Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeNZiN

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Postabontó - A tehetetlen halott 2006.11.07 04:14:00
Gondoltam, 1956 majd biztos kiveri megint a balhét, jön ezer mail, hogy jaj de mekkora nemmagyar maga, rohattkomonista, ávósgyurcsányista, apróantal, 'raus. Ehhez képest roppant meglepetés, hogy a valóban rengeteg levél legalább nyolcvan százaléka pozitív és egyetértő. Ilyen még…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Budapest utcáin megy a fesztivál, a borászok szüretelnek, mi pedig visszaemlékezünk. Tán még nem veszett el a múlt ködében mindenestül, hogy két héttel ezelott volt itten a fővárosban a borfesztivál, sorrendben a tizenötödik. Ezen sajnálatos körülmények miatt viszonylag…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..