Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Big-Boy1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Index fórum Wágner generalissimus 2010.04.26 14:47:00
A legutóbbi beírásaim óta a helyzet csak romlott az Index fórumokon, úgy néz ki, csak a legelvetemültebb és leglojálisabb moderátorok maradhattak. Amikor értesültem a moderátori csapat megritkításáról, kicsit örültem is neki, mert úgy gondoltam, arrogáns viselkedésük, a…..
Természetesen a moderátorok egy része továbbra is bunkó vagy legalábbis hülye. De sajnos már meguntam kivagdosni a még ki nem törölt részeket. Mivel mindíg fejétől bűzlik a hal, itt is ilyesmit kell keresni. (Lánci András) Mihelyst a hülye moderátorokat kibasznák rendeződne a…..
A szlovák belügyminisztérium tegnap kiadott közleménye szerint Gubík László már nem szlovák állampolgár. Ennek kapcsán adott interjút a rEHAb online-nak Gubík László, az MKP lévai elnöke, a Via Nova ifjúsági szervezet alelnöke. Gubíkék szeptember elsején Révkomáromban…..
Big-Boy1 2011.08.29 15:59:03
@popocatepetl: ezt észrevettük te fasszo magyar, olyan hülye vagy a népeddel együtt, hogy csak tönkre tudjátok tenni ezt az országot gazdaságileg a cigány határontúli pereputyotokkal együtt!
Big-Boy1 2011.08.29 16:00:34
@gfjfhj467676768: pontosan, ezért szarta le a nép a szavazást, nem kér a mocskos pumpolós határontúliakból, rendes kormány lesz vissza is lesznek takarítva oda ahonnan jöttek, szenvedjenek a cigány magyarokkal a románok meg a szlovákok, ha akarnak.
8ker Kiegészítés 2011.08.27 11:41:00
 Itt a nyár, a kerületben több iskolát is felújítanak. A tanévnyitóra nagyjából mindenhol kész lesznek, de van olyan, ahol már most befejezték. Igaz, nem kellett sokat dolgozni, viszont annál látványosabb lett. A Vas utcai kolosszális iskolát (tervezte Lajta Béla) vidámsággal töri meg a pár legoból…..
Big-Boy1 2011.08.28 07:56:35
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Bár nem szokásom itt két nap egymás után bejegyzést tenni, a tegnapi Charta-Schiffer levelezés megér egy reakciót. Többen feltették a kérdést, miért írt a Charta nyílt levelet az LMP frakcióvezetőjének, hogy vonja vissza a Gyurcsány elleni sukorói feljelentést, amikor…..
Subba Mizu Cickó 2011.08.24 14:03:00
Éden Szandi (meg se jegyezd, 15 perc múlva úgy sem lesz sehol) úgy örül hála ég az új cickóinak, hogy meg kell mutatni. Hang nélkül.  ..