Regisztráció Blogot indítok
Adatok
putyesz33

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
putyesz33 2011.08.25 19:34:45
Én tegnap szintén ott voltam a strandon és engem is megloptak.
Én voltam a hülye, de nem is feltételeztem, hogy ez megtörténhet.
Én a pénztárcámban hagytam egy aranynyakláncot és a jegygyűrűmet az apró pénzekhez rakva. Majd a tárcám benne volt az övtáskámba, amit felakasztottam és a ruháim elé raktam. Továbbá ott volt a mobil telefonom is. Záráskor amikor mentem és kinyittattam a szekrényt, akkor láttam, hogy az övtáska a szekrény aljába le van rakva, rajta a pénztárcám szétnyitva. Mikor megnéztem a lánc nem volt ott csak a gyűrű.
Minden iratom és bankkártyám megvolt, továbbá a mobilom is. Tehát csak a lánc tünt el.

Ami nekem furcsa volt, hogy a szekrény vissza volt zárva kulccsal. Amikor szóltam, azt a választ kaptam, hogy nem tudnak mit csinálni.
Elég tapló módon az irodában felvették a jegyzőkönyvet, majd utánam jegyzőkönyvet vettek fel a diák sráccal is aki a kulcsokat kezelte. Természetesen a szülei is ott voltak már. Elég értetlenül ültem ott a lépcsőn a strand előtt, már senki nem volt ott. Aztán fogtam a telefonom és bejelentettem a rendőrségen, kijöttek, felvették az adatokat tőlem, majd bementek az irodába.

Csak az a kérdésem, hogy hogyan fogják kártalanítani a károsultakat?
Nekem egyébként az a feltételezésem, hogy a srác volt a hunyó, mert amikor én beraktam a láncot és a gyűrűt a szekrénybe, akkor senki nem volt ott, csak én és ő.

Egyébként melyik volt az a szekrénysor, amelyeket megloptak? Mely számúak voltak?

Szóval az is biztos, hogy életemben nem megyek oda többet az tuti!!!!