Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CheckFoldi Bettina

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira jó volt a december, hogy eldöntöttem, 2008-ban vezetni fogom a póker mérlegemet, hogy legyen nyoma az eredményeimnek. Megpróbálok majd pontos lenni, őszinte, hiteles, mintha nem is a nagyközönségnek, hanem magamnak írnám le a sikereim és a kudarcaim.Akkor kezdjük a…..
A héten már nem kellene játszanom. Keddi kesgémen közel voltam ahhoz, hogy 20 ezer körül álljak fel kétezres beülővel, aztán persze a végén jótékonykodtam kicsit jobbra-balra, király magas egylapos flösnek a dáma magasommal például, és 15 lett a vége.  Boldogan fizettem…..
    Kimaradt a mai élő póker, viszont danicharge kollega jelezte, hogy 200 forintos váltóáron 10 dodót átdobna az accountomra, amit nem értek: ha valaki 20 dollárból akar 20ezret csinálni, akkor miért szórja szét mindenfele?     Na mindegy, beültem az…..
Hát egyelőre Csákföldi Bettina posztol itt egyedül, sebaj. Az ígéretek ígéretesek, de nem bírom nézni, hogy csak az én coming outom árválkodik ezen az oldalon. Szóval ma. Elmentem a Lidoba, hogy belenézzek az eddig agyondicsért Freeroll Pókerversenybe. Nem tűnt nehéznek, 9…..
Már említettem, hogy a többi blogger kollegához hasonlóan én is indulok a Pokerstars által október 14-ére(tegnapra) meghirdetett Pókerbloggerek Világbajnokságán. A mintegy 40.000 dolláros összedíjazású, privát freerollon 1337(leet!) vérbeli okoskodó indult és a megadott prize…..
Ha szépen végzek estére mindennel, akkor megajándékozom magam ezzel a játékkal: Verseny kezdete : 19:30       60 főig:  1. 31%     2. 19%      3. 13%  4. 10%       5. 9%       6.…..
    Ma Kisvakond  áttolt 5 dodót,hogy ne csak a nyálam csorgassam az ő sitngo bukdácsolásait nézve, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beültem egy Five Card Draw sitngora. Ez az a játék, amit ti is mindannyian játszottatok gyerekkorotokban, egyedül olyan szabály…..
I have registered to play in the PokerStars World Blogger Championship of Online Poker! This Online Poker Tournament is a No Limit Texas Holdem event exclusive to Bloggers.Registration code: 4120902 A fenti szöveg publikálása a feltétele annak, hogy elindulhassunk a Pokerstars Blogger…..
Játszogattunk egy kicsit full tilten, felvettem, kommentáltam, feltöltöttem, közreadom, lesz ami lesz. ..
Annyira mindegy, mit írunk ide. Naplót kezdeni nem könnyű, viszont az biztos, hogy ha beindul, az "Első Bejegyzés" - t aztán nem olvassa majd senki. Ars poeticat ezért ne is várjatok tőlem, én viszont várok ajánlatokat egy (vagy több) alig használt jó állapotban lévő…..