Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smileykaxx

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetedik résznél volt az a pillanat a sorozatban, amikor Rust megmutatja a kazettát Martynak. A jelenet a sorozat egyik legerősebb momentumai közé tartozik és talán Woody Harrelson legjobb alakítása. A helyzet adta magát, hogy valamelyik agyalágyult lehetőséget lásson a jelentben…..
Már az Uproxx, a Vanity Fair és a Gizmodo is arról a magyar grafikusról ír, aki külön plakátot készített a Totál szívás összes (!), vagyis mind a 62 epizódjához. Molnár Zsolt "Zsutti" az összes képet kirakta a Posterology Tumblr-re is, ezeket ráadásul a Society 6 oldalon…..
A Breaking Bad főszereplője kapott egy csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, amit átvéve dalra fakadt és így köszönte meg a rajongóknak, meg amúgy mindenkinek a támogatást. ..
Villáminterjúk Monte-Carlóból sorozatunk következő alanya Tracy Spiridakos, aki a Revolution egyik főszereplője éppen. Ő alakítja az apokalipszis után is állandóan tökéletes sminkben és frizurában rohangáló Charlie nevű csajt, aki a történetben a tesóját keresi. A…..
Nem sokat kell vagy lehet hozzáfűzni a videóhoz, Aaron Paul úgy biccsel, mint senki. ..
Smileykaxx 2013.01.24 13:26:09
Tegnap mondtuk, hogy majd ma derül ki, mit vállal és mennyiért VV Veronika, az egykori villalakóból lett botcsinálta prosti, aki a Blikk szakállas nője lett, az az elem a cirkuszban, amin elborzad az ember egy picit, de azért megnézi, mert csak kíváncsi a produkcióra. A tegnapi cikk…..
Amerikai idő szerint ma reggel, nálunk kora délután jelentették be a 2012-es Aranyglóbuszra jelölt színészek, filmek és sorozatok nevét Los Angelesben. A díjat a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete, az állítólag velejéig romlott és korrupt HFPA adja ki immáron…..
Már csak pár óra, és elkezdik kiosztani a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-díjakat, idén 63. alkalommal. A gálát itthon az HBO közvetíti hajnal kettőtől - az nem világos, hogy ez a vörös szőnyeges bevonulás időpontja-e vagy maga a gála kezdődik ekkor, de végül is mindegy. A…..
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
Alekosz exei után új kategória derült ki a Való Világ 5-ről a mai Borsból: valóságshow-veteránok. Az RTL Klubnak hihetetlen fantáziával évek óta süllyesztőbe került alakokat sikerült felhozni a felszínre, köztük az egykor a Kísértésben Debreczeni Zitát…..