Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyugodtan gyulolj

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide” — volt képes nyilatkozni egy a magyar parlamentben dolgozó szakértő hölgy, aki a kormánypárti #metoo vonatra is felkéredzkedett...
Kik ezek a köztünk járó barna bőrű emberek? Ha már Nemzeti Együttműködés Rendszere, meg Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata meg Nemzetgazdasági Minisztérium meg Nemzeti Összetartozás Napja, akkor még aktuálisabb az az amúgy is borzasztóan fontos kérdés, hogy a magyar nemzet…..
Nyugodtan gyulolj 2012.07.14 21:51:15
@Pipas: Tudod mennyi forumon olvasni, hogy irtsd a ciganyt? Az a problema bennetek osszittya siriusrol szarmazo emberekkel, hogy csak azt vesztek eszre amit akartok es csak azon haborodtok fel amin akartok, ezert tartotok ott ahol most vagytok, lefogadom a tagabb csaladodban vannak bunozo, adocsalo, garazda elemek is. Talan 200 ev mulva majd felfejlodtok a fejletebb orszagokhoz, bar ilyen gondolkodassal szerintem inkabb visszafele fogtok menni ami ugye nem baj mert hires arrol a magyar, hogy mindig a multtal foglalkozik, visszafele mutogat es csak sir egyfolytaban...
Nyugodtan gyulolj 2012.07.14 22:00:47
@Turboanyu: De most oszinten teged hanyszor raboltak ki es eroszakoltak meg? Azt meg ne mond hogy a Ti hozzallasotokkal nincs baj, mert ha eppen magyarorszagon jarok veletlenul "szerencsere mostansag nem sokat" altalaban a malloktol elkezdve a taxisig "aki eppen jol atveri a fejem" szinte csak ciganyozast, zsidozast hallok. Magyar hireket forumokat nezegetve csak azt olvasom hogyan kellene oket kiirtani, megnyomoritani eluldozni vissza indiaba stb. ha szerinted ez a hozzallas ekkora szamban jonak mondhato akkor az ugy is van :S mindenesetre nem szeretnek ciganykent ott magyarok kozott eltolteni 10 percet sem mert a franc kivancsi az allndoan minden temabol ciganyozast csinalo magukat tokeletsnek hiszo barmokra! Ha lehet majd engem is kocsogozzetek, zsidozzatok, ciganyozzatok mert mast ugy sem tudnak a magyar emberek!
Nyugodtan gyulolj 2012.07.15 19:01:46
@Palestinenser: Valoban nem elsonyelvem a magyar es igen az ocean masik partjan elek de tudod ilyen hangzatos nevvel mint Palestinenser megis miert szolod le az "idegeneket"? Raadasul gondolom te ismered jobban a magyarok tulnyomo reszet, tobb millio embert...a nem letezo trotenetekre meg nem vagyok kivancsi ha nem baj
Jogszerűnek tartja a megyei rendőr-főkapitányság, hogy négy sajókazai tizenévest közvetlenül a tanításról kihívva, megbilincselve vittek el kihallgatásra egy iskolai inzultálásba torkolló féltékenységi ügy miatt. Az intézkedést rögzítő biztonsági kamera felvételein…..
Nyugodtan gyulolj 2012.02.25 20:59:44
@Joe84:

A Te kornyezetedben, barati korodben, csaladodban meg soha nem verekedett ossze senki senkivel?
Nyugodtan gyulolj 2012.02.27 06:33:43
@Éhes_ló:

Éhes_ló 2012.02.26. 08:42:51

Tudod pont az ilyen gondolatok vezereltek embereket arra, hogy elmenjenek faluszeli hazakhoz es gyerekeket, altaluk ismeretlen embereket gyilkoljanak halomra, jobbik esetben pont ezek miatt a gondolatok miatt nem veszik fel oket dolgozni es kozositik ki oket mindenhonnan.
Nyugodtan gyulolj 2012.02.28 08:20:01
@Éhes_ló:

Ennyi eltulzott baromsagot reg olvastam mar, pedig sok nazi hozzaszolast szoktam olvasni! Amugy az olasz, francia pelda egyik sem sajat allampolgaraival szembeni banasmodot tukroz csak hat ennek megertesehez ovodas szint kell de hat kurucon nevelkedett emberektol ilyet nem is varok! Ezek szerint amikor pl francia es olaszorszag vagy barmely mas europai orszag negativan nyilatkozik Magyarorszaggal kapcsoltaban barmilyen ugyben akkor is igazuk van, ugye????
A faszom kivan ezzel a kurva szomszéddal! Szétesik a fejem, ez meg bömbölteti ezt a mocskos nemzeti rockot! Ráadásul a két kutyája is egész éjjel ugatott. A Hunor meg a Magor. Sikerült két nőstény németjuhászt így elneveznie. Nem hiszem el, hogy ez az idióta nem hallja ezeknek a…..
 Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Felzárkóztatásért felelős államtitkárság     Fliegauf Bence Csak a szél című filmjének háttere    Fliegauf Bence Csak a szél című filmjét a romák ellen 2008-2009-ben elkövetett…..
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 14:15:23
@tesz-vesz:

A film mivel is jaratta le Magyarorszagot? Egy megtortent esetet dolgoz fel, ilyen filmek USA-tol Australiaig keszultek kulonbozo kenyes temakban de sehol nem szaladtak a politikusok a bemutatokra szorolapokat osztani, hogy PL: A KKK csak egy mese szervezet sose letezett, na meg Kennedyrol szolo osszeeskuvesek is csak az USA-t akarjak lejaratni, mint ahogy nem szaladtak a Francia politikusok sem a De Gaulle ugyeknel, vagy az oroszok a KGB ugyeknel stb. De hat ugy latszik Magyarorszagon egyre hulyebbek az emberek, egyre nagyobb a sotetseg. Ahol a filmet bemutattak ott ertelmesebb emberek elnek semmint egy egesz nepet azonositsanak par szemetladaval az ilyen hozzaallas pont az olyan szemelyekre jellemzo mint pl Te vagy,/
Barabás Zoltánt, a Perényi 1 bérlőjét és üzemeltetőjét hivatalosan először tegnap, a Budapest Környéki Törvényszék rendelkezésére hallgatta ki Miszori László büntetőtanácsa. - Stépán Balázs írása   Komáromi Gábor december elején megszakadt vallomását folytatta…..
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 04:12:12
@Anti Anyag:

"Az ilyen csákókat beköltöztetném egy cigányos házba, na ott valóban megismerné mi a félelem."

Ez is unalmas lemez ideje lenne ujabbat feltenni, egyebkent van tapasztalatod? Eltel ciganyokkal egy lakasban? ha igen akkor szivesen fogadnam ahogy leirod a rettegesed tortenetet.
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 04:16:37
@shitgun2:

Ez a blog szerintem azert jott letre, bemutassa a pert, irnak a targyalas meneterol, a tanuk meghallgatasarol stb. Ezzel elerte a celjat legalabbis eddig! A blog nem azert jott letre, hogy a commentelok leirjak a velemenyuket a Magyarorszagi ciganysag eleterol, sot nem is azert, hogy egyesek itt ciganyozzanak mert arra szamtalan oldal van pl kucuginfo, barikad, jovonk.info, hirtv, echotv, lanchod radio, magyar hirlap stb. akkora a valasztek az eloszeretettel ciganyozo oldalakrol, hogy Dunat lehetne veluk rekeszteni!
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 04:20:09
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

"akkor az önvédelem is kevésbé volna látványos"

Hat szep onvedelem, gyerekeket, menekulo embereket leloni...ez tenyleg magas intelligenciara valllll...
 Az alábbi cikk az index.hu oldalról származik: A Csak a szél egy négytagú roma család egy tragédiába torkolló napját mutatja be. A film nem közvetlenül a romagyilkosságokról szól, fiktív történet, de áthatja a gyilkosságsorozat okozta félelem, amelyet a roma…..
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 03:24:05
@Aceton:

6 millio? mi van? Amugy, hogy megnyugtassam alantas lelked elarulom, hogy ezt az oldalt a CIA es a MOSZAD kozosen tamogatja csak azert, hogy a vilagon (europan kivul) nem ismert magyar nepet lejarassa, hogy rasszistanak belyegezzek meg stb ezen kivul az egesz vilagon agymosast fognak vegrehajtani, hogy az emberiseg szemeben a Siriusrol szarmazo magyar nep ellensegkep legyen. Most egyelore nem folyatatnam az osszeskuves gyartast de legkozelebb igerem friss hirekkel szolgalhatok majd, ki tudja talan meg a KGB is szerepet kap...
Balogh László, Borsi Norbert, és Csongrádi Mihály időnként tagadta, időnként bagatellizálta a barát, Cs. István negyedrendű vádlott „hétköznapi” rasszizmusát, pénteken a Budapest Környéki Törvényszéken. - Stépán Balázs írása     „Nem igazán…..
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 02:49:07
@orcface:

"egy cigány, ha tud normálisan, kulturáltan viselkedni, beszélni, öltözködni egyszóval élni akkor talál magának munkát"

Szamtalan esetben volt ra pelda sot rejtett kameras felvetel keszult amikor az altalad leirt ciganyemebrek munkat kerestek es nem sikerult, persze van pelda arra, hogy sikerult is de sok fugg attol ki veszi fel az embert es ha hiszed ha nem bizony vannak olyan munkaadok akik ciganyt semmilyen korulmenyek kozott sem alkalmaznanak akkor sem ha diplomas, kulturalt jol oltozott az illeto! Korabban volt egy tanulmany a belugyminiszteriumnal egy osztalyvezeto Csanyi Klara keszitette talan meg most is a belugynel van, abban a konyvben megszoltaltak kulonbozo temakban (nem csak cigany tema) rendori vezetok es volt olyan varosi parancsnok aki kijelentette amig O a varosi parancsnok addig cigany rendor nala nem szolgalhat! Ez a rendszervaltozas utan volt evekkel es ez a parancsnok a hivatalab maradhatott senki nem foglalkozott vele, nem tavolitottak el stb. Szoval megvan az esely a boldogulasra de ehez ket ember kell...

"persze nem lesz rögtön vezérigazgató, de ha megfelelő diplomái, tapasztalata és kapcsolatai lennének, akár az is lehetne"

Jo kapcsolatokkal akar allamelnok is lehet az ember...
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 02:57:44
@Kepan:

Azt hiszem tokeletesen korbeirtad a helyzetet! nagyon igaz, hogy sok minden nem penz kerdese, ha egy ciganygyerek elmegy az iskolaba hat evesen es csufoljak, kikozositik a gyerekek na meg sajnos sok esetben a tanarok sem tudnak segiteni akkor mi varhato el felnott korban attol a gyerektol? Amiota az eszet tudja folyamatosan azt vagjak a fejehez, hogy bunozo fajta ilyen-olyan haszontalan dologtalan, es kihez megy ahova befogadjak? Csak a sajat kornyezetehez ott meg ordogi kor van altalaban! Erre a legjobb pelda a zenesz ciganyok esete ahol a zenei tudas aparol-fiura szal ott nagyon elenyeszo a bunozesi statsztika meg a tobbsegi tarsadalom tagjainal is joval kisebb, de hat ott mit tanul a gyerek mar ket eves korban? A zene lesz mindene olyan szintet akar elerni mint a legnagyobb mar 6 evesen tudja, hogy csak frissen vasalt ingben, es apoltan mehet emberek koze stb. es ott vannak a hires jazz valamint klasszikus mufaj kepviseloi akik a vilagot jarjak folyamatosan a vilag legmenobb koncert termeiben lepnek fel stb aztan odahaza valahova bemennek es ugy neznek rajuk mint a veres rongyra, megvetik oket stb. pedig aztan eszuk agaban sincs rosszat tenni, artani...
Nyugodtan gyulolj 2012.02.24 03:11:46
@Anti Anyag:

"Az előítélet ellen tegyenek maguk a cigányok"

Ugyan mar ha az ember eloiteletes az ellen az ellentabor nem tehet sokat, tud javitani de akinek olyan eletszemlelete van, hogy kulonbseget tesz ember es ember kozott szarmazasi alapon azaz ember mindig is megorzi az eloiteletet.

A TBC meg egy csunya jarvan altalaban azok kozott pusztit akik nem megfelelo kornyezetben elnek, gyenge a szervezetuk, a leginkabb kitett emberek pl a hajlektalanok, a melyszegenysegben elok, hisz ok vannak legyengulve, ok nem kapjak meg a megfelelo vitamin mennyiseget egeszsegtelenul taplalkoznak elnek. Mondjuk 2011-ben emelkedett a TBC-ek szama 1500 ra, korabban kisebb szamok voltak, nem hinnem, hogy emiatt magyarorszagot TBC fertozott orszagnak tekintette volna a nyugat de ha van hiteles forras pl tisztiorvosi jelentes azt szivesen megneznem. Raadasul ha ilyen lenne pont, hogy segitene a nyugat hiszen az ilyen jarvanyok oda is atterjednek...