Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K3rnel

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épphogy kihevertük Szaniszló Ferenc Táncsics-díját, hülyeségnek nincs határa, ezúttal nem NATO gépek támadják a vörösiszap tározókat, hanem twitterrező amerikaiak üzennek hadat Csehországnak! Legfrissebb videó az eset kapcsán, amikor az FBI is téved: Az indok egyszerű:…..
K3rnel 2013.04.20 16:24:37
@beirutboombox: Szar életed lehet, aki neked nem tetszik az náci szerinted, és amennyi eszed lehet, sok náci vehet körben :D
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Skye 2013.04.07 16:44:14
A visszaemlékezős posztokban általában jó játékokról esik szó a blogon, de most jöjjön egy bénább, a Darkened Skye, aminek egyik erőssége a főszereplője volt. A másik pedig a humora, mert kevés játék enged meg magának olyan párbeszédeket a főhős és követője között,…..
Mit ad isten, nem lesz rajta az „egyéni nyugdíjszámlán" az államosított magánnyugdíj-pénztári egyenleg. Orbán Viktor és tettestársai végighazudozták az elmúlt két és fél évet erről az ügyről. Amíg rá nem tették a kezüket a háromezer milliárd forintnyi magánvagyonra,…..
Adam Orth a Microsoft kreatív igazgatója – elég magasan van tehát a céges a táplálékláncban, még ha nem is a piramis legtetején áll. Éppen ezért kellene vigyáznia arra, hogyan kommunikál. Történt ugyanis, hogy a Kotaku két bennfentes forrásra hivatkozva megírta, hogy a…..
K3rnel 2013.04.05 21:39:41
@MarbleC: Nem szeretek olvasni, és akkor mi van ? Szerintem szívem joga... Én játszom, mert azt szeretem, tévézek, ha azt akarok. :)
K3rnel 2013.04.05 21:41:58
@anarchoid: Ne már, 360-nál nem kellett figyelni a túlmelegedésre ? Miután kijöttek a géppel jó ideig mindenki azzal szenvedett, hogy életben tartsa az alaplapot, az új szérián már javítottak, de a hűtésmod azért nem ártott rá... husinak meg nevezd a haverjaidat, akik elnézik!
K3rnel 2013.04.05 23:15:11
@anarchoid: Én már akkor játszottam... De nem is folytatom, a nagy szád van csak, amelyik kutya ugat, tudod. De legalább lenne fogalmad róla mit beszélsz, de nem, csak mondod, de ennyi, ugatás van, csak ez, mert ezt tudod :) Ismerem a fajtádat. Felesleges lenne elkezdenem veled vitázni, tudod te is, hogy miért, vagy várj, honnan tudnád...
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Az, hogy a mindenkori magyar kormány onnan szerez magának (válság)kommunikációs tanácsot, ahonnan csak tud,  2006 óta nem titok, akkor Ron Weber és az MSZP kampánystábja ült le Az elnök emberei című sorozat elé, és nyúltak le belőle hatásos elemeket egy…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt: Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül…..
A Blikk nem viccelt a tegnap elindított, "VV Veronika is csak egy ribanc" dologgal, és rejtett kamerás felvétellel bizonyítják, hogy a VV egykori szereplője 150 000 forintért egy szál pinában pókerezik ilyesmire fogékony férfiak társaságában, akik közül az egyik meg is mustrálja a…..
K3rnel 2013.01.22 11:22:53
@shitgun: Nem mondtam, hogy gusztusos, hanem, hogy celeb, ez a vv gyöngyszem sem az as fajta nő akit szépnek mondanék :)
hogyvolt Spartacus 2x07 - Szentség 2013.01.17 12:00:00
A capuai keménylegények legújabb húzása egy rabszolgákkal teli hajó felderítése Neapolisban. Lucius lanistának adja ki magát, így Agronnal együtt zavartalanul lejutnak a hajó utasterébe. Amíg az öreg lent alkudozik a szolgakufárral, Spartacus és Donar szép csendben…..
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
K3rnel 2013.01.09 16:24:00
@bucek: Na mert akkor nagyon jó lesz neked, ha az állam átrak egy keveset az egyik zsebéből a másikba, mert esetleg megbüntetik a csatornát :)
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Amikor a The Voice válogató adásai során egy anya-fia és egy ikertestvér-párt is továbbjuttattak a mesterek, lehetett tudni, hogy ebből dráma lesz később, családi, de nem kiabálós-kurvaanyázós, mint a Családi titkokban vagy a Gyanú árnyékában című rivális sorozatban, hanem…..
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..
K3rnel 2012.11.09 13:15:12
K3rnel 2012.11.09 13:22:40
@dennisthemenace: A kerítés kolbászból van-e ?
  Az 56-os emlékmű nem könnyű műfaj, egy az egyben idézhetném rá, amit az utcanevekről írtam, úgyhogy idézem is: a béna Trianon-emlékmű vagy a pocsék holokausztfilm felette áll a kritikának, mert aki rosszat mond rá, az egyből hazaáruló vagy náci lesz. Vagyis…..
Tegnap futott be néhány új módosítás a választási eljárási törvényhez. Az új szabályok szerint a kereskedelmi tévékben, az interneten és az országos napilapokban csak korlátok között lehet hirdetéseket elhelyeznie a pártoknak. Az egyik fideszes betejesztő, Vas Imre szerint…..
K3rnel 2012.11.08 21:18:57
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
K3rnel 2012.11.07 13:40:32
@Fatal Error! System Halted!: Senkiházi buta köcsög zsidó vagy te is látom, osztódással szaporodtok, vagy minden felhasználó ugyanazé a buta zsidóé ? :D
K3rnel 2012.11.07 13:41:47
@2345 (megint): Hogyne, dolgoztatnám este is :D
K3rnel 2012.11.07 13:47:01
@rkazinczy: Igen, az a fontos, az igazi buta kérdés, mintha a korral automatikusan járna bármi is, ismerek én okos fiatalt is, bár nagyon ritka ma már, és ismerek igazán buta idős embert is. A kor pont nem releváns, csak az hiszi ezt aki azért hiszi magát okosnak, mert más miatt nem tudja magát annak gondolni :D Ez a kérdés mindig akkora öngól!
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
K3rnel 2012.10.27 20:41:31
Ma van október 23-a, ami sajnos már nem annyira az '56-os megemlékezésről szól, hanem hogy ki, hol, miért tüntet. Lesz Milla-demonstráció Bajnaival, ééééés lesz újra Békemenet is. Ez utóbbiról csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol bemutatták a januári…..
Az a baj, gyerekek, hogy ahogy a korszakok-kormányok változnak, úgy változik folyamatosan a múlt is. Hősökből bűnbakok lesznek, forradalmárokból csőcselék és fordítva. Sajnos '56 is azon sajnálatos történelmi események közé tartozik, amelyeket képtelenek vagyunk tiszta fejjel…..
Az NBC bejelentette, hogy leveszi a műsorról az Animal Practice című sitcomot, mondván nem nézik elegen. A PETA állatvédő szervezet ellenben rögtön ünnepelni kezdett, mivel véleményük szerint az ő hathatós kampányuknak köszönhetően gondolta meg magát a televíziós csatorna. Az…..