Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B-rocker (törölt)

0 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten az ENSZ Közgyűlése „nem tag megfigyelő állam” státuszt (non-member observer state) adott Palesztinának, ami lehetővé teszi számára, hogy megfigyelőként részt vegyen a Közgyűlés munkájában, de nem ad neki szavazati jogot. Sokan féltek ettől a lépéstől és sokan…..
George Lucas eladta 4 milliárd dollárért a LucasFilm Ltd.-et a Disney-nek. Ezzel pedig megnyílt az út a régóta fiókban heverő ötletek előtt, hogy filmmé váljanak: a Disney 2015-ben mutatná be a Csillagok háborúja hetedik részét, majd a nyolcadikat és a kilencediket, mindet Lucas…..
B-rocker (törölt) 2012.10.31 21:04:54
Lapozó rovatunkban ma a Fotóművészet magazin 2008-as számából olvashattok egy részletet. Az 1956 októberében történt magyarországi eseményekről rengeteg fotó készült és járta be a világsajtót. Az egyik leghíresebb fotó, amely Dániában a Billed Bladet 1956. november 13-i számának címlapképe volt, egy…..
Vagy nem, de mindenesetre érdekes lesz. Ma este érkezik az iPad mini az Apple kínálatába, és ha minden igaz, nagyjából egy hét múlva már a boltok polcain virít a készülék. Az Apple rajongói, mint mindennek, ennek is feltétel nélkül örülnek, de ezzel együtt befektetői szemmel…..
B-rocker (törölt) 2012.10.23 13:50:18
A következő kép igen jól kifejezni mit is érez többségében az ember ha repülőre ül és ilyenkor jogosan merül fel a kérdése, hogy tényleg én fogtam ki a legrosszabb helyet? Ti kitől/mitől irtóztok a legjobban a repülőgépen (magát a repülést nem ér írni)!?  ..
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
Kevesen tudják, hogy Henry Ford és Thomas Alva Edison amellett, hogy több projekten is közösen dolgozott, közeli barátok is voltak. Pedig a két briliáns elme még öregkorára sem tudott elszakadni egymástól. Az egész egy New York-i éjszakán kezdődött, amikor egy partin Edison…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
B-rocker (törölt) 2012.09.15 23:42:27
@Horizont: Ki akar jól kijönni? Gondolod mindenki azért kommentel, hogy jól kijöjjön? Ha Te ezért gépelsz nyomjad csak. Szarok én a többi balfékre.
Nekem pár évtized alatt egyetlen felperc problémám nem volt az árvízzel. Biztos én vagyok a hülyeszar. Az nem tiszta minnek kéne nekem adatokat szolgáltatni, hogy majd vadidegen arcoknak töltsem a homokzsákot, pedig csak nem kéne ártérbe berendezkedni hosszútávra. Az elmebaj egyik ismérve, ha ugyanaz történik és más ereményt várunk tőle. Segítnék, ha ráérnék, de 50% körüli adó járulék terhelésnél inkább probálják meg abból megoldani vagy hívják a roma gárdát. :)
B-rocker (törölt) 2012.09.15 23:49:39
@Bambano: Ok, elfogadom.
Sajnos a magyar vízügy egy tartós katasztrófa, beszántott vízelvezetők, kiokosított árterek. Értem én.
Minden esetre inkább sürgősen lelépőben lennék, ha egyszer is elöntene a víz.
Mindegy, úgyis engem már is tiltanak innen, nem is irok többet.
Lehet, hogy érzéketlennek tünnik, de egy lavórban van az ország, ez nem tegnap alakult így.
Ott van a közmunka program, lehet árteret gátat építeni. Lehetőleg nélkülem.
Húszévesen nem értettem az ötven felé járó vénembereket, miért ódzkodnak a baszástól.Konkrétan: idősebb kollégámnak szívességet kellett kérni az irattáros nőtől és sóhajtozott, hogy "na megint meg kell érte dugnom".Én akkoriban nagyon örültem a szex mindenféle…..
B-rocker (törölt) 2012.09.15 22:40:54
Van valami megnyugtató a tér dinamikájában, ahogy lassan, a hely szelleme szerint minden a helyére kerül. Hamarosan megkezdődnek a látványosabb munkák, az Országház méltó környezetben, több zölddel, a XXI. század tudását és látványvilágát a korabeli állapotok patinájával…..
B-rocker (törölt) 2012.09.15 20:18:48
  A szerkesztőségünk birtokába jutott  (hozta a postás) kereset alapján kimutatjuk, mitől durrant be annyira az úgynevezett közszolgálat, hogy tízmilliós kártérítésre pereljen egy újságírót. Részletek a műből. „Az MTI Nonprofit Zrt. egy 130 éves hírügynökségi…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Puli Space blog A szovjet holdminta 2012.08.31 09:15:00
A szovjetek 105 grammos holdtalaj-mintája 350 g-vel, fehéren izzón érkezett meg a Földre, ebből 2 mg-ot a Sotheby’s csillagászati áron, 442 500 dollárért vásárolt meg. Az alábbiakban Brian Harvey "Soviet and Russian Lunar Exploration" c. könyvéből fordítunk részleteket magyarra,…..
Lancelot, a béka. Kurultaj 2012. 2012.08.19 07:12:11
Múlt hét szombaton Bugacpusztán jártunk, ahol megcsodálhattuk a lovasok bevonulását. 27 népcsoport képviseltette magát. Szálltak a zászlók, vágtattak a paripák. Betyárok is feltűntek a rengeteg ember között. Táltos dobkör búcsúztatta a…..
Csütörtökön minden valamirevaló hírportál beszámolt a Wikileaks-alapító Julian Assange menekültsátuszának pozitív elbírálásáról. Akit érdekel a téma gondolom képben van, nem merülök nagyon a részletekbe. Assange miután a svéd kiadatás elleni összes fellebbezési…..
B-rocker (törölt) 2012.08.19 21:42:30
A volt francia elnök féltestvére egy majdnem másfél évszázados New York-i házat vásárolt, így ha minden jól megy, az lesz majd Olivier Sarkozy és párja, Mary-Kate Olsen közös otthona. Meglehetősen pikáns (vagy ahogyan Olivier Sarkozy volt felesége, akitől idén vált el,…..
Már úgy is rég volt egy kis bezzeg Prága: több tízezer résztvevő, minimális rendőri jelenlét és hét letartóztatás verbális erőszak miatt - ez a szombaton megtartott Prague Pride gyorsmérlege. Csehországban szó szerint megéri toleránsnak lenni: éves szinten 120 milliárd…..
"Az én filozófiám szerint az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Ha van erő, van összefogás, ha nincs erő, nincs összefogás. Ez nem minden országban van így, de ilyen félázsiai származékoknál, mint mi vagyunk, ez így működik" – válaszolt Demján…..
B-rocker (törölt) 2012.07.27 11:28:18
A magyarok génállománya és az őstörténetek

A 2000-ben elvégzett Semino-féle, genetikai vizsgálatsorozat, Y-kromoszómás kutatási eredményei szerint:
"-A magyar férfiak 60 %-a az EU-19-es - őskőkorszakbeli - ősapa leszármazottja.
-A magyar f...érfiak további 13,3 %-a az EU-18,
-11 %-a az EU-7,
- és 8,9 %-a az EU-4 ősapa utóda.

Mindez azt jelenti, hogy a jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a négy ősapától ered, és 73,3 %-a már az őskőkorszakban a Kárpát-medencében élt férfiak utódja." (Dr. Czeizel Endre: A magyarság genetikája 235. oldal, 3. bekezdés.)
További fontos megállapítása volt a Semino-féle vizsgálatnak az, hogy az urali népekre jellemző TAT (EU13+EU14)jelű gén a magyarokból teljesen hiányzik!
A honfoglalóknál hét mintából kettő esetben tudták kimutatni ezt a bizonyos Tat markert, ami uráli, vagy ha a jelenleg rendelkezésünkre álló archeogenetikai adatokat veszünk figyelembe, Belső-Ázsiába az ázsiai hunok irányába mutathat.

"2000-ben, a világ egyik legautentikusabbnak elismert folyóiratában, az USA-ban megjelenő Science-ben, Semino és 16 genetikus munkatársa közös közleményt tettek közzé. A magyar népesség vonatkozásában az alábbi megállapításokat tették:

1. A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europoid őstelepesek között voltak!!

2. A magyar nép populációgenetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége (amire az Eu19 haplotípus - őskőkori genetikai marker, a magyarokban, legmagasabb százalékarányban kimutatható jelenléte utal).

3. A magyar nép legközelebbi - genetikai szinten igazolható - rokonai a lengyel, az ukrán, továbbá a horvát nép. (Mit mondott Zrínyi?: Horvát vagyok, tehát magyar! Zrínyi a szkíta jogfolytonosság okán még tudta mit beszél.)

Genetikailag olyan, hogy "indoeurópai" nem létezik. Nincs "szláv" sem, csak "európai", és értik ez alatt éppen a magyarságra legjellemzőbb haplotípusok csoportjával jellemezhető népeket. A magyar nép genetikailag európai, sőt, "őseurópai". (Természetesen a nyelvünk is és az írásunk is az!)
Géneket nem lehet "kölcsönözni", "átvenni", hamisítani, csak és kizárólag örökölni!
"A recens minták azt mutatják, hogy a 132 magyarországi és 99 székelyföldi férfitól, valamint ugyanolyan 113, illetve 84 nőtől nyert minta összetétele nem különbözik egymástól, és valamennyiüknek jó kilenctizede az európai őslakosságéval egyezik meg." - olvashatjuk a Magyar Tudomány említett számában. Fontos észrevenni: a székely és a magyar nem különbözik egymástól!

Fél ázsiai a jó édesanyja az, hacsaknem az "indiaikara" gondolt. Fele ország Lakatos, fele meg lakatlan lesz nem sokára.
ProgBlog Félázsiai népség 2012.07.26 16:50:09
„Moslék-ország, hajh, cudar ország,Hajh, Hortobágy, zsír-szívű rém;Hajh, Átok-város, Redves-ugar:Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?” Karinthy Frigyes: Moslékország (az Így írtok ti-kötetből) - 1912   Nap mint nap új információkat árul el önmagáról Orbán Viktor.…..
B-rocker (törölt) 2012.07.27 11:25:19
A magyarok génállománya és az őstörténetek

A 2000-ben elvégzett Semino-féle, genetikai vizsgálatsorozat, Y-kromoszómás kutatási eredményei szerint:
"-A magyar férfiak 60 %-a az EU-19-es - őskőkorszakbeli - ősapa leszármazottja.
-A magyar f...érfiak további 13,3 %-a az EU-18,
-11 %-a az EU-7,
- és 8,9 %-a az EU-4 ősapa utóda.

Mindez azt jelenti, hogy a jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a négy ősapától ered, és 73,3 %-a már az őskőkorszakban a Kárpát-medencében élt férfiak utódja." (Dr. Czeizel Endre: A magyarság genetikája 235. oldal, 3. bekezdés.)
További fontos megállapítása volt a Semino-féle vizsgálatnak az, hogy az urali népekre jellemző TAT (EU13+EU14)jelű gén a magyarokból teljesen hiányzik!
A honfoglalóknál hét mintából kettő esetben tudták kimutatni ezt a bizonyos Tat markert, ami uráli, vagy ha a jelenleg rendelkezésünkre álló archeogenetikai adatokat veszünk figyelembe, Belső-Ázsiába az ázsiai hunok irányába mutathat.

"2000-ben, a világ egyik legautentikusabbnak elismert folyóiratában, az USA-ban megjelenő Science-ben, Semino és 16 genetikus munkatársa közös közleményt tettek közzé. A magyar népesség vonatkozásában az alábbi megállapításokat tették:

1. A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europoid őstelepesek között voltak!!

2. A magyar nép populációgenetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége (amire az Eu19 haplotípus - őskőkori genetikai marker, a magyarokban, legmagasabb százalékarányban kimutatható jelenléte utal).

3. A magyar nép legközelebbi - genetikai szinten igazolható - rokonai a lengyel, az ukrán, továbbá a horvát nép. (Mit mondott Zrínyi?: Horvát vagyok, tehát magyar! Zrínyi a szkíta jogfolytonosság okán még tudta mit beszél.)

Genetikailag olyan, hogy "indoeurópai" nem létezik. Nincs "szláv" sem, csak "európai", és értik ez alatt éppen a magyarságra legjellemzőbb haplotípusok csoportjával jellemezhető népeket. A magyar nép genetikailag európai, sőt, "őseurópai". (Természetesen a nyelvünk is és az írásunk is az!)
Géneket nem lehet "kölcsönözni", "átvenni", hamisítani, csak és kizárólag örökölni!
"A recens minták azt mutatják, hogy a 132 magyarországi és 99 székelyföldi férfitól, valamint ugyanolyan 113, illetve 84 nőtől nyert minta összetétele nem különbözik egymástól, és valamennyiüknek jó kilenctizede az európai őslakosságéval egyezik meg." - olvashatjuk a Magyar Tudomány említett számában. Fontos észrevenni: a székely és a magyar nem különbözik egymástól!
Milliárdos feleségének lenni nem lehet egyszerű. Nem mintha sajnálnánk őket, de elég nagy a nyomás, és persze elég nagy az előítélet is, hiszen a dúsgazdag hölgyekről általában az a kép él az emberekben, hogy semmi más dolguk sincs, mit szórni a pénzt. Bemutatunk tíz…..
B-rocker (törölt) 2012.07.25 15:59:59
Nehéz bármit is mondani akkor, amikor az emberrel közlik: mivel egy lövöldözésben ártatlanul megsebesült, jelenleg mesterséges kómában fekvő párjának nincsen biztosítása, a kórházi költségek várhatóan 2 millió dollárra rúgnak majd. Amit neki kell kifizetni. Ez is…..
Úgy tűnik, hogy az események kezdenek felgyorsulni, a csúcstalálkozók egyre gyakoribbá váltak, a megoldások azonban egyre rövidebb ideig nyújtanak megkönnyebbülést. Olaszországban a tegnap reggeli zuhanórepülést követően ideiglenes shortstop lépett életbe, egyelőre a pénteki…..
A 97 évesen is fit Csatáry László letartóztatása kapcsán ismét felmerült a kérdés: miért élnek a nácik ilyen sokáig? A HírCsárda a tel-avivi Eziákel Sommerschlussverkauf irodával, és a kölni Wilfried Tutmirewigwirklichleid Institut-tal együttműködve mikrofon elé tudott…..
B-rocker (törölt) 2012.07.23 15:05:27
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..