Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sgergely

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már elérhető a Facebook Home néhány androidos eszközön. És biztosak lehetünk benne, hogy előbb-utóbb minden androidos telefonon meg fog jelenni hivatalosan. Egyszerűen a mobilgyártók nem fognak tudni ellenállni az újabb marketinglehetőségnek. "Ez a telefon nem csak nagyobb,…..
Kevés olyan összefüggő, harmonikus történelmi városnegyed, épületegyüttes maradt ránk, mint a budai Várnegyed. A második világháború azonban ezt a területet sem kímélte - különösen nem, mivel akkor számos épület állt az akkori államhatalom szolgálatában. A Várnegyed…..
Nincs nagyon mit írni. A Google egyszerűen jól csinálja ezt a webmail témát. Nem tudnak hibázni.  Csak a lényeg. Nincs színezgetés, komplikálás, minden júzer minden hülye igénye után futkorászás. Írás van. Aki mást akar, az menjen WoW-ozni...
sgergely 2012.11.01 08:19:20
@orosznyet: annak semmi ertelme nem lenne, mert pont a lengyeg veszne el, hogy leveliras kozben megnyitsz tobb masik levelet olvasasra.
Amire én a leginkább kíváncsi voltam a tegnapi Apple bejelentésen, hogy Tim "Resolutionary" Cook képes lesz-e végre újragondolni vagy újragondoltatni valamit az Apple termékei kapcsán. Lássuk csak, mi van eddig a kalapban: egy tunningolt iPad, egy tunningolt OS X Lion ("Mountain"…..
IDDQD Heti retro: Stunt Car Racer 2011.02.03 17:00:00
Akik a Stuntsra gondoltak, amikor a múlt heti Worms-poszt alatt megszavazták a Stunt Car Racert, azok most kicsit csalódottak lesznek, ugyanis az SCR egy másik játék, bár egyes elemei valóban hasonlítanak kicsit a Stuntshoz. Míg azonban a Stunts már a kilencvenes évek játéka, amit…..
sgergely 2012.02.03 10:47:43
Napok óta nem működik a lájkolás a blog.hu-s blogokon. A Facebook plugin hibaüzenetet ad vissza ("URL could not be liked because it's been blocked"), ha lájkolni akarunk egy blog.hu-s postot. (Megtévesztő lehet, hogy ennek ellenére megjelennek a postok alatt lájkok. Csakhogy ezek a…..
Idehaza még csak szűk körben terjed, de a tengerentúlon már hatalmasat tarolt a Pinterest a semmiből jött havi 11 milliós havi oldalletöltésével. Sikerességének nem feltétlenül az az oka, hogy valami újat sikerült feltalálniuk a közösségi média területen. De erről…..
sgergely 2012.01.25 19:45:15
Nem telt el három nap a jQuery Mobile első alfájának kiadása óta, és máris megjelent az első jquerys mobil web app. A Warsquare amúgy egy nagyon klassz ötleten alapuló játék. Foursquare-júzerek tudnak területet foglalni és csatározni a helyekért. Nagyon sokat nem kell…..
sgergely 2010.10.19 01:06:55
Hogyan is történt az, hogy végül megfutamodtunk Albániából? Az előző posztban éppen Lezhében ültünk egy kávézó teraszán. Tovább akartunk indulni, csak az első furgon ami elvitt volna 5, angolul nem tudó vigyorgó albánnal volt tele, nos nem akartunk helyet foglalni a hátsó…..
Netezni az óceánon. Justin Watt közülünk való. Nem tud meglenni internet nélkül, főleg nem egy egész hónapot. Viszont másfél hónapig zötykölődik a Karibi-tengeren, úgyhogy gondolta, utánajár, lehetséges-e egyáltalán egyszerű emberként olyan készüléket beszerezni, mellyel…..
Nyilván sokan emlékeznek még a McDonald's első hazai éttermének 1988-as megnyitójára. Amikor kígyózó sorokban álltak az emberek, hogy az akkor meglehetősen borsosnak számító 43 forintos áron hozzájuthassanak a Nyugat szimbólumához: egy Big Machez...Nos, valami hasonló…..
A Nokia 7705 Twist (69 x 69mm), a Motorola FlipOut (67 x 67 mm), a Microsoft Kin One (82.6 x 63.5 mm) után itt a Nokia X5-01 (74.3 x 66.4 mm). Fogalmam sincs (és más site-ok is csak néznek) hogy miért lett hirtelen divat a kicsúsztatható-kiforgatható QWERTY billentyűzettel ellátott 2.4-2.8…..
Nem sokat foglalkoztam ebben a blogban a dolgok lelki oldalával, és hogy milyen hit, szemlélet vezet, formálódott és alakul ki bennem az évek folyamán. Most ezt szeretném egy kicsit pótolni. Kezdve a legelejéről. Nem egy hívő családban nőttem fel, az általános műveltségen kívül…..
Koronczay Dávid tollából: Május közepén Moszkvában kihirdették több ezer jelentkező közül annak a hat szerencsésnek a nevét, akik pár héten belül bemásznak egy három méter átmérőjű fémhengerbe, és abban 520 napot fognak eltölteni összezárva. Bár mindennapjaikat kamerák…..
Webisztán Ingyen wifi a BKV-tól? 2010.05.23 16:25:00
Tudom, hogy van most ez az új busz tesztelés Budapesten, de annyira nem merültem bele a témába, hogy feltűnjön: egyik-másik busz ingyen wifit is szolgáltat az utasoknak. Úgyhogy annál nagyobb volt a meglepetés, amikor átkelve a Krisztina körúti zebrán egy wifis matricát…..
Budapest Száksz Hekker kerestetik 2010.03.11 13:32:00
Van valaki, aki ért a CSS-hez, vagy mi az isten az alapja ennek a blognak? Gondoltam adok neki valami új dizájnt, de kiderült, hogy a Paint-nél picit összetettebb ez az egész, szóval nekem nem fog menni. Laikusként annyit mondok, hogy szerintem nem lenne nagy munka. Cserébe fel tudok…..
Cselle Gábor fejlesztette a reMailt (egy egyszerűsített email access protokoll), melyet a napokban felvásárolt a Google, és Cselle a hírek szerint a Gmail termékmenedzsereként folytatja pályafutását. (Amúgy Cselle egyszer már dolgozott a Google-nál, majd saját vállalkozásba…..
sgergely 2010.02.18 12:02:19
@agyvihar: nokian az osszes jelszobevitel igy mukodik.
Darth Vader lenéz a Szaharára:  A Tranquility és a Cupola felszerelésével egyre közelebb kerülünk az ISS végleges felépítéséhez, már csak három modul és egy tudományos műszer fogja azt bővíteni, az alábbiak szerint:STS-131 (Discovery): logisztikai és utánpótlás, a…..
Két fontos változás is történt az elmúlt napokban a magyar prezentációkészítő szoftver háza táján. Az egyik a megváltozott szerkesztőfelület. Az újításokról szól a következő prezi: A másik fontos változás, hogy a Prezi mostantól az oktatóknak és…..
Sorra jelennek meg a tinédzserek körében népszerű magyar hírességek a Twitteren. A CelebsTalk immár 50 magyar celebet figyel rendeszeresen.Ugyanakkor épp a Yamm indulása óta vált láthatóvá, hogy egy-két magyar híresség nagyon rövid idő alatt komoly rajongótábort épített fel…..
Immunhiány Már szteroid nélkül 2009.11.21 22:02:50
Megérkeztünk. Ez itt a mélypont. Legalábbis, most az utóbbi időkre nézve biztos. Repes a szívem, ha arra gondolok, hogy végre megszabadultam a szteroidtól, de sajnos pontosan tudom, hogy épp e miatt érzem ilyen cefetül magam. Igyekszem hamar túllenni rajta, és próbálom lekötni…..
Tegnap az időjárás megakadályozta az Ares I-X rakéta indítását, talán ma sikerül. A körülmények jobbak, csak egy vörös jelzésünk van jelenleg, az elektrosztatikus feltöltődés-veszély. Tervezett start 14:00-14:15 között, magyar idő szerint. A visszaszámlálás T-4 percnél…..
sgergely 2009.10.28 16:06:00
ménem www.ustream.tv/channel/spacevidcast ? :) az tuti megy mindenhol :)
sgergely 2009.10.28 16:16:01
sgergely 2009.10.28 16:27:43
A közösségi média révén egyre több pályakezdő keres meg állás, illetve álláskeresési tanács kapcsán, így felmerült bennem az ötlet, hogy írok egy összefoglalót arról, mire érdemes odafigyelni, milyen buktatók és milyen lehetőségek vannak.Mindenekelőtt azt a célt kell…..
Megtörtént az első robotkaros dokkolás az ISS-nél. Nicole Stott csont nélkül elkapta az űrállomás mellett lebegő japán teherűrhajót az egyik robotkarral. Jó főpróba volt ez egyben az új amerikai, kereskedelmi teherűrhajók, a Dragon és Cygnus fogadása előtt is. Ja ahhoz…..