Adatok
feherati
0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Már elég sokat foglalkoztam a filmmel, amit ugyan megkaptam azóta, de nem akartam megnézni, akkora csemege, hogy inkább moziban szeretném látni először. Ennek érdekében tettem is erőfeszítéseket, egy nagyon szimpatikus kis filmforgalmazóval küzdöttünk, hogy megvalósulhasson a…..
[Az előzmények és a bevezető itt.]
Egy igazán drága étel van: a nem jó étel.Nagyon sokszor kapok olyan kérdés ismerősöktől és ismeretlenektől egyaránt, hogy ajánljak jó éttermet valahol, de „ne csillagost!” Ez számomra teljesen érthetetlen igény, olyan, mintha azt kérné…..
feherati
2012.12.17 10:17:04
@kemény keleti kommentelő: milyen blog?
feherati
2012.12.17 10:17:41
@Plumper: szakácsiskolába jártál?
Túléltük a Mikulást, ennek alkalmából végképp ideje elgondolkozni azon, hogy az ínyenc barátoknak/partnernek/családtagnak érdemes-e megvenni karácsonyra a Nagy Csokoládé/Sajt/Koktél/Bor Könyvet, esetleg egy pszeudokézműves terméket vagy egy alumínium serpenyőt. Hát NEM!…..
feherati
2012.12.11 11:38:18
@Étteremkritikus: az egyik legjobb centrifuga
www.arukereso.hu/gyumolcscentrifuga-c4167/bosch/?gclid=CMrb0K6UkrQCFVG6zAodPz4A0Q
www.arukereso.hu/gyumolcscentrifuga-c4167/bosch/?gclid=CMrb0K6UkrQCFVG6zAodPz4A0Q
Hol máshol lehetne találkozni a világ leboldogabb csirkéivel, mint Franciaországban? Talán az erős szakszervezetnek köszönhetően, vagy a francia gourmand-ok önzése miatt, minden esetre nem nagyon vitatkoznak arról a világ legnagyobb séfjei sem, hogy honnan kell beszerezni az…..
feherati
2012.09.21 10:15:00
@protézisesh: nem ugyanolyan a föld, ezáltal a belőle növő növények sem, valamint szerintem a lába sem lenne kék.de csak egy egyszerű szakács vagyok, nem tenyésztő, sajnos:d
feherati
2012.09.22 10:37:08
@baliquez: a föld mésztartalmától kék a lába, azt hiszem
feherati
2012.09.24 10:08:45
@Begemot: ...is, már eszembe jutott, hogy is van. kevés a föld mésztartalma, és nagyon savas. ezt egy frncia tenyésztő mondta..
Ahogy ígértem, sikerült megszerezni a két csillagos lyoni Le Bec-nél, majd a három (világszette összesen 27) csillagos londoni Joel Robuchonnal dolgozó Bernáth Józsitól a tökéletes steak elkészítésének módját. Biztos vannak, akik a képek alapján rámondják, hogy ehetetlenül nyers, olyan is lesz, aki…..
feherati
2012.06.11 03:12:36
@feherati: bocs a sok egyébkéntért! (: így, hajnalban úgy látszik, szeretem..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
2., Tökéletesség felé
3., Képregényt