Regisztráció Blogot indítok
Adatok
usb2.0

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint korábbi posztunkban írtuk, nagylyukú az uniós szabályozás hálója, a furgonok könnyen kiesnek belőle. A járművezetőt nem védik a szigorú biztonsági, pihenési szabályok. Ezért aztán érthető módon olcsóbb Európában furgonnal szállítani, mint egy nagyobb teherautóval. El is dugítják Európa útjait…..
Az útépítéseknek nemcsak a régészek, hanem a geológusok is örülnek, hiszen ezek az építkezés során keletkezett ingyen feltárások nagyon sok földtani titkot rejtenek.Írta: Katona Lajos, geológus (MTM, Bakonyi Természettudományi Múzeum) Tonna és Mázsa, a híres csajági gyapjas mamutok maradványait…..
Holnap kerül megrendezésre második alkalommal A Rettegés Foka, azaz a Scream Running 2.0, a Jászságban, Alattyánban. A felvezető interjút most igencsak kicentiztuk, de reméljük még tudunk segíteni dönteni ezzel az interjúval, hogy ha a közelben laksz, akkor vedd a bátorságot és az éj sötétjében…..
A híres francia filozófus egész életében szegénységben élt, mígnem 1765-ben minden megváltozott. A lánya férjhez menni készült, amikor Denis Diderot 52 évesen ráeszmélt arra, hogy hozománya meglehetősen ingatag lábakon áll. Elismert filozófus volt már akkoriban, így pár hónap múlva Nagy Katalin,…..
A telet lehet szeretni vagy nem szeretni, de az tény, hogy vannak jó téli dolgok, és a Karácsony, a hó, a forralt bor és az egyebek után ott van valahol a sorban a mandarin is, vagyis általában a déligyümölcsök, amik közül a mandarin az egyik örök libling. Természetesen nem…..
Blogkocsma 2018 első kocsonyája 2018.01.24 07:00:00
Nem garantálom, hogy posztolom a későbbieket is, de ez a kocsonya nagyon finomra sikeredett. Mikor akarok kocsonyahúst venni? Hát persze, hogy január másodikán. Az eszembe se jut, hogy a boltok polcai még üresek ... Teljesen hiába vadásztam rá, sehol semmi. Csak egy szép…..
Magyarország fejlődésében, kultúrájában és történelmében egyaránt jelentős mérföldkőnek számít a Széchenyi István nevét viselő Lánchíd megépítése, amely elsőként készült el a Duna magyarországi szakaszán, és elsőként biztosította az áthaladást Pest és Buda között. Az azt megelőző korokban ideiglenes…..
usb2.0 2017.10.13 22:36:18
Dubicz úr Puffogásból gurulás 2017.10.06 17:11:45
Mindig is szerettem a motorokat, vonzódtam hozzájuk. Amikor repesztesz, és a menetszél süvít, a teljes szabadság érzetét kölcsönzi, mintha repülnél. Az első motorom egy póni romett volt, 12 évesen a kertben köröztem vele, ügyes bajos gép volt, mindig bütykölgetni, szerelgetni kellett. Ritkán indult…..
Ilyenkor, szeptemberben készülnek a legjobb csalamádék, mikor már kapható édes hagyma, és olcsó édes paprika. Uborka és fehér káposzta már jó ideje van a piacon, de a káposztának nyáron, és kora ősszel nincs különösebben kiemelkedő íze. Érdemes megvárni, amíg a többi alapanyag összességében a…..
usb2.0 2017.09.08 23:27:06
@Gyalogrépa: OK. Köszönöm !
A kiadó lakások, szobák hirdetéseiben máig feltüntetik a tulajdonosok, milyen nemű és milyen családi állapotú személynek hajlandóak kiadni az ingatlanjaikat. Fontos ez? Ha igen, miért?..
Egy olvasó hívta fel rá a figyelmem, hogy manapság igen elterjedt a Magyar vendéglátásban az a fajta protokoll, hogy a pincér az ételválasztást úgy igyekszik megkérdezni, hogy Sikerült választani? Súlyosabb az eset, ha ezt megtoldja egy kis e-vel, azaz Sikerült-e választani?  A fenti mondattal…..
Irodai perifériák? Külső tárhely, videokártya? Hardverkulcs? Ugyan! Csatlakoztass bölcs baglyot vagy repdeső T. rexet számítógépedhez! Nemrégiben már bemutattunk jó pár teljesen értelmetlen laptopkiegészítőt és tartozékot, ám úgy tűnik, az USB-csatlakoztatás lehetősége ennél is szélesebb távlatokat…..
Negyvenéves korában egy szörnyű balesetben elhunyta Olga Pronina, akit sokan Oroszország legszexisebb motorosának tartottak. Halála tragikus lett, de az is igaz, hogy sokszor és sokat kockáztatott...
A Budaörsi Halpiac facebook oldalán egyik nap olvastunk egy bejegyzést arról, hogy ők is a tokiói halpiacról szerzik be a halakat, amiket forgalmaznak. A szöveget egy óriási kékúszójú tonhalról készült fotó kísérte, amin eléggé meglepődtünk, hiszen ez nagyjából a kihalás…..
Arra gondoltunk, ez esetben beszéljenek helyettünk a képeink. Mert a szöveg úgyis csak annyi lenne, hogy azta meg hogy fantasztikus és lélegzetelállító. Persze később összeszedjük a tudnivalókat azzal kapcsolatban, hogyan és nagyjából mennyiből lehet egy izlandi túrát összehozni, ha nemcsak az alap…..
usb2.0 2017.07.05 21:16:05
@ordasbacsi: Jaj, igazán kedves és nagyon udvarias a kérdésed .
Csak ez miatt válaszolok. Anyukádat
usb2.0 2017.07.06 14:59:16
@ordasbacsi: Egyébként olvasni is tudsz, vagy csak köcsögöködni jársz ide ? Észre vetted, hogy a cikk címe micsoda ? És azt hogy arra írtam ?
Ha már szóba hoztad a tanulást, rád férne egy kis illemtan.
De ha inkább kihagynád, leereszkedhetek hozzád.
És megkérlek udvariasan, hogy anyukáddal beszélj ilyen stílusban.
Aztán játsszál vele papás-mamást, ha ennyire lét elemed a b@sz....ás.
Persze ezt sem muszáj...
Mehet apukádhoz is.
usb2.0 2017.07.06 15:02:27
@ordasbacsi: Bocs !
Az előbb lemaradt két betű.
Helyesen : Mehetsz apukádhoz is !
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
asztahűha Egyetemes jel 2017.02.06 07:00:00
Van egy egyetemes kézjel, amit az ismert világban mindenki használ, s amely szinte mindenütt sértést hordoz...
Van egy törzsolvasónk, Zooltek, aki szívesen és segítőkészen bekommentelget barkács- és elektromos témájú írásaink alá. Általában több hozzáértéssel, mint az eredeti írás maga. Teszem hozzá, annyira tág perspektívájú a témaválasztásunk, hogy a MIT sem bírná szakértelemmel. Hozzá fordultam tehát,…..
Blue Lemon Vadas 2016.11.16 07:31:38
Korábban a zsemlegombóccal kapcsolatban volt szó arról, hogy akár ősi magyar ételnek is tekinthetjük és ugyanez elmondható a vadasról is (amit - gondolom, nem sokan - párolt marhasültnek is neveznek krémmártással - Boeuf braise a la créme - Pető, 1994. 374.o.). Gyerekkoromban nálunk is gyakran volt.…..
usb2.0 2016.11.18 01:46:02
@Hajdu Imre, Gombos Levente:
Láttam.
De az hogy gondolsz valamit.
Aztán ezt megbeszéled valakivel.
Nem hivatkozási alap.
Ezt az utalást, azon kívül akivel megbeszélted, más nem érti.
Ha már rászánsz egy kis időt az írásra, szánhatnál a cím adásra is.
Főleg ha azért írogatsz, hogy más is elolvassa.
Ne csak az akivel anno megbeszéltél valamit.
Tehát nem fogadom el a válaszod.
Nem támasztja alá amit írtál, nem cáfolja meg azt amit én.
A Xiaomi kiadta a legújabb MiBand okoskarkötőjét, úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit megint MiBand lázban égjen a világ. A kütyü a régebbihez képest (én nem próbáltam a köztes verziókat, csak a MiBand 1-et) pulzusmérőt, közel dupla akkora kapacitású akksit, kijelzőt, és…..
usb2.0 2016.08.01 23:58:27
@igazi hős: Érdekes...
Én érzem magamtól is a fáradtságot, vagy amikor nem vagyok formában.
Remélem a pisilés meg magától is.
:-)
Blue Lemon Hagymás rostélyos 2016.07.19 17:36:56
"Hagymás rostélyos. Ezek a hagyományosan magyaros étkek bolondítják meg az embert, mert nem tudja, hogy most akkor aki Bécsben eszi először, akkor az hogyan viszonyuljon a magyarságtudathoz, mint elvi princípiumhoz, főként, ha bécsi hagymásnak nevezik elvileg. Igenkérem, ez a neve. A magyar ételek…..
Sokat lehet olvasni arról, hogy a mikró nem épp a legegészségesebb berendezés a lakásunkban, de valljuk be, hogy ennek ellenére nagyon szeretjük. Az én hétköznapjaimat legalább is nagyban megkönnyíti. De azt tudtad, hogy nem csak arra lehet használni, hogy ételt melegíts benne? Ha…..
Ludens 3+1 dolog, ami retrót szül 2016.07.05 10:41:16
Valamivel muszáj elterelni a figyelmemet arról, hogy nincsen több Witcher, ezért nekiálltam feltúrni a store-ban kedvencnek jelölt, de soha le nem töltött játékokat. Így került a kezembe a The Great Giana Sisters: Twisted Dreams. Ugrándozás közben megállapítottam, hogy ez a játék bizony retro…..
Kiszáll a nevét viselő cégből Wáberer György – robbant a hír szerda délelőtt. Az alapítónak 40,4 százalékos részesedése volt a cégben, ami becslésünk szerint 32,4 milliárd forintot érhet jelenleg (a nemrég leadott, konszolidált beszámoló alapján EBITDA-alapon). Ha ezt összehasonlítjuk tavalyi…..
HamPLÓ Kelet-Budaörs 2016.06.01 18:00:00
A Mercik után lássunk pár olyan kocsit, amit nem csak fényképen, a Gellért szálló parkolójában, vagy valami állami konvojban láthattam gyerekkoromban! Bevallom, képtelen vagyok észrevenni azokat az apró különbségeket, amelyek alapján nagy- vagy kiskerekűnek nevezik a gömbölyű Wartburgokat, csak…..