Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunny Munro

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kínából indult új típusú koronavírus terjedése miatt veszélyhelyzetet léptetett életbe a magyar kormány. Ez többek között azt jelenti, hogy a visszavonásig érvényes intézkedés idejére minden 100 fő feletti beltéri és minden 500 fő feletti kültéri rendezvényt hatóságilag betiltanak Magyarországon.…..
Bunny Munro 2020.03.11 15:57:55
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
A 888-tól a Nyugati fényen keresztül a hajdani Hír TV-ig sok műsorvezető, riporter és újságíró tudja, milyen érzés olyan szavakat leírni és kimondani, amik után bár erkölcsi fölényt nem, de busás jutalmat annál inkább kapnak. Bár a politikai oldalak különböznek, annyi közös mégis van - vagy volt -…..
"Ha ez a kettő, akkor másik ötszáz dal is hasonlít egymásra. Én és a kollégáim is úgy gondoljuk, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz" – jelentette ki Frenreisz Károly, A Dal egyik zsűritagja a Borsnak a YesYes plágiumgyanús szerzeményével kapcsolatban. A zenész szerint az ügy nem rontja Szabó…..
Bunny Munro 2018.02.09 14:06:22
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát. Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való…..
Bunny Munro 2017.09.04 17:55:15
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
Bunny Munro 2017.08.22 16:41:28
A Fargo első két évadánál nem nagyon kell jobb példa arra, miért is éljük a tévésorozatok aranykorát ebben az évtizedben. Noah Hawley úgy nyúlt a Coen fivérek munkájához, hogy annak a stílusát és erényeit meghagyva egy teljes univerzumot épített ki a talán legjobb filmjükre alapozva. De még többet…..
Bunny Munro 2017.06.29 18:29:31
@444: na ja ezen én is gondolkodtam, hogy egy süketnéma nem feltétlenül a legjobb assassin - hisz nem hallja pl, ha beindul a riasztó, vagy ha lopakodás közben recseg a apdló
Jó, nem is tudom, miért képed el az ember azon, hogy a Ripost információira alapozva 6-700 000 embert riogatnak naponta az olyan kapitális baromságokkal, mint a fenti riportban elhangzók, hiszen ez az a tévé, amiben Soros György az anyját akarta megölni. A kijelentés mögött, miszerint a KÉMIAI…..
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Bunny Munro 2017.05.24 23:55:56
A Fidesz alelnöke, Csepel egykori polgármestere, Németh Szilárd az Index nyolc perces videóján a teljes átláthatóság jegyében bepillantást engedett a civil szervezetekkel kapcsolatos gondolataiba, úgyhogy fejünk búbjáig elmerültünk a vadabbnál vadabb teóriáiban. Felkészülni,…..
Bunny Munro 2017.04.10 13:19:33
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Bunny Munro 2017.03.01 19:47:36
Ez itt egy spoileres kibeszélő, ami annyit tesz, hogy az ugrás után nincs pardon, minden infó, ami a legutóbbi epizód stáblistája előtt elhangzott, szabad préda. Szóltunk, aki innentől spoilert kiált, az magára vessen. (sixx)   ..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Bunny Munro 2016.03.21 12:41:16
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Bunny Munro 2016.03.21 07:21:17
Cersei inkább az erőszakot választja, Sansa most már a nagyfiúk között játszik, Ser Davos pedig kardot ránt. Csak pár apró részlet az első rendes Trónok harca-előzetesből, amit a hatodik évadhoz készítettek. Ez az évad azért is fontos, mert előbb jön ki, mint a már nagyon várt hatodik regény, így…..
Bunny Munro 2016.03.09 09:56:29
Az angol The Graham Norton Show című talkshow-ban van egy szegmens, amiben behívják az utca (gondosan előszűrt) emberét, beültetik egy nagy piros székbe, és elmondatnak vele egy vicces sztorit. Ha a műsorvezető Norton és vendégei jónak ítélik, elmehet, ha nem, a szék felborul, ő meg kiesik belőle. A…..
Bunny Munro 2016.02.01 12:02:25
Hogy miért annyira jó a Fargo második szezonja, arról majd a jövő heti zárórész után fogunk írni, mindenesetre a kilencedikben olyan történt, amiről muszáj beszélnünk. Figyelem: S P O I L E R! Képzeljük el, micsoda trollkodás lenne, ha az egyik Walking Dead idényzárójának…..
A logónál fontosabb dolog kevés van egy cég életében, egy jól megválasztott jel sokat hozzáadhat a sikerhez, és ez persze fordítva is igaz. Őszintén megmondjuk, a mai posztban látható logók esetében nem nagyon tudjuk eldönteni, hogy melyik kategóriába tartoznak, hiszen minden…..
Bunny Munro 2015.12.03 11:35:30
@Comandante en Jefe: jah kb ezredszer jön már szembe ugyanaz
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..