Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondora

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Jó napot kívánok, ne haragudjon már a zavarásért, de meg tudná mondani, hogy mit szerelnek a házra? Tetszik tudni, itt lakunk a feleségemmel a magasföldszinten, és már napok óta megy ez a fúrás. – Jó napot, emléktáblát helyezünk el az alsó homlokzaton, de ne aggódjon, holnapra befejezzük, mert…..
Az LMP-válság újabb fejezetéhez érkezett. Az alapító, Schiffer András bukása/buktatása után az orbáni népszavazás láttatja az LMP-n belüli konfliktusokat. Miközben Szél Bernadett - Orbán tusványosi árnyékában - bejelentette, hogy a párt a Fidesszel és a Jobbikkal tart a népszavazáson, addig Hadházy…..
gondora 2016.07.27 07:15:04
@a BircaHang Média szerk.: És mi az eredmény? Maradt a FIDESZ egyeduralma.
Sorskönyv nélkül Kasszazárás 2016.02.17 16:14:09
S ha jól számoltál mind te, mind az Excel (Oh, persze, mért számoltad volna el? Rémes álszerénység, megint dicsekszel – Szól az Úr, szemöldökét vonva fel), Kivontad-összeadtad mindazt, mi kell, Összesítésként könyveld le végre: Nyereség az, mire végül szert teszel – Volt-ok, van-ok, lesz-ek…..
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
„Egyszer mindennek vége szakad” – ez ordas nagy közhely. Márpedig egy a stílusára valamit is adó ember ódzkodik a közhelyektől. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor a közhelyek által kifejezett tartalmak megkerülhetetlen közelségbe kerülnek. Ez most egy ilyen…..
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..
gondora 2014.03.23 16:04:58
@szonár: Ez komoly, nyomós érv! Gratulálok!
gondora 2014.03.23 20:30:11
@Narina: Az én emlékeimben egyetlen maszopos köztársasági elnök sem volt, az ügyészség vezetője ugyanaz a Fideszes Polt Péter volt, aki most, a médiatanácsot nem uralta az MSZP, az alkotmánybíróság simán elkaszálta a kormányintézkedéseket illetve a parlamanti döntéseket, nem volt pártkatona a bíróság vezetője, a költségvetési tanácsot ugyanaz vezette aki most is, csak nagyobb jogkörrel. Soroljam még? Az MSZP-SZDSZ 1994-98 között több mint 2/3-dal rendelkezett, mégsem írta át az alkotmányt, sőt úgy korlátozta önmagát, hogy 4/5-t írt elő az akotmány módosításához. Szóval azért nem jogos egyenlőségjelet tenni. Én azt gondolom, hogy gazdasági döntésekben mindne győztes pártnak joga van akkora hülyeségeket csinálni, amekkorát akar, de ahhoz egyetlen pártnak sincs joga, még 2/3 birtokában sem, hogy a demokratikus alapokat úgy írja át, hogy megnehezítse vagy lehetetlenné tegye a demokratikus működést, vagy befolyásolja az igazságszolgáltatás működését illetve függetlenségét. Ezt a Fidesz elött senki nem is tette!
Egyelőre kép nélkül készül ez a bejegyzés, mert éppen besötétedett, amikor befejeztük a másik oldal tetőfedését. Így már teljes a fémtető védelem, de vannak még munkák vele (szegélydeszkák az egyik oldalon, párnafák egy részének és a tetőelemek teljes rögzítése). A…..
Macesz.com vadászat 2011.09.25 06:16:22
Ma vadászni voltam. Először is megvettem a jegyeket az Operaház Fantomjára, ami egy majdnem élő közvetítés, a 25-ik évfordulóra Londonból  (25 éves!!). A Don Juan-t a new-yorki Metropolitan Operából közvetítik, majdnem aznap láthatom. És a Bolein Annát, Donizetti…..
Macesz.com házikó az esőerdőben 2011.08.16 22:47:28
Lesz egy házikó, ahol vigyázni kell majd a környezet és a házikó, valamit a fogyasztás egyensúlyára. Olyan ez, mintha kempingezne az ember, csak itt tényleg, mert ez az igazi élet. Nincs kiszolgáltatottság, csak egy kevés. Magunk határozzuk meg a víz- és áramfogyasztásunkat, nem…..