Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinaszagot érzek!

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
Pinaszagot érzek! 2012.10.27 16:26:41
Érdekes infót tett közzé a Bors mai száma: Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi is elindult az idei X-Faktorban, de a tévében nem láthattuk, mert a kedves mama letiltatta a fellépést. A cikkből kiderül, hogy Hernádi Judit nem is tagadja, hogy kivágattata a mentorházba végül be nem…..
Pinaszagot érzek! 2012.10.03 11:18:08
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Pinaszagot érzek! 2012.08.23 13:48:38
Amikor Charlie Sheen bejelentette, hogy új sorozatba fog, ráadásul csökkentett bérért, amiből csak akkor szakít majd nagyot, ha siker lesz, és részesedést kap a bevételből, naszóval akkor eljátszottam a gondolattal, hogy mi van, ha az egész kurvázós-kokainozós-főnököt…..
Pinaszagot érzek! 2012.07.07 11:43:26
Azt mondják a szakértők, a magyar tévés piac a némethez hasonlóan működik, ami ott megy, az nálunk is siker, lásd még Cobra 11, Barátok közt és így tovább. Erre bazírozva döntött úgy az RTL, hogy nálunk is elindít egy amatőrszerplős antológiasorozatot A gyanú…..
Pinaszagot érzek! 2012.05.09 11:49:18
@soproni1: Maunika show rulez!
A Nemzeti Sport 100 nappal a londoni olimpia előtt végre helyre tette a 84-es bojkottot. Időszerű és frappáns az elégtétel. A meghamisított enbéegyes nézőszámok, a magyar futball többszörösen megbukott, lejáratódott szereplőinek szervilis körbenyalása mindig is a Nemzeti…..
Pinaszagot érzek! 2012.04.18 16:24:30
@finom_rakottkrumpli:
ez egy ezmiez
Azt eddig is tudtuk, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban nem sok mindennel lehet viccelni, mostantól ezzel már a Trónok harca készítői is tisztában vannak. A véres-csöcsös jelenetekben bővelkedő történet a arab országban is műsorra került valahogy (nem tudni, a cenzorok miért nem…..
Pinaszagot érzek! 2012.04.15 17:46:06
@akuvaiti: "Egyebkent elobb elj itt aztan pofazz. Ne a szaros amerikai propagandabol itelj."
Itt? hol? Ja, valami arabs államban élsz. Nem amerikai agytornából, hanem pl. szaúdi nők által adott riprtból ítélek.

@fourgee 2012.04.15. 00:54:08
@Pinaszagot érzek!: "A koránban tízszer szerepel, hogy a más vallásúak ellen háborút kell indítani."

"Tízszer? Egészen pontosan hol?"

Nem magam olvastam (nem is fogom), a témát jobban ismerő arab-szakon végzett, arab-szakértők mondták, szám szerint ketten.

Meglepődtök, ha nem rokonszenvezek velük?
Főhet a feje a közszolgálati vezéreknek, hogy miért is adnak adásonként 15-18 millió forintot Fábry Sándornak, amikor nemhogy az RTL Klubon megszokott stabil egymillió nézőt nem hozza, hanem már házon belül is elkalapálják. Amennyire gyatrán indult D. Tóth Kriszta…..
Bizony, ilyen is van Amerikában, sőt. Jennifer Love Hewitt, akit eddig szellemekkel láttunk suttogni, illetve vizes, fehér pólóban nagyokat sikoltani másodosztályú horrorfilmekben, most a Lifetime nevű női adónak forgat egy The Client List (A kuncsaftlista) című sorozatot. Egy olyan…..
Pinaszagot érzek! 2012.04.10 14:16:12
@Pinaszagot érzek!:
teletömették
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
Pinaszagot érzek! 2012.04.08 12:02:58
"A Cselszövő tökéletes alakkal látható a Playboy fotóin, ám az egyiken elfelejtették retusálni árnyékát, amelyen látható a derekára rakódott zsírpárna" - harsogja a mai Bors, ahol egyébkén a következő Aranymellény-díjas modorosság nyitja a csöcsökről szóló…..
A tapasztalt pornós egy kicsit évődőtt Pittával a műsor egyik kivágott jelenetében, és ha már ott volt az ölében, megnézte, mivel akarta kardozni Horváth Éva fosszóróját Pitta az Éden hotelben. Aztán csak levegőért kapkodott. Adás ma, duplarésszel, hogyvolt holnap reggel. ..
Pinaszagot érzek! 2011.09.22 18:32:17
Válság ide, kirúgott munkatársak oda, a köztévé úgy szórja a pénzt továbbra is, mintha kötelező lenne, informátoraint szerint hamarosan négy vagy öt tévésorozatot is indítanak, melyek közül az egyik egy napi szappanopera lesz, és ha mindez nem lenne elég a tartalékok…..