Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmo27

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap véget ért az amerikaifutball-idény, de Sport1 nem akarja, hogy tojáslabdás foci nélkül maradjon a jónép, és előkapja a Lingerie Football League nevű, minden bizonnyal férfi nézőknek szánt mulatságos mutánst, amiben hálóinges nők fociznak megvadult szurkolók előtt.…..
Nem sok mindent kell hozzáfűzni, április 1-jén jön a folytatás, addig simán be lehet pótolni az első évadot. A videó alcíme Nyersz vagy meghalsz, tessék belőle nyugodtan messzemenő következtetéseket levonni. ..
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
Érthetetlen zsűrivel és megmagyarázhatatlanul amatőr bakikkal indult az MTVA csoport legnagyobb csatornáján, az M1-en tegnap este az Eurovízió magyar képviselőjének kiválasztásának első selejtező adása. Kellemes díszlet, sorozatos hibák és tökéletes termékelhelyezés. Ezekkel…..
hogyvolt Barátok közt - 5939-5940 2012.01.26 09:27:00
Tegnap önfeledten örökség vadásztunk Ritával, Hanna dögös, ám szélfútta fogsorú muterjával, de ezen kívül csak a sírás, meg a picsogás, ami ment. Mindenki békült mindenkivel, Juli Andrással, András Atikámmal, Hanna Klaudiával,úgyhogy térdig jártunk a lében rendesen. Már…..
Subba Pataky 2012.01.25 12:12:00
háppersze, hogy szarvas..
elmo27 2012.01.25 12:54:59
Öt nap kemény fejtörés, gondolkodás és agytorna után SkiccPali ma megszólalt a plágium ügyről. Nem tudom kit minősít, őt magát vagy a mögötte álló stábot, hogy ez a szösszenet megnyugtató magyarázat helyett inkább a polgárjenő hivatalos mém stílusában a…..
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
Hogy jött ki ez a szám? Vegyük sorjába:Az a 2.800.000 magánnyugdíj-pénztár tag, aki önként és dalolva odaadta a megtakarítását a kormánynak biztosan ott lesz, hisz már eddig is lojális volt a kétharmaddal szemben. Inkább lemondott a leendő magasabb nyugdíjáról, csakhogy a…..
Subba Gyere Te is! 2012.01.11 13:45:00
Programajánló: Kormányvédés "Hozzon mindenki magával egy mécsest vagy egy gyertyát! Hozzatok nemzeti színű zászlót, öltsétek fel a legszebb ruhátokat, és gyertek! Induljunk el!"....Itt lesz mindenki, pl. Bayer Zsolt közíró, Bencsik András főszerkesztő, Bencsik Gábor…..
Háromhúsz felett észre sem veszed, és eléred a valóságot,Háromhúsz felett átértékeled, magadban a világot.Háromhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol,Háromhúsz felett valóság lehet, a borítékolt bukásból.A fekete szerda ébresztőt trombitált a gazdasági…..
Csodálatos dolgokat lehet a Borsban olvasni, ma például VV Béci vette védelmébe húgát, VV Gigit, akinek karácsony előtt sok pénze lett és felült a repülőre. A húg VV Béci tudomása szerint Marokkóba repült, de lehet Dubajba, a barátjával, de lehet nem - ez a rész kicsit…..
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy a kétharmados többségével (vissza)élő kormánypárti frakciószövetség jelentős létszámbeli fölényét felhasználva, már eddig is tett arról, hogy különös hordereje sem a Parlamentnek, sem a parlamenti vitáknak ne…..
Még néhány nap, és új ország születik Európában: Orbanisztán. Eredetileg úgy volt, hogy Magyarország lesz a neve, de egy zárószavazás előtti módosítóval Lázár János mindenki meglepetésére az Orbanisztánt javasolta, aztán már így maradt. Mit lehet tenni, így akarták az…..
hogyvolt X-faktor 2x16 - 8. döntő 2011.12.05 09:00:00
Vészesen közelít a 2011-es X-faktor vége, már csak 2 hét és újra meg kell ismerkednem a szabad szombat este fogalmával. Persze addig hátra van még egy s más, főleg DRÁMA természetesen, ahogy azt tőlük megszokhattuk, és ma is van ám tematika, egy magyar és egy amerikai dal, ez…..
elmo27 2011.12.05 09:57:47
Sajnos egyre unalmasabb az X-faktor. Gyenge dalok, fáradó énekesek, lassan teljesen kiütköző amatőrizmus. Verácska kiesése nem lepett meg, egy 16 éves lány nem nyerhet, mert még nem színpad és lemezképes. Mivel aranyos, nem eshetett ki az elején, ezért futtattak vele néhány kört. Egyébként tehetséges, de csak pár év múlva lesz értelme bedobni a mély vízbe.
A Baricz gyerek esetében Mikinek adok igazat, mint show elmegy, van benne fantázia, lemezen viszont a kutya nem fogja megvenni. Észre kellene venni végre a srác korlátait és befejezni az ajnározást.
A legnagyobb árulás viszont a két "öreg fiú" Kocsis Tibor és Tarány Tamás. A mentorok hétről hétre hallelujáznak nekik, gyakorlatilag félistenként és szupertehetséges csillagokként kezelik őket. Hát nem azok. A hangjuk nem rossz, de semmi extra (főleg Tarány esetében), viszont abszolút nem színpadképesek. A kopasz nagyfülű, meg a szemüveges izzadó medve. Nem gondolhatják komolyan, hogy akár fél házat is megtöltenek majd egy kis vidéki művelődési házban, ha lemegy az X-faktor. Lemezen pedig ember nem fogja megvenni. Be kellene már fejezni a parasztvakítást és reálisan értékelni őket.
Aki viszont a legjobb (na és persze a legcsinosabb), Muri Enikő. Ő a széria Janicsák Vecája. Jó hang, jó nő, és meg kell nézni, hogy az előző szériából ki futott be igazán. Segítek, nem Vastag Csaba. Kalapos Nicolast meg hagyjuk, a duettje a mezítlábas noname luvnyával teljesen jellemző volt rá.
Ha tehát reálisan nézem, akkor Enikő az egyértelmű befutó, de Király L. Norbi bronzérme óta már semmi sem biztos.
Az X-Faktor hétvégi kiadását elnézve az ember nem győzött csodálkozni. Azt, hogy a fellépők kevés kivétellel olyan hamisak voltak, mint egy középiskolai ki mit tud indulói, az egy dolog, a tavalyi produkciók után nem voltak különösebb elvárásaink. Még az is belefér, hogy a…..
Subba VV Cristofel 2011.10.25 10:30:00
Nekem az az álmom, hogy főszereplő legyek, ne egy statiszta. De minden egyéb érdekel, fogkrémet is reklámoznék a szép fogsorommal, vagy sportruhákat a kidolgozott testemmel, de még a chippendale táncoláson is rajta lennék. Gombi jó barátom, ő segítene elindulni ezen a pályán,…..
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
elmo27 2011.10.20 11:55:56