Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csalók Ellen

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megy tovább a gasztromaraton, a lyoni Bocuse Intézetben is elég sűrű a program, hiszen napközben napi 8 órában pörögnek a receptek, a feladatok, úgy működünk, mint egy étterem, azzal a különbséggel persze, hogy itt gyakrabban kerülnek elő a jegyzettömbök és néha még a…..
Csalók Ellen 2011.10.03 13:23:40
@moszkvicsszlusszkulcs: bármily meglepő, de igen, amikor pl. én jártam az Ecseri útra, nem mi mosogattunk, hanem jöttek a "nénik" és ez az ő munkájuk, feladatuk volt.
Íme a Luck friss trailere, 48 óra legendás zsarujával, Nick Nolte-tal és a Potter-filmek Dumledore professzorával, Michael Gambonnal. ..
Egy új szereplő megjelenésével eldőlni látszik az évszázados - na jó, régi - vetélkedés: hol van a város legjobb krémese (persze beleértve, sőt első sorban a nagy külföldi rokonokra gondolva, mint a mille feuille és a mille foglie, innen ered a legszebb magyarítása is, az…..
Tegnap megvolt az első "munkanapom" a Costes-ben, csak 5 órát voltam, de az is alaposan lefárasztott, pedig nem is volt olyan kemény, mint gondoltam volna előre. Mondjuk a reggel 7-es keléshez eleve nem vagyok szokva, de 8-kor már ott akartam lenni, ahogy mindeki más is, a szerda a mise en…..