Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coronarythief

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macaulay Culkin ismét eljátssza a Reszkessetek betörők! tündübündi kisfiúját, csak éppen 25 évvel később, amikor már felnőtt, de az akkori traumán képtelen volt túllépni, vezetni sem tanult meg, viszont Uber-sofőrként dolgozik a felesége helyett, és amikor valakit felvesz,…..
Education A norvég oktatás 2015.09.09 01:17:24
Felszerelésben mindenképp, de kreativitásban is veri a norvég suli a magyar iskolák többségét - egyetlen hátránya (?), hogy viszonylag kevés alapos lexikális tudást kapnak a diákok.   A norvég sulikban bármikor kisebb csoportokra lehet bontani az osztályt, minden teremhez…..
coronarythief 2015.09.12 13:25:08
@TheRminator:

mert egy végeláthatatlan gázmezőn ülnek.
hiányoltam a posztból hogy kolbászból van a kerítés és ez az egész a mocskos náci ORBÁN hibája.
(A szerző se nem harmincas, se nem szingli. Húszas évei legvégén jár, ám sok e körbe sorolható barátja, ismerőse van, akikért tenni akar, akiket szeret, s akiket valóban sokra értékel, nagyra tart, sokukat egyenesen példaképének tekint, vagy épp felnéz rájuk…) A mai…..
coronarythief 2015.05.02 13:44:18
@bzk: a fele sem igaz? az utolsó szóig barombapuffadt hangár méretű hazugság
A Samsung az idei IFA-n nem csak a Note 4-et, hanem meglepetéskét annak dizájnos testvérét, a Galaxy Edge-t is bemutatta. Kép: Neowin A legújabb kütyükről szóló beszámolókban könnyen ráhúzzák bármire a futurisztikus jelzőt. A Samsung Galaxy Edge okostelefon jobb oldalán…..
Még hogy a brit tudósok csak értelmetlen kutatásokra fordítják drága idejüket. Íme a cáfolat: egy képlet, mellyel pontosan kiszámíthatjuk mennyire vagyunk boldogok.     Mi fán terem a boldogság? Bevalljuk vagy sem, mindannyian erre vágyunk, ezért küzdünk, ezért dolgozunk,…..
coronarythief 2014.08.11 11:45:57
Itt a turnézástól visszavonult Judas Priest első olyan dala, amin már nem szerepel K.K. Downing. Helyette Richie Faulkner gitározik a júliusra várható nagylemezen. A szám maga az égvilágon semmi izgalmat nem nyújt. Elmúltak már azok az idők, mikor a tényleg fasza Painkillerre…..
#421 Faludy Györgynek hihetetlen kalandjai voltak a második világháborúban, az amerikai hadsereg tisztjeként. Egy rövid repülőút során az őket szállító gép futóműve megsérült, és elfolyt a fékfolyadékuk, de a másodtisztnek mentőötlete támadt: megkérte a raktérben…..
coronarythief 2014.03.09 05:15:34
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Ahogy az öltözködésben, az álláskeresésben is vannak trendek, divatok, amelyeket nem árt figyelemmel követni, ha sikeresen szeretnénk pályázni egy állásra. Ez azt jelenti, hogy ha a szakmai múltunk nem is változott, érdemes önéletrajzunkon némi ráncfelvarrást végrehajtani.…..
coronarythief 2013.04.08 18:59:50
Görögországban újabb stációjához ért a gazdasági válság. Gyógyszerhiány fenyeget. A gyógyszerbeszállító cégek már több készítmény szállítását befagyasztották, és egy sor további szer zárolását tervezik. Mindezt amiatt, mert Görögországban az uniós átlagnál…..
coronarythief 2013.02.28 17:26:11
A mostani időszakban indul a dió szezonja, a piacokon, üzletekben már lehet vásárolni a friss termést. Sajnos azonban a hírek szerint jelentős áremelkedés várható diófronton, az idei fagyok, majd a később tomboló aszály hatással van/lesz az árakra, jelenleg a dióbél…..
A népi tapasztalat szerint székrekedésre, és aki próbálta, tanúsíthatja, hogy szorult helyzetben valóban hatásos. Enyhe (vagy túladagolva nem is annyira enyhe) hashajtó hatása annak köszönhető, hogy magas cukor- és gyümölcssavtartalma miatt ozmotikusan aktív (vizet "vonz"), így…..
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
coronarythief 2012.07.28 14:46:58
@Julian Plenti:

olvasni, olvasni, olvasni!

ezt ajánlom neked is, és akkor tudnád, hogy az arroganciát két r-rel írják
A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint új, féléves futamidejű, fix kamatozású kincstárjegyekkel kívánják bővíteni a lakossági állampapír kínálatot. Úgy látszik a kormány szeretné ha a magyar lakosság közvetlenül is kivenné a részét az évtizedek alatt…..