Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baszomalássan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Fang már adott jó koncertet Magyarországon, úgyhogy simán elvárható, hogy február 5-én, szerda este is jó koncertet adjanak a Dürer Kertben. Merthogy az amerikai stoneres rockzenekar jön megint hozzánk, most a szintén amerikai Shrine és a Lord Dying lesz a vendégük. Ennek…..
Kósa Lajos, amellett, hogy a cívisváros ügyes-bajos dolgait intézi, stadiont gründol, motorozik és művészeti kérdésekbe ad minden bizonnyal felbecsülhetetlen értékű tanácsokat a debreceni MODEM galéria vezetőségének, legutóbb hírszerkesztőnek is felcsapott. A debreceni…..
labdabiztos Üzenet Athénból 2013.11.16 13:53:12
Na csá! Gyors leszek, mert már innen, a reptérről  írok, lassan be kell csekkolnunk. Fantasztikus volt ez a tegnapi meccs, fantasztikus most magyarnak lenni! Pedig az itthoni zártkapus román meccs végén bekapott gól után megijedtem, teljesen más lett volna, ha egy győztes meccs…..
A Blik-címlapon vetkőzős verseny 2011-es győztese, Zoé az idei foci Eb alkalmából labdával domborít majd a bulvárlapban. A fozózásáról videó is készült: ..
baszomalássan 2012.06.11 12:47:03
@mkc: + Sör! :)
Fejtsük meg együtt Kövér László gondolatait a világról! – gondolta a Kelet-Magyarország rejtvényírója, és a legnagyobb fokú szervilizmus nevében fel is adta az Országgyűlés elnökének múlt heti mondatát az e heti rejtvényben. A legkisebb gond ezzel, hogy elrontja a…..