Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NapiKamuhír

80 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt írtam utoljára a blogra. Annak pedig már 8 éve, hogy a hazai sajtó kanálisából elkezdtem kipecázni a részemről legjobbnak vélt cikkeket, címeket, miegymást. Azóta elsodort az élet, de néha visszajárok nosztalgiázni, nevetgélni, elcsodálkozni, kicsit…..
Sokan mondják, hogy a húszas éveink a legszebbek életünk során. Első munkahely, egyetemista évek, bulik. De vajon ez lenne az az időszak, ami meghatározza későbbi életünk? Mindenképp! Hibáiból tanul az ember, ez tény, de leírok 7+1 hibát, amit legtöbben elkövetünk húszas éveinkben...
Subba Rém álmokat! 2016.02.24 20:40:00
Mit látok?..
NapiKamuhír 2016.02.24 23:38:36
NapiKamuhír Aki mindenütt ott van 2015.11.25 02:32:06
Nem, nem Istenről, vagy a Nagy Testvérről beszélek, hanem Sarka Katáról. Bizony! Elnéztem ma a blogra, méltatlanul hever ugyanis az internet szennyeskosarában, örök mementót állítva a hazai média hitványságainak. De most van szabad tíz percem, és ez pont elég arra, hogy egy…..
Arról nem a Józsika tehet, hogy oda született, ahová. Mint ahogy arról sem, hogy vélhetően sansza sem lesz az életben. Ebben az esetben nem vele van a probléma, hanem az "Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek" szervezet rózsaszín álomvilágával, valamint az origo.hu-val, melyek…..
NapiKamuhír Öngól 2015.03.19 20:55:24
Értem, hogy most kötelező módon szidni kell a köztévét, de nem feltétlenül az indexnek kellene ilyen dolgokban okoskodnia, hiszen minden cikkükre jut száz hiba. Többet ésszel, mint erővel. Há-há-há. Lúzerek. ..
mostanában viszonylag elégedett vagyok, amikor a nagyobb hírportálok főoldalára lépek. Félreértés ne essék, ugyanolyan gyatra témákat dolgoznak fel, de legalább kevesebbszer futok bele a "faszgeciszarpinafos" című/tartalmú cikkekbe. Az index.hu mindeközben rovata meg kifejezetten…..
..
Már eltűnt a véletlenül bemásolt cikk, de gondolom holnap a variety.com-ról lelopott írás fordítása fog megjelenni az indexen, méghozzá mindenféle forrásmegjelölés nélkül. bréking: van már forrásmegjelölés, köszönet ..
NapiKamuhír Nyelvújító origo.hu 2013.10.08 20:30:38
..
NapiKamuhír Amlázás 2013.10.03 14:53:29
..
NapiKamuhír A nap híre 2013.08.21 22:55:01
..
Ez a kisregény ma este jött egy kedves ismerősömtől és időnként társszerkeszőmtől olvasómtól, megdöbbenve konstatáltam, hogy milyen könnyű tiltólistára kerülni a galamblelkű időjárásoséknál. "Kedves időkép.hu, kedves bociusz, kedves mindenki!A mai napon az „Indul a…..
Kedves "lica"! Olyan, hogy Vera pulzár, egyszerűen nincsen. Vela pulzár van. http://index.hu/tech/2013/06/06/intergalaktikus_gps-t_fejleszt_a_nasa/ ..
..
Na akkor nézzük. Először is :'D elképzelem, ahogy "NT" (a cikk írójának neve?) büszkén leírja a lead első pár szavát: "A világelső Novak Dokovic". Ízlelgessük. A világelső. Azért egy világelsőnek a nevét illene tudni helyesen leírni. Egyszer meg is tette, négyszer viszont…..
NapiKamuhír Június 4. 2013.06.04 22:00:33
Valamiről (szándékosan) nagyon elfeledkezett a két, országosan is jelentős olvasóbázissal rendelkező online lapunk. Valamiről, amiről ezen a napon majdnem minden, érzésekkel rendelkező honfitársunk elgondolkodik egy kicsit. Ki így, ki úgy. Néhányan álmodozva, mások lázadozva,…..
Az alsó reklámot nézzétek, elképzelem, ahogy holnap reggel Feri bácsi bemegy a trafikba újságoshoz, és kér egy 'sportot: "-Marikám, adjál már egy Népsportot. -Feri bácsi, hogy tetszik lenni ma reggel, tojtak a tyúkok? -Tojtak bizony, jön is délelőtt a szomszéd a…..
Az RTL Klub bulvárhíradója ezúttal is kitett magáért. Köszönjük az objektív, fontos, friss tájékoztatást. ..
Érdemes megnézni a kommenteket is. http://www.origo.hu/itthon/komment/20130527-hullak-a-parlamentnel.html ..
Az utóbbi napokban elárasztották az internetet (is) az Erőss Zsolt és Kiss Péter eltűnéséről szóló hírek. Amellett, hogy a hazai sajtó információi sokszor találgatásokon alapultak, bulvárízűek és kiollózott idézetekkel manipulálóak voltak, akadt néhány teljesen…..