Regisztráció Blogot indítok
Adatok
♥ßutterfly Girl♥

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tears of a Vampire 3.fejezet 2011.09.04 13:22:00
Álmatlan éjszaka[Margaret szemszög] Az a belső, vészterhes boldogtalanság... olyan, mint egy vérmérgezéses kar, fekete és dagadt. Le kell vágni, hogy a méreg kárt ne okozzon./Agatha Christie/  Miután megtudtam, hogy Carolin a neve elfoggyott az összes kérdésem. Vajon…..
Tears of a Vampire 1.fejezet 2011.08.27 14:02:00
Menekülni otthonról[Margaret szemszög] Minden látszat s látomás álomban álom? Semmi más?/ Edgar Allan Poe /  Reggel mikor felkeltem rátévedt a tekintetem az éjjeli szekrényemen lévő digitális órára: 6.00 . Mikor suliba készülök kb. ilyenkor kelek. Sőtt! Pontosan…..
Tears of a Vampire Prológus 2011.08.24 15:47:00
 hali! itt a prológus, a napokban felkerül az első rész is :D ßutterfly Girl - MARGARET   "Mikor azt hiszed, az éj ismeri a lelked,Hogy legbelül romlott és gonosz vagy,Hadd mutassam meg, hogy a szemed vak.Kérlek, engedd le a kezed, mert látlak,A tükröd…..
 Sziasztok! A kitalált történetek (esetünkben vámpíros kitalált történetek) arra szolgálnak, hogy a meg nem valósítható álmaink egy része beteljesüljön. A napokba ezt terveltük ki barátosnémmel, hogy mi lenne ha kitalálnánk egy sajátot? De TH fan révén ez se…..