Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kal-Ellll

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Ragyogás (The Shining) 2011.10.01 11:46:00
Jack Torrance, az alkoholizmusból éppen kigyógyult férfi télre gondnoki állást vállal egy nagy múltú szállodában. Vele együtt felesége és kisfia, Danny is beköltözik a télen üresen álló szállodába, amelyet néhány héttel később elzár a lehulló hó a külvilágtól. Danny…..
Filmdroid A légy (The Fly) 2011.08.20 17:21:00
A héten – egészen pontosan kedden – ünnepelte bemutatásának 25. évfordulóját David Croneberg legendás horror filmje A Légy. Eléggé ritka dolog az, hogy egy filmnek jobban sikerül a remake-je, mint amilyen az eredeti alkotás volt, de ez a film mindenképpen köztük van. A…..
Kal-Ellll 2011.08.24 01:38:27
@Spykes: Magyartalan fogalmazás? Nem vagyok egy nagy kommentelő de ez most tényleg kiverte a biztosítékot. Végre van egy blog ahol olvashatunk régi klasszikus filmekről nemcsak a legújabb mozikról. Imádom ezeket régi horrorokat, akció filmeket és szívesen olvasok róluk. Aláírom tényleg fos a helyesírás de ezen kivűl semmi gond nincs ezekkel az írásokkal. Sőt. Utálom az ilyen alakokat akik azt keresgetik hogy mibe lehet belekötni. "Egy-két mondatban elcsúsznak az igeidők" Hagyuk már. Tényleg csak keresel valamit amibe beleköthetsz. Gyorsan beleolvastam a Te blogodba. Őszintén szerintem neked lenne mit tanulnod BeniMantől...
"Újra a ValóVilág villájában keresi az igazit Veronika (20)! A fiatal lány ugyanis Alekosz után egy lehetséges villalakót szemelt ki magának", írja a mai Blikk. A cikk így folytatódik: "A plasztikázott szépség a feleségkereső műsor után nem másra, mint Dukai…..
Kal-Ellll 2011.08.24 01:23:18
Na persze egy jó magyar marhahúsleves is ott van az élmezőnyben egészen biztosan, főleg, ha rendesen van elkészítve, azaz ízfokozók és fűszerek helyett a belekerülő zöldségek és húsok, csontok adják az ízét, de - talán a különleges környezet és a hozzá kapcsolódó…..
Kal-Ellll 2011.08.24 01:20:23