Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goran Marković

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
120 millió éves 3 dimenziós térkép? 290 millió éves megkövesedett emberi lábnyom? 2,8 milliárd éves, mintákkal, vonalakkal ellátott fémgolyók? Az oda nem illő, rejtélyes leletek láttán, különös gondolatok fogalmazódnak meg a fejünkben. Vajon csalás, esetleg félreértés…..
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
„A nyugat-balkáni országok, különösen Szerbia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina és Montenegró el kell, hogy fogadják az északi modellt. Interparlamentáris szintű együttműködést kell kialakítaniuk." – állítja Aleksandar Popov, a belgrádi Régiófejlesztő Központ…..
Belsőség Szívó vagy turbó? 2013.09.11 17:09:45
Már csak a vizuális élmény kedvéért is muszáj megosztanom két fotót. Renault V10 szívó, 1989-2005 Renault V6 turbó, 1977-1986 Ezek után érveljen nekem valaki a turbómotorok mellett. A falra akasztott F1-es Renault V10-es után engem már nem érdekel semmi a 2013-as…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Véletlenül, illetve valahogyan kikerült a netre egy videó, amin a Viasat3 két reality műsorának is meglehetősen megosztó személyiségeként aposztrofált Szandra egy barátnője (Éden Levi csaja)…..