Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duwad

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ első napenergiával hajtott repülőgépe, a Solar Impulse 2015-ben kísérletet tesz, hogy elsőként kerülje meg a Földet tisztán napenergia felhasználásával. Azt követően, hogy a Solar Impulse prototípusa nyolc világrekordot állított fel, amikor elsőként szelte át a…..
Járj biciklivel, akkor piálhatsz is, és nem kell azon agyalnod, melyik útszakasz fizetős, és melyiken hasíthatsz anélkül, hogy megbüntetnének. Körülbelül így foglalható össze a kormány üzenete, melyet az új fizetős szakaszok rapid bevezetésével juttatott el az autósokhoz.…..
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt jönnek rá a megyei matrica rendszer kiagya(tlan)lói, hogy Budapest nem része Pest megyének. (Jó, mondjuk arról sincs fingjuk, hogy Szászhalombatta nevű település sincs hazánkban, de hát ahol Schmitt doktor álamfő lehet, ott ez még simán…..
Kilógott a csunyája a két kiskorúnak a szoknya alól a Fehér Házban tartott ünnepségen. Bocsánatot kérnie mégis a ribancfelvonulást csípős stílusban véleményező republikánus szóvivőnek kellett. Pedig nem is ő, hanem a két csitri pózolt úgy, mintha a gettóból ugrottak volna…..
A magyarországi kormányzás az elmúlt években többször keltett felháborodást és vezetett parázs vitákhoz az EU-ban. A magyar demokráciát veszélyeztető folyamatok megfékezésére a héten az EU tagállamainak miniszterei aláírnak egy egyezményt egy olyan eljárás…..
duwad 2014.12.19 20:06:07
Nívó Viktor nem érti... 2014.11.28 19:54:37
Orbán Viktor nem érti, miért fogy a Fidesz szavazótábora.  Semmi baj, gyere, Viktor, elmagyarázom. Nagyon egyszerű. Az átlag magyar állampolgár meglehetősen közömbös. Nem érdekli, ha milliárdok mennek ki az államkasszából hülyeségekre, nem érdekli a korrupció, nem érdekli…..
Reggel felszállunk a repülőre, megnézünk egy kafa várost, aztán este hazaszökkenünk, saját ágyunkban alszunk. Elég egy pici csomag, nincs szállásköltség és pár ezer forintból eljuthatunk zseniális helyekre is. Élménybomba nem csak kispénzűeknek: nagymamát megreptetni, új…..
A szocializmusból két gyakori támadás maradt velünk: az egyik szerint Galileit az Egyház a kutatásai miatt megégette (a valóság ezzel szemben az, hogy eredményei miatt élete végéig pápai nyugdíjat kapott, és természetesen nem ítélték halálra), a másik pedig az, hogy az egyház…..
duwad 2014.05.15 22:00:10
@conchita wurst:
Bocsi!
Arra adja az állam a közpénzt, ami jelentős számú szavazatot ér!
duwad 2014.05.15 22:21:03
A „baloldalon” egyetértés látszik körvonalazódni azt illetően, hogy a 2014-es országgyűlési választás tétje jelentős, a fő kérdés nem más, mint hogy Orbán Viktor és a Fidesz hatalomban marad-e még – legalább – négy évig, avagy leváltatik. E fő kérdés…..
A választások kapcsán két aktivistánk Somló Eszter és Turai Eszter érvel a választásokon való részvételről, pro és kontra oldalról. A demokratikus vitakultúra és a demokrácia minél szélesebb körű eszköztárának fejlesztése a HaHa egyik hosszú távú célja, ezért…..
Rebecca Harms évtizedek óta küzd az atomlobbi ellen. Jelenleg (Daniel Cohn-Bendit-tel párban) ő az Európai Parlament zöldfrakciójának vezetője. Nemrég járt Pakson, de nem kapott választ a kérdéseire. Most megdöbbenéssel értesült róla, hogy Orbán Viktor titokban Moszkvába…..
duwad 2014.01.12 21:56:18
@komplikato: Van akinél a zaj nem környezetszennyezés.
Talán nem is az, kivéve, ha be lehet dilzni tőle a szélerőművek közelében. Az infrahang káros, nagyon káros.
Végül is a konklúzió: az energiatermelés környezetszennyezéssel jár, bármit is választasz.
A trafikmutyit a Fidesz a fiatalkorúak védelmével indokolta. Ehhez képest folyamatosan jöttek a hírek, hogy fiatalkorúakat is kiszolgálnak. Egy idő után a hatóság elkezdett fellépni. Így most ilyen üzleteket is lehet látni: Korábban nem lett volna gond, ha egy üzletet…..
Pézsma Születésnapotokra 2013.03.29 18:49:08
Meglepően nagy a szülinapi tolongás a 25.-et titokban ünneplő Fidesz körül. Megemlékező cikkek, holnapi népi zarándoklat a kegyhelyhez. Maguk a szervezők pedig kádár-kori hagyományőrző játékkal kedveskedtek az állampolgároknak. Felelevenítették az „ellenzékbegyűjtősdi”…..
„Találkozzunk a háború után hatkor.” De természetesen nem azért, hogy sörözésre vesztegessük az időt, hanem hogy haladéktalanul megkezdjük a nemzetmentést, és megragadjuk a hatalmat. A magyar országgyűlésben ülő Lenhardt Balázs elhivatottnak érzi magát a súlyos…..
Miniszterelnökünk tudja, mi vezetné ki Európát a válságból, azaz mi vezetne megújuláshoz, szerinte "arra van szükség - ahogyan a történelemben már többször -, hogy Európa visszanyúljon keresztény gyökereihez. Felfogása szerint a kereszténység a cselekvés kultúrája, így…..
Az álláskeresős reality valahol a valóságshow-műfaj egyik pöcegödre, hiszen azt használja ki (már ha nem egy megrendezett színjátékról van szó), hogy szerencsétlen emberek egy állásárt cserébe bármit bevállalnak. Lehet ezt persze szórakoztatóan is csinálni, a brit The…..
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
duwad 2012.07.31 22:06:06
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Csá!
Látom Te is nyugger vagy, s ráérsz!
(Már túl vagy a tizezrediken!)

"Valaki csak megdu..a már! :) "
Ha a Stefikére gondoltál, akire koccintottunk az előbb, akkor:
Hááát
Mi már nem válogathatunk!
Hajrá!
(Neked van még?)
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
A "lehet-e hit nélkül élni", illetve a "hit és tudás" kérdéskörben gyakran hozakodnak elő a hívők azzal az állítással, hogy a tudomány is hit kérdése, és ezen belül az egyik "érv" az, hogy a közember számára egy csomó hit kell a tudomány elfogadásához, illetve tulajdonképpen a közember hit szintjén…..
Történelmi tapasztalat: minden diktátorban együtt munkál a túlzott magabiztosság, valamint a bizonytalanság, a félelem a hatalom elvesztésétől és annak következményeitől. Magyarország teljhatalmú ura ma egyszerre mutatja magát határozott, ereje teljében lévő győzőnek, s -…..
Elkészült a nagy mű - a szerkezet rozsdás ugyan, csikorogva-nyikorogva, de működött. Ha nem is úgy, ahogy a nagyközönség titkon remélte. De mit is vár bárki a Földrajzinév-bizottság széjjelkergetése után? Mit is állapított meg a Tóth Miklós, a Semmelweis Egyetem…..
 Általában hajlamos vagyok úgy gondolni, hogy a problémák (igen, minden egyes probléma) megoldhatóak azzal, hogy az ember beszív (a szó füves és alkoholista értelmében egyaránt). Nem azért, mert akkor effektíve tényleg megoldódnak a dolgok, nem, ahhoz sajnos tenni is kell…..
duwad 2012.01.29 11:01:00
@duwad: Bocs! A szexet kihagytam. avval nincs probléma, azt élvezem.
Lehet, hogy be fogják tiltani?
duwad 2012.01.29 11:10:27
@Szűcslaci: Köszi!
Beírtam a szürkeállományom fifo memóriájából a véglegesbe, kápszer nincs, kábszer van.
Allah rogyassza rád az eget jóságodért.
duwad 2012.01.29 11:43:42
@lokotus: Én csak a libsizés és a komcsizás miatt szeretek bekapcsolódni a vitákba.
Éljen a konzervatizmus, éljen a középkor!
Áljen a nagy vezír!
No mög a joint!