Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legoalbert

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már tudjuk, hogy a LEGO szakemberei komoly kutatást végeztek a célközönségen belül, amikor a Friends témát tervezték, de a részletekről szinte semmit nem tudtunk meg - egészen mostanáig. És úgy tűnik, a dán cég lánydisegnerei jó munkát végeznek. Bár játszani…..
Legoalbert 2012.04.16 21:09:28
Posztunk szerzője, hun_sector egész egyszerűen anniyt írt a kritikája bevezőjének, hogy "AMIKOR MEGHALT A LEGO". Lássuk milyen, aminél olvasónk szerint a legózásban nincsen lejjebb! I. Alapadatok Név: City/Turbo SlizerSorozatszám: 8502Témakör: TechnicAltéma: SlizerKiadás éve:…..
A 2012-es Creator felhozatalban sok cuki apró készlet van, de a "normál" méretű készletek közül nem sokminden fogta meg a fantáziámat. Az az egy, ami igen, az viszont legalább nagyon. I. Alapadatok Neve: Blue Roadster (kék sportautó)Sorszáma: 6913Kiadási év: 2012Téma:…..
Egy ideje figyelmes lettem a lego.blog.hu weboldalra. Én anno a Lego-n nőttem fel, a duplotól a Fabulandon és city-ken (mármint azon belül city, castle, meg még a szép űrkészletek) keresztül a technicig és model team-ig. Azóta is ha csak egy pár vitrines reklám kiállítás van…..
Van más is aki hozzám hasonlóan nagyon várja a ma esti Walking Dead szezonzárót? Szerencsére én nem tudom mi lesz a nagy csavar a történetben, van miért izgulnom. Köszönjük a remek képet Tier (KortársFotó FOTÓBLOG)!..
A Legózz tumblin jelent meg ez az interjú Bikics Milánnal. Milán neve és alkotása a legóban járatosak között biztosan nem ismeretlen, hiszen egy elképesztő méretű vállalkozásba fogott (balra Milán, jobbra a Milán által épített katedrális): Miután elolvastátok, jól…..
Az évente kétszer megrendezett műegyetemi állásbörze idei első fordulója a héten került megrendezésre, ahol a LEGO Manufactring Kft. is képviseltette magát és immárom harmadik alkalommal hirdetett a LEGO fanoknak építőversenyt. Természetesen most sem tudtam ellenállni a…..
Körülbelül egyszerre akadtam rá a két autóépítő zseni legújabb alkotására és jól össze is zavarodtam, hogy melyikőjüknek nagy kedvence az 5867-es készlet (a hivatalos bónusszal), hiszen már követni sem lehet, mennyi mindent épített belőle. Tehát azok kedvéért, akik velem…..
Legoalbert 2012.03.08 15:45:24
@klarky: @Liszi: Ugyan ne szakbarbárkodjunk már! :D
Egyszerűen a látványt élvezzétek! A lámpák fölött a motorház íve, a hátsó klasszikus formájú kerékdob, a hangsúlyos küszöb... Szerintem tökmindegy hogy létező típus vagy sem, szemet gyönyörködtető látvány. Ennyi alkatrészből kigazdálkodva pedig egyszerűen zseniális!
Legoalbert 2012.03.08 20:58:14
@klarky: én ebben egyetértek veled:D értelemszerűen nehezebb.
DE azt nem venném biztosra, hogy a MOCcer Morgant akart építeni. Legalábbis azt mondja, hogy az adott autómárka(!) csak inspirálta.

BTW ilyen annyithozokkiegykészletbölamennyitcsaktudok-játékot énis csinálok majd, csak még nemtudom melyik szett lesz az alany.
Ahogy soha nem titkoltuk, hogy a kockagyárat szabadidőnkben, szerelemből, ráadásul a lehető legamatőrebb módon készítjük, úgy most abból sem csinálunk hiúsági kérdést, hogy egy posztban keressünk új arcokat, új hangokat és új témákat a blogra.  Blogger…..
Nagy az isten állatkertje, sok szubkultúra sokmindenért tud buzulni. Például a legóért. Vagy a motorokért. Esetleg a legó motorokért. Mert ami azt illeti, van éppen választék. Kissé rendszertelenül és a teljesség igénye nélkül összeszedtem pár buzulható darabot. 1956-ban…..
Ez a sztori sem ma kezdődött, de véget érni sem ma fog, az tuti.Még gyermekként égett a retinámba ennek a Lego vonatnak minden jellegzetessége. A 3 egységből álló szerelvény, a domináns sárga-piros szín, a 6 stud széles szélvédő, a zöld sorszámok és a jellegzets szürke…..
Egy igazi geek akkor is legózik, ha épp nem legózik. The Walking Dead rajongók ide! A legózás szigorúan felnőtt dolog. Ahol van rendőrség (minden legó-városban van), oda kellhet egy bíróság is! Farsangra Szeged és Tisza nevű (?) olvasónk is legóemberbe öltözött. A Maersk…..
Legoalbert 2012.02.25 10:32:24
@dokludi: Szerintem a kritika a Hummert érte, max az első pár szó vonatkoztatható a gépedre. ..ami egyébként állati jól néz ki, remélem látjuk majd MALUG talin;)
Az elmúlt hetek egyik kedvenc fészbuk-mémje (a Hummerken túl) az egzotikusnak tűnő szakmák bemutatása külső szemmel. LEGOéknál is elkészítette valaki a saját verziót. | Kattintásra jól megnő! |..
Megígértem, hát íme. I. Alapadatok Neve: Off-Road Fire Truck & Fireboat (terepjáró tűzoltó kamion és hajó)Száma: 7213Téma: CityAltéma: FireKiadási éve: 2010Kockaszám: 388Minifig: 3Ár: kb 8.000-11.000 Ft (Bricklink-től Kockaáruház-ig) II. Mi van a dobozban? Szembeötlő…..
Holnap lesz 1 éve, hogy közzétettünk egy 50-es listát arról, miért jó felnőttként legózni. Akár a kockagyár LEGO-manifesztumának is felfoghatjuk ezt a posztot, elvégre összeírtunk (mi bloggerek) mindent, amiért rajta maradtunk a legón és azt gondoltuk, titeket is…..
Legoalbert 2012.01.19 19:39:38
@BorZol: Egyetértek! kötelezővé kéne tenni, így a kis mócsingok nem Justin Bieberen és a CNen nőnének fel...de ez a téma messze mutat, és veszélyes vizekre...

24. Megtart gyereknek. Részben. És abban a részben amit soha nem szabadna senkinek elfelejtenie; segít megtartani a végtelen képzelőerőt (helyes használat mellett).
Hát ez: A blogos levlistánkra lőtte fel ezt a képet Greg36. Elkeserítő. Elkeserítő, mert bár nagyon tetszik az új 4431-es mentőautó (kritikánk itt), megvásárlásának vágya szinte feloldhatatlan probléma elé állít. Ha valami, ez a jármű már kompromisszumokkal sem…..
Dobozok, tartók dögivel: további tárolás- és rendezésügyi posztjaink erre találhatók.  A Legózz tumbli nagyszerű találata ez a tárolóasztal. Óh, bárcsak lehetne nekem is egy ilyenem! Akkor éjjel-nappal legóznék. Már csak plusz 1 szoba, egy rakás pénz, meg egy…..
Legoalbert 2012.01.11 19:21:17
@tutuka: Világos... már kezdtem félni hogy cigizni jársz oda... A szoba hétvégére kész lesz, majd fotózok;)
@Dödi: Addoltalak flickren, nagyon klasszak a cuccosaid
@Zeon: Téged viszont nem tudtalak addolni, mert deepinket küldtél, pedig végignézném a te fotóidat is;)

Egyébként, hogy a posztról is beszéljek, nekem személy szerint az asztal nem tetszik... alacsony, nem fér alá a lábad, és kék:/
Viszont a kopottas kisszék mellette elbűvölő darab:3
A múlt héten az Eurobricksen megjelent a 3315 Olivia's House készletről egy képekkel gazdagon illusztrált végigjátszás. A 88%-osra értékelt készletről a szerző összegzésként általános megállapításokat is test. Hozzám hasonlóan többet lát a vonalban, mint but a rózsaszín…..
Legoalbert 2012.01.09 23:26:06
@tutuka: sztem max vmi zart sisakot erne meg gyartani, mert a nagy vìzfejukre a mostaniak nem mennek ra az orr/áll miatt. De stem kulon gyartani nem fognak, házi customok viszont tuti lesznek(csak azokat utálom mert 99%ban rondák)
@Darth Brick: koszi szepen:) es az alap egyszinu reteg sima makettfestek?
Folytassuk hát a mindjárt elmúlt év történéseinek sorolását. Az ígért statisztika a poszt végén! Július Azóta már tudjuk, nem a levegőbe beszéltünk a Gyűrűk ura lehetőségek boncolgatásával. Elmentünk a nyíregyházi legógyárba újra. Imádtátok a várakat.…..
Legoalbert 2012.01.01 18:50:34
@tutuka: tényleg? De jófejek vagytok:) még nemis láttam azt a postot.. Pedig azt hittem látogatom mär egy éve az oldalt.
@nick: ezt ensem ertem, de jot nevettem:D
Mielőtt teljesen megtöltitek a postaládánk a hírrel: jövőre érkezik a Gyűrűk ura! Talán még emlékeztek páran, mikor azon keseregtem, hogy milyen kár, hog nem vagyunk szivárogtatós blog, pedig olyan kontentünk lenne, hogy csak még. Na, a mai lett volna az a nagy hír, amit aztán…..
Legoalbert 2011.12.16 18:13:26
@klarky: Isten ments... ha megveszik a Twilightot, én abbahagyom a legózást.
Egyébként örülök a témának, biztos lesznek benne szép dolgok, de még jobban örülnék ha a gyerekek a könyveket olvasnák..
Ja meg a Castle rajongók fognak sírni mert ez gondolom kiüti a váras készleteket, mint a SW a classic space-t és altémáit anno
A tegnapi nap után ismét kitört az elemgazdagság, mennyiségben, méretben és színben egyaránt. Összeállítás után (a szárnyak korrekt beállításával el lehet szöszölni egy darabig) egy Köstársasági űrhajót (illetve: légijárművet) csodálhatunk. A második részben tűnt fel…..
December negyedike, egy szürke nap. Na nem meteorológiai értelemben: a zacskóból rengeteg világos- és sötétszürke apró elem zúdul az asztalra. Az összerakás mint eddig is, könnyen megy, a lábak SNOT-módiban divatoznak. De itt sem tudom, mi lehet. Talán egy droid, itt is várom a…..
Karácsony előtt mindig jól jön, ha épp boltokban kapható készlet kerül a terítékre, társasjátékok esetén ez pedig hatványozottaban igaz. A mostani végigjátszásomban egy hivatalosan 2010-ben megjelent, de kis hazánkba idén tavasszal érkezett társast veszek górcső alá. I.…..
Valahol a túlbonyolított építés határán van ez a holdjáró (moon rover), de az összkép van annyira jó, hogy kedveljem. Pasukaru76 alkotása. Luis Baixinho-tól gyakorlatilag megszoktuk már a különleges repülő szerkezeteket. Ha lehet, ez az Unda Vehiculum még különlegesebb.…..