Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pilincka

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még az a szerencse, hogy Magyarországon pillanatnyilag nincs korrupció. Mert mi lenne, ha még az is lenne. ..
pilincka 2018.10.12 22:34:33
@rallus: Íme: megszólalt a zseni.
Proszektúra Orbán beszíd 2014.02.16 16:47:08
Az évértékelő beszédből ezúttal sem hiányoztak a már megszokott Orbán-panelek. Székelyvicc, latin idézet, egyéb tréfás népi bölcsességek. A fő gondolata a szónoknak mindenesetre az volt, hogy a legutóbbi választáson valójában megtörtént a második rendszerváltás. S ezt…..
pilincka 2014.02.16 23:57:23
@toportyánzsóti:Nekem úgy tűnik, mindenki azzal számol, hogy tiszteséges választás lesz. Meggyőződésem, hogy nyerni fognak, - tehát tök mindegy milyen beszédet nem mond, hanem olvas -mert a levélszavazatokat úgy fogják gyártani nagyüzemben , ahogy kell. És ezzel döntik el a választás kimenetelét.
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
pilincka 2014.02.14 13:42:58
@bartospeeter: Neked tökéletesen igazad van! Kétségbeejő az a szint, az a színvonal(talanság), ami erre a nációra jellemző. Ezzel persze nem azt állítom, hogy ne lenne néhány normális, értelmes ember közöttünk, mert van! De, hogy a nominális többség - ha úgy tetszik, kilóra sokkal több - az, ami a pl.6000 Ft rezsihaszionért elragadtatással képes lelkesedni ezért a morális szennyért, ami az országra jellemző.
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
pilincka 2014.02.08 22:47:12
@Jóképességű Takarítónő: Bocs, de ngyon sok tündéri pici kutyi van menhelyeken, talán csivi is.Sünt meg ne szarjanak, a süniért kár, de nyitott esernyőt azt igen.
Az ócsai sztori bedőléséről most nekem kapásból a Rage Against the Machine zenekar Killing in the name című száma jutott eszembe (ha nincs meg, katt ide, ugye mekkora fenomenális poén volt ez most tőlem, muhaha). Kárörvendés nélkül: ez a történet tipikus példája annak, hogy az…..
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
pilincka 2014.01.08 17:25:33
@Figyuzzka: Bocs, "valami" nem valaki!
Kérem, egyfelől átadjuk "az élet fonalát nemzedékről nemzedékre", másfelől "tiszta, fehér lapot" nyitunk az életünkben. A nyilvánvalóan ellentmondó kettő hogyan is lehetne egyszerre? Hogyan kezeljük Áder János szimbolikus államfő újévi üzenetét, ha már az első percében…..
Proszektúra Ferenc, a kukta 2013.12.26 13:48:43
Ferencről egy dolog bizton elmondható: a honi szakácsok között alighanem ő a legjobb politikus, a politikusok között pedig ő a legjobb szakács.  S akkor sem hibázunk nagyot, ha kijelentjük, mindezeken túl is igen sokoldalú. Hiszen bizonyította már képességeit a…..
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
pilincka 2013.12.17 21:13:58
@$pi$: Emlékeztetnélek, hogy azért került sor erre a hitelformára, mert Gyurcsányt akarta tönkretenni -bármiáron- a mocskos Járai(orbánpribék)az istentelen magas jegybanki kamattal, ami akkor emlékeim szerint 16-17% körül volt. Most pillanatok alatt le tudták vinni 3%-ra.Ezért ugrtott bele a sok megtévesztett ebbe a mocsokos buktába.
Tisztelt miniszterelnök úr, ön a közelmúltban már több ízben is megtisztelte szerény személyemet azzal, hogy levelet írt nekem, amelyben a közösen elért sikereinkről számolt be. Kissé szégyellem is magam amiatt, hogy eme kedves leveleire eleddig még nem volt módomban…..
Annak kapcsán, hogy a Klubrádióba (újra és újra) betelefonálók 108%-a plusz Kéthly Anna azt akarják, hogy Gyurcsány legyen része a "széles baloldali összefogásnak". - Attila, hallottad ezt? (röhög) - Yeah. - Hát ezek tényleg nem értik? (röhög) - Nop. - És a Bajnai sem…..
pilincka 2013.12.12 23:22:39
@storker: Érdemes lenne az (sajnos nem emlékszem pontosan, de talán a Klub rádió) archívumából előkeresni, amikor Mesterházy azt mondta, hogy el tud képzelni nagy koalíciót Orbánnal. No, ha ez nem árulás, akkor ilyen nem is létezik.
Egyébiránt egészen másképp látom a dolgokat, mint itt a vélemények jelentős része.Pedig figyelem a történéseket.
A hétfői parlamenti vita óta ismét felpörögtek az események az évi ezermilliárdos áfacsalási ügyben. Lássuk, hogyan is manőverezik, hogyan próbálja meg elkerülni a vizsgálóbizottság felállítását a Fidesz és az MSZP. Elöljáróban annyit: miért is lényeges egy parlamenti…..
pilincka 2013.12.08 00:11:46
@GeoCracker: Nincs ebben semmi meglepő, hiszen - igaz nem mostanában, de - Mesterházy
saját tulajonú szájával kijelentette, hogy elképzelhetőnek tart a fidesszel nagykoaliciót.
Nos akkor...???
Rogán Antal és képviselői indítványozták, hogy ezentúl ne lehessen táblákat vinni az ülésterembe, és ne lehessen más szemléltetést sem alkalmazni (pl. hangfelvételek lejátszása), csak külön előzetes engedéllyel. Egy demokratikus jogállamban a parlamentnek több funkciója is…..
Bár Pártunk és kormányunk minden tőle telhetőt (ennyi tellett tőlük) megtett a téli felkészülésre, amit pár napja egy gyakorlat alapján ki is értékeltek: Pintér Sándor a továbbiakban az éppen véget ért felkészülési gyakorlat kapcsán elmondta, annak részletes eredményeit…..
Jövőre ismét emelkedik a nyugdíj. Nem is lehet másként, hiszen választási év lesz, a nyugdíjasok pedig politika mindenhatói. A három millió magyar nyugdíjas a választásra jogosultak 40%-át teszik ki, ezzel pedig mindenkori királycsinálókként pozíciójuk megingathatatlan a…..
A múlt héten Áder János köztársasági elnök ünnepi díszvacsorát adott Pozsgay Imre tiszteletére a Sándor-palotában. Pozsgay aznap adott egy hosszú és végtelenül szervilis interjút a Magyar Nemzetnek, a Mandineren tökéletesen szedték pontokba Pozsgay karrierjének…..
Szerdán meg volt Molnár Gyula korábbi újbudai polgármester másodfokú tárgyalása. A bírósági ítélet tartalmaz finoman szólva is furcsa "szakmaiatlanságokat"  A másodfok egy szakmai alkalmatlanság miatt 2004-ben elbocsájtott tanú vallomására alapozta jelentős részben az…..
A bajai videóval megvalósult a filmipari kormánybiztos szinte minden terve. Hamarosan a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Andy Vajna helyettesévé nevezhetik ki Kőrös Gusztávot, tudta meg a Vakkomondor. Mint ismert, Kőrös a producere annak a bajai…..
A Fidesz évek óta minden eszközt bevet, hogy politikai ellenfeleit (és akár volt barátait is) lejárassa, koholt vádakkal meghurcolja. Számos megvádolt, később a bíróság által felmentett politikusra emlékezhetünk. Kétharmados többségével kormányozva és az általa uralt…..
Szárnyal a miniszterelnök fotóalbumának kiadója, jól megy az őt támogató civilszervezeteknek, kedvenc oligarcháinak és szeretett felcsúti polgármesterének, barátjának takarékszövetkezete megmenekült az államosítástól, sógorának családjával pedig senki nem mer ujjat húzni.…..
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Cigarettacsempészettel majdnem olyan jól lehet keresni mint a nemzeti dohányboltozással. Legalábbis erre a következtetésre lehet jutni a hiányzó adóbevételekből. És még államilag szabályozott árrés sincs! Selmeczi Gabriellán kívül talán mindenki tudta, hogy a kormány és a…..
ProgBlog Senkit sem érdekel? 2013.09.10 14:25:42
„Nem a szegénység, vagy a gyengeség a mi gondunk, hanem a közöny. Hall engem valaki? Ez a legnagyobb baj mostanában: hogy senkit sem érdekel!” Részlet Hitler első beszédéből - 1919. október 16.   Ma tele az internet a III. Birodalmon hírhedt felhatalmazási törvényével:…..