Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micirka

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A magány a legrosszabb. Mert a magánnyal jön a honvágy, az elkeseredés és a feladás, ha nem sikerül minden elsőre, márpedig nem szokott" - írja Tünde mai posztunkban. Egy írás nem csak fiataloknak arról, milyen az, amikor öt náció (magyar, lengyel, pakisztán, indiai, román)…..
Utazás előtt a legtöbb ember információt gyűjt az úti céllal kapcsolatban. Fokozottan érvényes ez, ha az a bizonyos úti cél nagyban eltér a hazától, mint például India. Rengeteg olvasónk pontosan az utazásra való felkészülés szakaszában talál rá az IndiaPassra is és sokan…..
...inkább vágj bele! – ez Péter filozófiája, aki bele-, pontosabban nekivágott Hollandiának. Jó szakmával gyorsan sikerült munkát is találnia, aztán meg levelet írnia a blognak az ottani életről. Olvasás után ti jöttök a kommentekkel! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál?…..
A tegnapi nem akármilyen vitanap után ma békésebb vizekre evezünk, egészen Portugáliáig. Az ottani életről Kati mesél (és külön hála azért, hogy nem csak szóban, de képekkel is), aki Lisszabonban éli mindennapjait. Gyertek velünk! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Micirka 2012.08.22 09:55:10
@mokkaczuka: "Eleinte még hazajár, de majd amikor a rendőr először szedi le a kocsijáról a brit rendszámtáblát, ..."

Bocsi de mi van a rendszammal? Ez valami megtortent eset? Mondd el kerlek, eleg csak roviden. Koszi elore is.
Micirka 2012.08.22 10:05:12
@tildy:): Oh, ertem. :) Ezt nem tudtam. Viszont amikor mi kijottunk - 13 eve es nem Anglia - hivatalosan ki kellett jelentkeznunk az orszagbol. Ezzel a papirral tudtuk kesobb igazolni, hogy nem otthon elunk es a kocsink nem eladasra megy haza. :)

Nem vicc, ismeros hazaspart visszakuldtek a hatarrol - Becsbe, mert ok anno elmulasztottak a kijelentkezest.

Persze lehet hogy mar nincs ez a dolog.
Elég régen esett szó Írországról (konkrétan még „odaát"), így épp itt az ideje, hogy ellátogassunk Dublinba. Franky posztja egyfelől markáns véleményt is megfogalmaz, másrészt sok benne a hasznos infó is, úgyhogy mindenképpen érdemes elolvasni. TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
Nem Amerika sötét oldaláról lesz ma szó, noha a történet Évi tollából onnan érkezett – sokkal inkább az emberi természetről, amely családon belül is képes egészen elképesztő dolgokra. Én mégis, mindezek ellenére is, Évi utolsó mondatát olvasva arra gondoltam: sikerülni…..
Az ember rögtön rávágná, hogy Porschéval, Ferrarival, Bentley-vel és sorolná az összes luxusmárkát. Pedig nem. Meglepő lista következik. Ha az ember a gazdagok világára gondol hatalmas luxusautókat, méregdrága sportkocsikat lát maga előtt – ám egy felmérés szerint ez…..
Micirka 2012.08.14 09:13:38
Nesze!szer Rendelj Jolie gyűrűt! 2012.04.22 18:04:00
  Nem kellett sokat várni, egészen pontosan kettő hetet és már meg is jelent az Angelina Jolie eljegyzési gyűrűjének másolata. Igaz, nem 250 000 vagy 500 000 dollár (ezek a meg nem erősített tippek az árra), potom 1 195 és a gyémánt sem annyira értékes. Rendelnél…..
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
"Tisztelt Cukiság Oldal! Remélem Ernő egerem is felkerülhet az oldalatokra. Ezek az első képek, amiket megosztok életemben.Ernő egy japán táncoló egér, különlegesen szép mintájú bundával, lassan másfél éves, és nemsokára meghal, de remélem másoknak is tetszenek a…..
hagyma Feleség Kentuckyból 2011.08.21 22:51:00
/Marynek, harmadik házassági évfordulónkra, bár úgy sem érti/ - Van férjed?- Nincs.- Barátod?- Nincs.- Van kedved eljönni egy vacsorára?- Mikor?- Mikor- mikor, ma este.- OK. Hat óra körül végzek, hol gondolod?- Itt várlak hatkor a BBC-nél, azután valahol a…..