimondottan toleráns ember,…..
Meztelenül Vélemények 2007.02.21 10:45:19
Egy újabb ismerősömet kérdeztem meg, hogyan viszonyul a nudizáshoz. Ezt válaszolta:"Szóval, én egyszer voltam, Délegyházán és nagyon hülyén érezetem magam.Nem szeretem a nudista strandokat és viccesnek is találom. Aki szeret natúr módon a természetben lenni az talán nem…..