Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ljdwcb

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
ljdwcb 2011.11.02 17:13:05
én egy dolgot figyeltem meg. 3 autóval közlekedek rendszeresen. egy megane, egy fluence, meg egy 530D(e60). Amikor a renault-kkal megyek, úgy gondolom nagyjából a kelet európaiként igyekszem 140-145 között haladni, a jobb oldalt, de ezzel a sebességgel már elég sokat kell benézni a belsőbe, sokszor akár pár km-en keresztül is. ennek persze az az oka, hogy nincs értelme csak azért vissza menni a külsőbe, hogy 5mp múlva index és vissza....mindneki érzi általában azt a távolságot, forgalmi helyzetet, amikor már indokolatlan a haladás a belsőben. vagyis nem mindenki, de a normálisabbja. persze ha ilyenkor betalál egy gyorsabb autó, azonnal el is engedem...menjen a maga útjára. DE! amikor a BMW-vel megyek, komolyan nem tehetek róla, de az az érzésem, hogy a puszta megjelenésemmel irritálom a többieket, és a külsőből is már már le akarnak húzódni...vagy lassitanak, hogy úgyis megelőz, akkor menjen, ennek az a következménye, hogy ált a belsőben végzem, és ha már ott vagyok nyomom, ugyan ugy 145 körül, néha esetleg 150, de amig a renault-val ha utolérek valakit, vár pár autót mig elenged, ha a bmw-vel, akkor egyből ugrik ki a másik sávba már lehetőleg messziről. működik a söprés...(kivétel a valóban önjelölt rendőrök). szóval csak azt akarom mondani, hogy úgy érzem, a BMW/Audi,Merci adja a lovat alánk. Meg a többi autós, aki úgy kezeli őket eleve, mint úgyismegelőzmert száguld. pedig a renault-kkal sem megyek lassabban.
Közkívánatra: az S2000-es autók számára kiírt SWRC szabályai szerint nyolc futamból hétben el kell indulni, ha valaki a sorozatra benevez. Friciék passzolták a mexikói futamot, így mindenképpen szükségük lett volna arra, hogy elrajtoljanak az utolsó, múlt heti versenyen is.…..
A hazai autósport visszhangzik attól, hogy kit, miért, és mennyi időre tiltottak el, vagy éppen kivel szemben folyik fegyelmi eljárás. Sajnos hivatalosan semmit sem tudhatunk. Pletykák, sőt bulvárlapok szerint a magyar autósport történetében példátlan büntetéseket róttak ki,…..
 A 45. Mecsek Rallye elképesztő nevezési listáját böngészgetve mindannyiszor könnybe lábad a magunkfajta szeme. Sokunk álma válik valóra azzal, hogy Pécs környékén az általunk jól ismert és legalább annyira kedvelt magyarjainkon kívül végre nemzetközi…..