Regisztráció Blogot indítok
Adatok
King of the walruses

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bölcs öreg mackó Atist már régen láttuk, most mindenesetre eldumálgat egy kicsit a Donnal. Bettiről, a kórházi maffiáról és más ilyes dolgokról. Mackó beszélt a polgival, és úgy néz ki, sikerült megnyernie őt az ügynek. Jenő és Nyápic visszér az őrsre és beszámol a…..
Pornójelenettel indítunk, két lecsúszott paraszt fenyeget egy összekötözött csajt, Kardos pedig szarrá aggódja magát Bea miatt. Calaudia és Don a maffiaügyleteket vitatják meg a konyhában, a Donnak csípi a szemét, hogy egy másik sötét alak megpróbálja kitúrni a vezetésből. A…..
Ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk: Nyápic kutyázza Kardost, hogy a pofonnal jól alávágott a helyzetnek, mert a maffia bizony kemény dolog és Beának vagy Margitnak annyi. Kardosnak végül kezd leesni, hogy talán eltúlozta a dolgot. Az első parasztlengő helyszínére váltunk,…..
A szín Tamás atya hadoklásával indul, a beáramló orvosok gyorsan kibasszák Bettit a kórteremből, ne legyél már itt láb alatt, he, Áron pedig jól megdefibrillátorozza az atyát. Közben „mostmárjólvagyok” István és Szilvi a két zabigyerekkel hesszel a konyhában, Gergő…..