Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.netti

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci nem érti, hogyan nem sikerül biztosítást kötnie a Generalival, pedig ő vissza is hívja őket, meg elmegy bárhova, de egyre szürreálisabb irodákat talált:Kisvállalkozásom számára szolgáltatói felelősségbiztosítást szerettem volna (szeretnék még mindig) kötni. Nem vagyok…..
t.netti 2011.11.24 06:24:00
@Megdobbent: én is ezt gondoltam... de a nagy magyar valóság mindig rácáfol.

A visszahívás ciki. Azt jelzi, hogy a Generali hogy kizsákmányolja az üzletkötőit. Szóval még nem is a Lajosnak ciki, hanem a Generalinak. De őket meg úgy tűnik, nem érdekli ez a kis történet itt a homáron.
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
A tegnapi lopással kapcsolatban tisztáz néhány dolgot a Palatinus strand vezetősége, egyúttal kárpótlásjegyeket ajánlott fel naiv ügyfél csapatának.Tisztelt Tékozló Homár! Az internet nagyon jó dolog, de a használatánál figyeljünk arra, hogy ne sértsünk meg másokat ok…..