Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antifogyaszto

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AXA Biztosító szerint András horvátországi nyaralásán ellopott táskáját nem zárt helyről tulajdonították el, és a rendőr is az "eltűnés" szót használta a jegyzőkönyvben rablás helyett, így hiába küzd értéktárgyaikárpótlásáért.Augusztusban…..
Antifogyaszto 2012.01.09 14:44:59
Laci nem érti, hogyan nem sikerül biztosítást kötnie a Generalival, pedig ő vissza is hívja őket, meg elmegy bárhova, de egyre szürreálisabb irodákat talált:Kisvállalkozásom számára szolgáltatói felelősségbiztosítást szerettem volna (szeretnék még mindig) kötni. Nem vagyok…..
Antifogyaszto 2011.11.23 10:55:31
@petrócselly:
Meg kell tanulnia ezeket a pár dolgokat még a Magyarországon megmaradó cégeknek.
1. Az ügyfélért vagyunk. Ergo ő fizeti a fizetéseinket/jutalékot stb. Belőlük élünk.
2. Más normális országban a picike seggem körbepolírozzák, ha én fordulok hozzájuk mert akár lehetek kiemelt ügyfél is az évek során. Ezt hívják ügyfél orientált viselkedésnek.
3. Az ügyfélnek mindig igaza van, kivéve ha nem, de erről a legtöbb cég nem alkot(hat) nyilvánosan másképpen, mivel az ügyfél el fog menni tőlük. Itt az ügyfél megtartás módszere tűnik ki.

Saját esetemből tanulj, ami még számomra is pozitív véggel zárult.
Kaisers májast vettem még jóval régebben (kb 3-4 év). A szavatossága jó volt, de büdös ehetetlen volt. Agyfaszt kaptam, hát megnéztem a weben a Kaiser vezérigazgatóját, és írtam egy dörgedelmes e-mailt neki,amiben fényképeket is csatoltam. (vásárlás helye, ideje stb) Láss csodát, másnap reggel 8 órakkor személyesen az igazgató hívott fel, sűsű elnézésette közepette, és kaptam tőlük ajándékba egy komplett ajándékkosarat mindenféle Kaiser finomságokkal.Persze kiderült, hogy nyáron a Spar nem megfelelő környezetben tartotta az árut, ezért romlott meg. Bírság a Sparnak, a vevőnek kárpótlás. Szóval ezt tartom korrekt rendezésnek.
A becsületes cégeket támogatom, a többit nem.
Érdekes tanulmány röppent fel a minap, ami megerősítette a Homárt abban a hitében, hogy az influenza elleni vakcinákat a hajunkra kenhetjük:Az influenza elleni oltás egészséges felnőttek esetében alig csökkenti a tüneteket, és nem mutatható ki, hogy fékezné a szövődményeket,…..
Antifogyaszto 2011.10.28 11:43:34
delibab.bloglap.hu/cikkek/a-bilderberg-csoport-es-a-nepesseg-csokkentesi-terv-oltasokkal-12050/
Érdemes elolvasni. Nagyon érdekes. Nesze neked H1N1-es oltás.
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
Antifogyaszto 2011.09.29 10:43:01
Minden egyes olyan egyházat elítélek, akik vért ontanak Jézus /Allah nevében.
Bár Jézus megmondta: Engem ne a templomokban keressetek.
Akkor hol? Hát a válasz roppant egyszerű: a szívetekben. Tehát nem baszol ki a másikkal, nem rabolod ki, hanem békében próbálsz élni, akkor a helyes utat választod.
De egy kifacsart világban, főleg Magyarországon, ahol egy bűnözőnek több joga van, mint a sértettnek, ahol a pénz az úr elhiszem, hogy lobbizik a katolikus egyház. A pedofil papok ügye, az agresszív hozzáállás a katolikus egyház részéről, persze hogy elvonja a hívőket.Amúgy a persely pénzből adózik az egyház??Szerintem nem. Ezért fogom magamat HUN vallásúnak beírni. Szkíta és HUN őseink örülni fognak! :) Az adóm 1%-át is a buddhistáknak adtam!Lófaszt a katolikusoknak. A buddhisták legalább ténylegesen segítik a rászorulókat, és nem csak ünnepekkor. Ez az álszenteskedést nem bírom, elmesélek egy példát: Egy korábbi munkahelyemen volt egy nő, aki mélyen katolikus vallásos volt. Mindenki rühellte, no nem ezért. Mindenkit szivatott, basztatott, kétszínű hülye picsa volt.De természetesen minden vasárnap ment ájtatoskodni a templomba, meggyónta bűneit, és mintha mi sem történt volna hétfőn kezdte elölről a szemétkedéseit. Szóval erre mondom azt, hogy álszent. Hozzá teszem, mindenki abban hisz, amiben akar. Csak ne eröltessük már rá a másikra. Pl. a keresztes hadjáratokban hány millió embert gyilkoltak meg Jézus nevében?Csak azért mert nem akart keresztény katolikus lenni?? Miért?? Vagy a másik nagy hülyeség, pl a négereknél Jézus fekete volt. Hogy könnyebben befogadják Jézust. Abszurdum!
Arról nem mesélnek a Katolikusok, hogy a történelem során összerabolt kincseik a Vatikánban vannak, és ha megszorul az egyház eladnak egy tucat 1100-1400-as arany érméket és meg van oldva a pénzügyi kérdés?? Szóval előbb gondolkodni és aztán cselekedni!
Ilyet se látott még a Homár! Naiv telefont részletre vásároló ügyfél úgy gondolta, hogy előre befizet még két-három hónapot. Hiába, mert állítólag van egy a logika minden csíráját mellőző szabály, hogy ha nem jön havonta pénz, akkor elporolják a seggét. Kétségkívül…..
Antifogyaszto 2011.09.21 15:00:12
@Kulics: Kevés ember látja így a dolgokat.
Trendi legyél ez a lényeg! Amíg az embereknek nem lesz tudatváltozása addig a bankók vérszopó módjára élősködnek rajtunk!
Büszke vagyok arra, hogy van lakásom, nincs semmi féle hitelem. Nem járok moziba, színházba, nincs TV-ém sem. Minek? Hogy elbutísanak? (Ratyi sók, a 80-as IQ-jó magyar honfitársaimnak. Ez az üzlet, lebutítani a népet, befolyásolni a sok hülye reklámmal. Hát minket (Én és a párom) nem fognak. helyette rengeteget olvasunk, erdőkben kirándulunk. örülünk egymásnak,és próbáljuk átvészelni ezt a szar politikai rendszert ami most van. Lesz ennél még JOBBIK is. :)
Antifogyaszto 2011.09.21 15:46:53
@CatMother: Az biztos nem, mert már meghalt.
Egyébként elgondolkodtató a stílusod. Ész nélkül anyázni, ez ám szép dolog. :):):)
A CIB-nél gondolnak a jővőre, legalábbis a sajátjukra. Az ügyfeleik gyermekének nyitott Szimba megtakarítási számlákról besöpörtek mindent, hiszen 14 éven keresztül most már csak 1%-ot kamatozik a nekik félretett pénz, azaz konkrétan fogy:Néhány éve a CIB banknál nyitottunk…..