Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A seggem a földhöz verem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus vonalvezetésű, szürkészöldre festett radiátorok és pirosra festett csövek fogadják majd az új villalakókat a szeptember 12-én induló Való Világ játszóterén, amit a mostani évadra egy Aréna nevű újabb színhellyel és pár szabálymódosítással is felturbóztak.…..
A seggem a földhöz verem 2011.09.09 12:34:24
hogyvolt Aranypart - 1x12 2011.09.09 06:49:00
Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa…..
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..
Alekosz exei után új kategória derült ki a Való Világ 5-ről a mai Borsból: valóságshow-veteránok. Az RTL Klubnak hihetetlen fantáziával évek óta süllyesztőbe került alakokat sikerült felhozni a felszínre, köztük az egykor a Kísértésben Debreczeni Zitát…..
A seggem a földhöz verem 2011.08.28 09:06:02