Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Complementer

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormánypártok (és a szélsőjobboldal) körében már többször is felmerült, csak most került rá sor: az Országgyűlés 2012. július 2-án úgy határozott, hogy megvonja a nyugdíjpótlékot azoktól, akiknek a rendszerváltozás előtti tevékenysége nem összeegyeztethető a…..
Complementer 2012.07.09 13:35:22
@Brother Love: Csak a banánból következtetek, hogy elég fiatal lehettél, ha ez volt a kardinális problémád.....
Complementer 2012.07.09 13:45:28
@Brother Love: A kezdő fizetés meg 1500
Complementer 2012.07.09 14:20:56
@Brother Love: Nem olvastam mi volt akkor, hanem dolgoztam benne... Mégiscsak túl fiatal vagy, ha semmi tapasztalatod nincs és csak Moldova után szabadon hiszel....
1903-tól 1991-ig Budapest legjobban felszerelt kórháza volt a Pestújhelyi. Az intézményre még a szovjetek is vigyáztak, a rendszerváltás óta viszont már senki sem.  Szétvert, egykor korszerű orvosi berendezések (Fotó: Kizmus Szabolcs)..
Complementer 2012.06.17 14:50:47
A mai nap szenzációja kétségtelenül Matolcsy György a CNN-nek adott interjúja volt. A rövid szállóigegyanús aranyköpésekkel bőven megtüzdelt interjú azt bizonyítja, hogy Matolcsy vagy hülyének néz mindenkit, vagy pedig azt, hogy a saját elképzelései és a realitás közötti…..
Complementer 2012.06.08 23:44:39
@komplikato: én a tudatmódosítókra szavazok....szerintem minden reggel minimum 2 pirula....
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
„Ezzel a mentalitással egy vidéki kócerájt sem lehetne elvezetni” – mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén az Európai Bizottsággal folytatott vitával kapcsolatban. A Bizottság "rendkívül buta" politikát…..
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..