Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farcsika67

0 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Freund Tamás, meglehetősen dühösen, kimondta azt, amire elég sokan gondolnak. A legtehetségesebb emberek fogják elhagyni Magyarországot az akadémiai intézeti rendszer szétverése miatt.         A Magyar Tudományos Akadémia legfontosabb szerepe az volt a rendszerváltás után, hogy itt…..
farcsika67 2018.12.08 11:10:45
@Ra13: egyetértek. Ennyit tudnak.
Ironikus posztban tiltakoztak a korlátolt butasága ellen. Pedig amit mond, az inkább félelmetes, mint nevetséges. ..
farcsika67 2018.11.02 19:11:41
@taga20: egyetértek
farcsika67 2018.11.02 19:11:41
@taga20: egyetértek
farcsika67 2018.11.02 19:13:37
Vigyázó! Az újságírás halála 2018.04.01 10:05:03
Van úgy, hogy egy újságról azt hiszed, tárgyilagos és méltányos. Évek óta ez a híre, ilyenként veszed, ezért is olvasod. Ezért hiszed el, hogy a véleményoldal is normális és korrekt, ha vitakozik is, nem hazudik legalább. Ezt gondoltuk a HVG-ről is. Eddig.  Pár éve  már sokasodtak a kérdőjelek.…..
Lassan nem marad embere Szalai Vivien hírigazgatónak a Tényeknél, miután ía Hvg.hu megírta, hogy újabb három riporter távozott a műsorból. A hosszú évek óta a csatornánál dolgozó Ludmán Kata, Komár Tamás és Lapat Dániel is távozott, ők korábban az Aktívtól kerültek a Tényekhez, miután bulvárosabb…..
Zokogott Várkonyi Andrea, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó jön a helyére a Tények című hírműsor vezetésére, ami az utóbbi években azért már nem annyira volt hírműsornak tekinthető. Várkonyi állítólag a büfében sírta el magát, legalábbis a Blikk szerint. Állítólag azon akadt ki, hogy nem közölték…..
Ahogy azt korábban bejelentette, Azurák Csaba a mai nappal kiszáll a Tényekből, mert (majd egyszer) kapni fog egy politikai háttérműsort, és azt viszi tovább. A TV2 ezt a közleményt adta ki: Április 8-án láthatják utoljára a nézők a Tényekben Azurák Csabát. A szakember búcsúzik a hírműsortól, de…..
farcsika67 2016.04.09 07:34:07
@bovorac: Tényleg is, miért érdekes Azurák a robot?
farcsika67 2016.04.09 07:35:40
@penna: ezzel csak egyetérteni tudok. De nagyon. Számomra is érdektelen manus, és aki maradt, az nálam a jellemtelenek kategóriáját erősíti.
A shortot már érezgetjük egy ideje, így körbenéztünk a weben is, hogy az általunk figyelt elemzők mit gondolnak a piacról. A legérdekesebb megközelítést Ashraf Laidi-tól olvastuk a margin számlák adósság állománya és a részvénypiacok együttmozgásáról. A New York-i…..
Obama elnök az iráni nukleáris megállapodást védelmező beszédében azt mondta, hogy csak kétféle embertípus ellenzi ezt az alkut: a republikánus pártpolitikusok és azok, akik számára…..
A Tapolcai választás eredménye szerint tovább folytatódik az a trend, hogy a Fidesz lassan gyengül ugyan, de ez a gyengülés csak a Jobbiknak hoz a konyhára: csak ez a párt tud tovább növekedni, és leelőzi a Fideszt, Úgy tűnik tehát, hogy a magyarok többsége nem a hülyeségből…..
farcsika67 2015.03.19 11:53:03
Félsz a jobbiktók? Ne tedd, eddig mindent félreértettél.
Nem számít, ki mit mond, jön a jobbik és kész!
Végre egy tiszta faj, egy mindenki felett álló képződmény, akik hatalomra kerülve létrehozzák a tiszta energiát, startup-ok ezrei fognak beindulni, Izraelnek megmutathatjuk, hogyan kell számítástechnikai világcégeket felfuttatni, megjelennek az utcán a mágnesvasutak, robot vezérelte autóbuszok, és az általános iskolákban végre önállóan gondolkodni tudó gyerkőcök serege lesz olyan szellemi állapotban, hogy a fejletlen, és dekadens nyugat két kézzel fog kapkodni a jobbik oktatási rendszerében nevelkedett, még a 14 éves korukat el sem érő zseni palántákért.
Meg fognak értünk őrülni, Európa végre beindul, a gépesítés következtében a teljesítményünk eléri a mindenkori csúcsát, a robottechnikánkat pedig amerikai autógyártók fogják nálunk tanulmányozni.
A magyar tőzsde a tetőfokára hág, a forintot egy az egyben fogják aranyra váltani, az ország államadóssága egy szempillantás alatt felénk való tartozássá alakul át, és mindenki annyit fog keresni, amennyi szükséges lesz ahhoz, hogy az általa megálmodott életszínvonalát fedezni tudja.
Így lesz, mert én ezt nézem ki a kopasz fiatalakból, csak eddig a gonosz hatalmak nem engedték, hogy a kreativitásuk elhagyja az elméjüket, de a tehetség ott kushadt bennük. De most ezt a tehetséget végre alkotó munkává alakíthatják. Így lesz, mert nem történhet másképp. Hajrá jobbik!
farcsika67 2015.03.19 18:06:20
@Brendel Mátyás: szerinted?
Pénzkérdés Szép volt, Matolcsy! 2015.01.05 10:35:33
Matolcsy György jegybankelnök ellentmondásos megítélésű vezető. A pénzügyi stabilitásért, az árszínvonalért felelős jegybankok általában nagyon szigorú, komoly intézmények. Nem olyanok, ahol túl sok helye lenne a kísérletezésnek, az unortodoxiának. Ám az Orbán Viktor miniszterelnök teljes bizalmát…..
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
Élelmiszerre, kozmetikumokra, kávéra, alkoholos és alkoholmentes italokra összesen 3210 milliárd forintot költöttünk 2013-ban. Ekkora mértékű a fogyasztás, amelynek újraelosztására most kísérletet tesz a kormány.  Ahelyett ugyanis, hogy ennek a pénznek nagy részét a hazai…..
Fideszfigyelő Európa jó hely 2014.05.24 17:34:17
Európa jó hely. Ha nem is az elképzelhető világok legjobbika, de a valóban létezők között nem áll rosszul. Európa szerethető hely. Európa a modern civilizáció bölcsője. Antikvitás, kereszténység, felvilágosodás. Nagy csacsiság a három közül a másodikat kiemelni, s mint…..
farcsika67 2014.05.25 09:06:26
Annak ellenére, hogy a kormány a takarékszövetkezeti rendszer kvázi államosítása után azt kommunikálta, hogy a takarékszövetkezetek előnyt élveznek majd a Takarékbank állami részvénycsomagjának eladása során, végül úgy néz ki, hogy mégsem a szövetkezetek, hanem egy…..
farcsika67 2014.02.14 14:20:06
@zsg?: végre egy értelmes hozzáállás. erről van szó
"Matolcsy élt, Matolcsy él, Matolcsy élni fog!" Victor Ivanov Sajnos Matolcsy György elvtársat Orbán olyan pozícióba buktatta fel, az MNB élére, ahol továbbra is hasonló károkat tud okozni, mint korábban miniszterként. Az utóbbi napokban pedig ezen felül ismét kiújult Eltolcsy…..
1000 leütés Megalvadt ország 2013.10.21 06:41:34
A bajai választási mizéria minden korábbi és még várható "fordulatával" egyetlen dolgot igazol: itt megint, és sosem változik semmi. A játék, mint mindig, ugyanarra megy ki: a politikai osztály felosztani és elnémítani igyekszik az amúgy is hallgatag tömeget. A…..
farcsika67 2013.10.21 08:58:30
Orbán Viktor most éppen a rezsidémon ellen harcol, mert Magyarországon bizony drága az energia. De főleg azért drága, mert rengeteg az adó az energiaárban, meg azért, mert az energiahordozók nagy részét külföldről importáljuk, és mert pazarlóan bánunk vele. De nem az a valódi…..
farcsika67 2013.10.20 18:07:42
Ez egy üzleti kérdés, amit nem szabad politikai szintre emelni, mert a két ország politikai kapcsolatai kiválóak - így reagált Orbán Viktor még 2013 júniusában egy kérdésre, amely a MOL-INA körül kialakult helyzetet firtatta. Azóta a kérdést már nem lehet csupán…..
farcsika67 2013.10.04 10:02:28
@toportyánzsóti: igaz, a fagyi visszanyal. aszem erre mondják: aki szelet vet, vihart arat.
Ha egy szóban össze szeretnénk foglalni, hogy ki a felelős a devizahitelezésért Magyarországon, akkor azt mondhatjuk, hogy mindenki. Mivel az elmúlt hetek, és nagy valószínűséggel a kampányidőszak egyik fő témája lesz a leginkább svájci frank alapú jelzálog fedezetű hitelek…..
comment:com Szerverhiba a TV2-nél 2013.09.25 10:30:00
A kedd esti Tények 39 perccel rövidebb volt a megszokottnál, és a nézőknek az Aktívot is nélkülözniük kellett - írja a Blikk. A hírműsor két műsorvezetője, Várkonyi Andrea és Azurák Csaba az adás elején jelezték, hogy szerverhiba miatt rövidebb kiadással jelentkeznek, a 60…..
„Ho difesa Poppea,Vuo' farla imperatrice,Ho difesa Poppea.” („Én Poppeát védelmezem,Szeretném, hogy császárné legyen,Én Poppeát védelmezem.”) Claudio Monteverdi - Giovanni Francesco Busenello: Poppea megkoronázása, Ámor áriája – 1643     Van egy nagyon…..
farcsika67 2013.09.26 08:40:28
Ha ma jöttem volna le a falvédőről, semmi problémám nem lenne Ferenccel. Pszichopatás gesztusain inkább csak mosolyogni lehet, világképe, amikor épp nem a nyugger szavazóbázisra kacsintva kamuzik, teljesen vállalható. Most, hogy végre kiderült, miben tér el koncepciója a…..
farcsika67 2013.09.17 08:07:31
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html

tesó, Gyurcsányt az MSZP baszta ki egy tárgyalásnak nevezett színjáték után, ezt ne felejtsd el.
Íme, hát elkezdődött a finálé: (Index/InfoRádió) A parlamentnek nagyobb mozgásteret kellene adnia a mindenkori kormánynak, mondta Kövér László házelnök az InfoRádió Aréna című műsorában. Kövér szerint a mostani, törvényekhez kötött kormányzásra már nincs szükség,…..
farcsika67 2013.09.10 08:54:50
@gekk: EGYETÉRTEK. ŐK CSAK AZT CSINÁLJÁK, AMIT HAGYNAK NEKIK
A nagy trafikmutyerátor péntekre szabadnapot kapott, így Doktor Ötkernek jutott a megtiszteltetés, hogy beleszellenthesse az éterbe a legfrissebb fideszes agymenést: kötelezni kell a bankokat, hogy adjanak havonta ingyen két ATM készpénzfelvételt. Óriási ötlet, főleg azután, hogy a…..