Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheTruth!

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elméleti oldalról közelíteném meg az üzemanyag-kérdést. Az érdekel, hogy vajon melyik üzemanyagfajtával kapok több energiát úgy, hogy közben a lehető legkevesebb adót fizessek. Hadd legyek már én is szemét, nem? Mai cikkünk blogposztja...
TheTruth! 2011.09.29 16:39:28
@Shadowbull:
hát tudod az feltétlen becsülendő h 2x 15 percet tekersz a fertőtlenítővel átszűrt bajor levegőn, de akkor ki a frásznak edzeni 1,5 órát? Ez fiziológiailag meg gazdaságilag is teljesen illogikus. Heti 2,5 óra így is megvan 5 napos munkahéttel számolva.
Amúgy hasonlóképp vagyok itt én is mint te voltál, kb 1 óra busszal a város, 12 perc motorral 15-30 kocsival forgalomtól függően. Naná hogy eszembe se jut mással mint motorral, ráadásul azzal a pirosakra is szarok a városban, levágom bicikliúton, zsákutcákban stb.

Annak a kretén idióta baromnak, aki közlekedésmérnöki papírt kapott, és felügyeli ennek a városnak a forgalmát kívánom hogy nőljön köröm a makkjára.
TheTruth! 2011.09.29 20:42:37
@Rocko-:
az biztos hogy olcsóbb nem lesz, de beszámoltad a megtérülési időt belekombinálva az amortizációt is? Valszeg épp mire 0-ra amortizálódik, vagy kipusztulsz belőle addigra jön vissza. Másrészt egészséges ember ne legyen elszigetelve a környezettől mindenféle szintetikus szarral, őrület már belegondolni is hogy 0 hőveszteségű helyen laksz amit a magad meg a TV hője szinten tart. Tudod hol van ilyen? abszolút vákuumban.
Ezért lenne annyi elég hogy pusztán 90%-ban kizárom a közszolgáltatókat a házamból, az is egyfajta önellátás.
Elég hogy sajna a netet, kábel TV-t,(szateliten már majd mindegyik le van kódolva hiába próbálkoznál tányérral befogni) szemétürítést(nem szerves szemetet nem tudod feldolgozni) és ha nincs elegendő kapacitású víztisztítód illetve artézikutad fúrva akkor a vizet venned kell.

Másrészt nagyon jól tudom h a biciklizés csak a lábat mozgatja át, meg kurva jó segget csinál, fitness edzésprogram után edzettem én is, nos ha SB nem csinálja korrekt edzésprogram szerint, specifikusan izomcsoportokra alakítva a súlyzózást, akkor végeredményben a kellő kalóriát elégeti a tekeréssel is.
Nekem míg szét nem hajtottam a középcsapágyát a biciklimnek meg a térdemet elég volt az is, a lábamon faszán meglátszik most is az eredménye, nem ropi-lábakon állok.
TheTruth! 2011.09.29 22:11:51
@Rocko-:
a feleségedé meg a magadé érdekeljen, ha esetleg sikerült ezzel újat mondani hogy ennyire hatékony a tekerés. Felülhetsz a nyeregre nagyritkán te is.
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
TheTruth! 2011.09.27 09:41:32
@utalok minden motorost: @ezekallatok:
mert sorold akkor nagyokos, hol is rohad statikai ponton ez a furgon?
vagy talán reggel benéztél az alvázra meg a tornyokra?
Azon agyalj meg ugrálj, hogy akár te is lehetsz a következő aki kap egy fasza kamu büntetést a meghekkelt radarok miatt, öreg.
A másik meg amíg megoldja a műszakit, hadd döntse el mivel jár.
A féket valszeg ránézésre te se vagy elég faszagyerek, hogy lemérd a hatásfokát.
TheTruth! 2011.09.27 09:43:01
@AndrewT:
ne vetíts és magyarázd a hülyeségedet, tejelj mint a katonatiszt, bazdmeg!
TheTruth! 2011.09.27 10:26:33
@Velorex:
csak ne oszd a tippeket, faszikám
Belsőség A magyar Goodwood* 2011.09.27 07:00:00
* Na jó, kis jóindulattal, kicsit kosztümös és csak egynapos, de a mienk! Jön a Maserati, négykerekű égiháború. A betonkatlan sokszorozva veri vissza a mennydörgést, ahogy Kurt Hasler öblít egy nagyot a kanyar előtt, recsegve-ropogva horkan fel a hosszú motor még hosszabb…..
Kit érdekel az autó külseje vagy motorja, ha ilyen a belseje? Mi mást kívánhatna a férfiszem, mint három pompás, gyihos macskát fehér pamutbugyiban? Az orosz Serebro lányzenekar elkészítette a világ legjobb autós klippjét: nincs lóerőmámor, nincs gyilkos…..
TheTruth! 2011.09.26 09:24:29
@hallari:
én nem csak ingerenciát hanem intelligenciát se éreztem sose Záhonytól keletebbre.
Ázsia már lassan így is a Duna bal partja, minek csússzak még ennél is lejjebb?!
Belsőség Ki volt az a barom?! 2011.09.21 06:20:06
Amit mi elcsesztünk, az el van cseszve és punktum. Ám ha a közlekedésről van szó, ez kínos és hosszú életű. Mai cikkünk blogposztja...
TheTruth! 2011.09.21 09:15:16
@aha, persze:
hülye vagy mint a segg, amit már páran láthatóan közöltek is veled feljebb, de azért én is közlöm.
És eleve olyan öntörvényű nagymagyarkodó fasz aki béjemvével korzózik abból te kinézel bármilyen szakszerű húzást? Én nem.
judapesten eleve az egy főre jutó nonkonform faszkalapok száma 0,7
Nyugi, én csak a pénzért csinálom Ha az igényesebb, tehát nem kínai vagy orosz autómárkák standjain ácsorgó lányokat, illetve a franciáknál látott srácokat pároztatnánk, valószínűleg új embertípus születne, a díszletemberé. Frankfurtban megfigyeltük, hogy forradalom…..
A Totalcarnál eléggé szerteágazó a stáb érdeklődési köre. Van, aki beleásta magát az amerikai izomautók világába, akad, aki a tuning-Polski 125-ös és a gyári, turbós sorötös Volvo között ingázik, akad tucatszámra autót, teherautót gyűjtögető, no meg oldtimer-fetisiszta…..
A céges gyorsulásra minimálisan készültem. Az adatok alapján az 1,4 literes karbis, benzines, 22 éves Fiat Tipótól nagy csodát nem vártam, az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a versenynek. Vagyis: kicsit lemostam, kiporszívóztam és lepucoltam a gyertyákat a látszat kedvéért.…..
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Mint a TC belső gárdájának leggyengébb és legöregebb kocsijait birtokoló tagja, előre tudtam, hogy esélyem se lesz bármilyen autónak nevezhető tárgy ellenében ezen a gyorsulási versenyen. Különféle kretén ellenfeleket kellett találnom: robogót, teherautót, rollert. …..
TheTruth! 2011.09.14 12:53:40
@Autopeti:
azért a bele közel nem ilyen szép, arra ráférne egy komplett kárpitcsere+ fa újralakk, de valóban veri az átlagot toronymagasan, én mondtam a csiknek h min 5 évig el ne adja.
TheTruth! 2011.09.14 16:00:35
@Csikós Zsolt:
Van ott retek bőven az öszes kárpiton nem csak a csomitartóban, az ülések meg egyenesen katasztrófa, ami most van elöl az meg típusidegen, és a színe is olyan kisebbségis. Szóval a rohadás még a legkevesebb. Drótkefe meg rozsdafix azt bírja még egy darabig. Nem kell itt elaprózni
A béllel meg úgy jönnél ki a leggyorsabban és olcsóban ha durrantanál valami nyugati bontóból egy benzineset, azt akkor nem csak komplett belsőt vesszel hanem kasznielemeket, üvegeket kerekeket stb.
Azt átbaszkodod az üléseket, ajtókárpitokat, szőnyegeket és fokozatokkal jobb máris.
Ja és randa az a nagy szántás a bal szoknyán elöl. majd ott fog vígan rohadni jövő tavaszra.
Hamarosan vége a nyári szünetnek, a parlament kétharmad ismét összeül, és megtárgyalják többek között a Munka Törvénykönyvének tervezetét.Mi ezt már kiveséztük, de most egy új, nagyon fontos megközelítésből visszatérünk hozzá. Nem utolsó sorban azért is, mert szép…..
Vastagbőr Pokoli ez a történet 2011.08.18 12:01:00
Barczai Gabi a TV2 Akadémia vendégtanára: Gabika "élőben", a kamera előtt kapta el a kukoricatolvajokat a Napló riportjában (09:30-tól): A "bűncselekmény" után jött a Napló pokoljárása. "A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől…..
TheTruth! 2011.08.24 17:21:14
@popocatepetl:
A világnagy hülyeséged jobban fáj inkább, de nem csak neki. Kicsit nagyon gyalázat hogy ilyen teféle nyomorék zombikkal van tele ez a koszfészek. Gyakorold inkább a seggnyalást meg a metélt fasz szopását, mert ha nem a zsidók akkor valaki másét kell majd rövid úton szopnod...