Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hákovács

24 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresztes mégis visszatér az X-Faktorba, írja a Blikk. A bulvárlap információi szerint a következő X-Faktor-évadban mentorsegédi feladatot lát majd el, Zsédával egyetemben. Részletek erre. Dalba foglalták Gönzci Gábort, írja a Bors. A bugyuta nótát a Foolabout nevű…..
hákovács 2013.08.13 17:43:51
@pingwin: kétszer? hétszer? :)
Belepofázok! Családban marad 2013.08.12 11:10:26
Érdekes interjút közölt a szombati Népszava Herczog Edit MSZP-s EP-képviselővel. Megtudhatjuk, hogy a politikus az Európai Parlament nyári szünete ellenére sem pihen, inkább fórumokon vesz részt, előadásokat tart, kiállítást rendez, sőt „tegnap a móri piacon beszélgetett az…..
Belepofázok! Ági és a fiúk 2013.08.05 23:37:04
Nincs új a nap alatt. Alig egy hete jelent meg a hvg.hu-n, hogy Obersovszky Péter adásban simán a keresztnevén szólította Szabó Tímea PM-társelnököt. Ma Halász Zsuzsa folytatta a sort: a Kossuth Rádió Ütköző délben című műsorának egyik csúcspontjaként leágnesezte az MSZP-s…..
Bizony, tele voltak vele a hírek, hogy az egykori megasztáros dalnok is trafikos lett, ennek örömére egy hevenyészett tematikus összeállítással jelentkezünk.  Ki tudja, talán ötletet adunk egy feldolgozáslemezhez: Dust: Mindenki szív Satöbbi: Adj egy cigit Pink Floyd:…..
Belepofázok! Together Forever 2013.03.08 21:32:21
Hivatalosan is párttá alakult az Együtt 2014, ennek örömére a szocinyugdijas korábbi ötlete alapján felidézzük a történelem korábbi Együtt-mozgalmait. ..
Belepofázok! Félreértés 2013.03.01 13:02:12
Belepofázok! Hopp, te Zsiga! 2013.02.17 23:43:18
Két hír a közelmúltból: index.hu: Zsiga Marcell fideszes parlamenti képviselő vagyonbevallása gyanús: úgy vett egy negyvenmilliós házat, hogy a tavalyi vagyonnyilatkozata alapján erre nem volt pénze, az idei alapján meg nem keresett annyit, hogy egyszer csak tudjon egy ilyen…..
Nagy nap volt a szerdai, másodszor került megrendezésre a Magyar Labdarúgás Fóruma. Egy ilyen esemény nem titkoltan azért jön létre, hogy – és itt, most tényleg ne szerénykedjünk a jelzőkkel – forradalmi ötletekkel segítse a honi labdarúgást. Nos, fellélegezhetünk, ötlet az…..
Szokás szerint markáns írással jelentkezett a hétvégi Szép Szóban Csernok Attila. „Nemzeti ünnepeink - március 15-e, június 4-e, október 23-a - bukásokhoz kötődnek, van aki ezeket ünnepli.” – írja egy helyütt, majd később: „Mérsékelten művelt emberek alkotmányunk…..
Eddig is voltak apró bakik, elírások a FourFourTwo focimagazinban, de ezeket betudta az ember annak, hogy a pályán is előfordulnak – szakkommentátori zsargont használva – bosszantó hibák. A legfrissebb számban azonban sikerült öngólt lőni, nem is akármilyet, jó húszról,…..
Belepofázok! Keresztek, csillagok 2012.11.04 12:04:16
„A német alkotmány tiltja a horogkereszt viselését. Magyarországon mindez megengedett, hiszen gondolat- és véleményszabadság van. Nem is a törvényen kellene változtatni, a baj a közszellemmel van.” – mondja Schiff András világhírű zongoraművész a Népszava hétvégi…..
Hát, akkor október 23-ával is megvolnánk. Most már Orbánt és bandáját kell elzavarni, nem Gyurcsányt és haverjait. Kergetés is be lett ígérve megint, oké. Csak most nem a kommunistákat, hanem a félázsiai diktatúra-rajongókat. Aki most van, mennie kell, összefogás és program…..
"Most majd sok minden tisztázódik. Lélekben. Van még pár nap arra, hogy mindenki eldöntse, mit csinál október 23-án. El kell döntenünk - végleg -, hogy nemzetiek vagyunk vagy balliberálisok. Kérdés az is, hogy hányan leszünk a Békemeneten. És az is persze, hogy a balliberálisok…..
Az utolsó, bizony, amit nagy valószínűséggel Tarlós főpolgármester vert be. Így - egyelőre - nem mutatják be a villámgyorsan hírhedtté vált drámát, úgy látszik, legalább egy darabig visszakerülnek a színházlátogató bocskaik a naftalinba. De jó ez így? Visszaszorul-e…..
Egészen elérzékenyül a választópolgár, hogy két parlamenti voksolás között – politológusok szavajárását kölcsönvéve: mintegy a ciklus közepén – van olyan politikai erő, amelyik ilyenkor is gondol rá. Illetve a gondolaton túl eljuttatja hozzá színes kis kiadványát,…..
hákovács 2012.08.25 23:58:07
@csepkecsaba: Tisztelt Csépke Úr!
Ön és más hozzászólók kedvéért úgy látszik, muszáj leírnom, hogy a poszt minden mögöttes szándék nélkül egy egyszerű hétköznapi jelenséget dolgozott fel. Jelen esetben azt, hogy milyen színvonalú kiadvánnyal szólítja meg a Jobbik a szabolcsiakat. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy az ön vagy a szerkesztő hibájából lett ilyen az ön cikke (Mellesleg egy költői kérdés: az összes szerző sms-ben küldte be az írását?). A kérdés megoldását és a helyes minősítést már megfogalmazta a hozzászólásában: amit írt, az „olcsó mentegetőzés”, a cikke pedig „fércmunka”. Ha ön és pártja tényleg egy új politikai minőséget kíván képviselni, illene vállalni a felelősséget, akár ilyen kicsinek tűnő dolgokban is, nem pedig rögtön ellenséggé nyilvánítani a kritizálót.
A zenei ajánlót köszönöm, megjegyezném, egyéni ízlés kérdése, kinek mi a nehezen emészthető.
mifocink Hoppá, tényleg....!!! 2012.05.23 12:43:00
Egy igen meredek történetet hallottam az egyik kispályás bajnokság egyik mérkőzése előtt. Hogy mennyi az igazságtartalma, bevallom, nem tudom. Épp ezért szokásomtól eltérően most kissé homályosan írom majd le a történetet, de úgy, hogy azért mindenki rájöhet, kik is a…..
Belepofázok! Élvezz, Jenő! 2012.08.20 23:22:21
Nehéz, ha az ember az apja nyomdokaiba lép egy bizonyos pályán. Elkerülhetetlen az állandó összehasonlítgatás, méricskélés az elődhöz. Pláne, ha azt az apát Knézy Jenőnek hívták. Az ifjabb Knézy most egyvalamiben mégis vitathatatlanul utolérte a néhai…..
Belepofázok! Alternatív érmeink 2012.08.14 18:43:23
Véget ért a londoni olimpia, de a verseny folytatódik - alternativitásban. Az Európai Unió honlapja közzétett egy listát, mely szerint az EU-tagországok összesített teljesítménye még az Egyesült Államokat és Kínát is lenyomná. Ez nagyon szép, de azért biztosan nagyot nézne…..
Belepofázok! Inog a kispad 2012.07.15 11:29:00
"Nehéz elképzelni, hogy ilyen rozoga kispadra, mint ami Egerben van, akár öt percre is leülne Paulo Sousa" - írja NB I-es beharangozójában az Orbán Viktor-közeli futballmagazin az Orbán Viktor-közeli futballklub Orbán Viktor-közeli edzőjéről. Azóta a Szuperkupa-döntőn kiderült,…..
Egy poszttal ezelőtt a rugóztam a fordított arányosságon, s az élet mintha valami tanterv szerint zajlana, jött is a következő lecke. A legfrissebb Sport Pluszban azt írja ugyanis Lantos Gábor a foci EB-ről beszámolván: "A feszültség növekedésével a gólok száma egyenes arányban…..
Belepofázok! Négyharmad 2012.06.25 10:32:00
"Tudatosan szegényíti-e el a társadalmat a kormány, vagy csak kontár?" - szegezi a hozzáadott baloldali értékekben gazdag kérdést a szombati Népszava Katona Tamás egyetemi tanárnak. Katona Tamás MSZP-s ex-államtitkár létére sem rosszindulatú ember, nem feltételez titkos…..
Belepofázok! Ki lesz a Jani? 2011.10.28 23:01:00
Valami véget ért és nem lesz többé. Ilyenkor érzi az ember, hogy milyen kis dolgokból áll össze az élet. Ilyen nagyon fontos apróság elvesztését kell most feldolgoznunk: hétfő esténként nem lesz több belső zsebből előhúzott toll az ATV Újságíróklubjában. Dési Jánost…..
Belepofázok! Angolkór 2011.09.20 00:17:00
Túl könnyű az angolt megtanulni, szerencsés, ha az első idegen nyelv nem az angol – szivárognak a hírek az oktatási államtitkárság stratégiatervezetéről. Erről csak az jut az eszembe, hogy az idegennyelven kívül logika oktatását is be kellene vezetni a jövőben, persze nem…..
A magyarországi futball-közvetítések anomáliái lassan egy modernkori szenvedéstörténetté állnak össze. Már a tévé elterjedésekor elkezdődött a lehalkított Vitrayval és a rádióból házilag a kép alá hangolt Szepesivel. Később aztán jöttek olyan idők, hogy „se kép,…..
Egyik kedvenc játékom ebben a hónapban gyorsan véget ért. A „Keresd meg Orbán Viktort a FourFourTwo legfrissebb számában”-mókának az vetett véget, hogy csak egyet kellett a focimagazinban lapozni és máris egy egész oldalon küzd a labdáért Orbán Viktor miniszterelnök és Paulo…..