Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Passenger

0 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A San Francisco-i premieren ott volt az új Vastrón, ami nagyobb lett egy picivel.  ..
Passenger 2015.03.26 13:01:12
Nem azért nem mennek közelebb a falhoz, mert félnek, hogy Szabó László Zsolt egyszer csak előugrik, és azt mondja, nekünkmindegyhányannézikatévétcsakközszolgálatilegyen, hanem azért, mert iszonyú meleg a bazinagy fal, és hűteni kell, hátulról ventilátorral, az viszont (és…..
Passenger 2015.03.18 15:46:13
Passenger 2015.03.18 16:03:25
@AlexWolf: igazad van, tiszta hülye vagyok, hogy ez nem jutott eszembe :)
Tudom, hogy most volt egy Ferguson-videó, de leszarom, ezt a palit nem lehet megunni. Miért nincsenek ilyen talkshow-k, műsorvezetők és celebek itthon is? He?  ..
Passenger 2015.02.11 14:32:37
Jimmy Fallon talkshow-jában a Super Bowl után tátogott versenyt Fallon Will Ferrel és Kevin Hart komikusokkal. És sírsz a röhögéstől, pedig ennél ócskább ötlet nincs is. ..
Furcsa páros címmel látható az RTL Klub hajnali műsorsávjában az a sorozat, aminek minden részét úgy vártam annak idején, mint a messiást, mert Bradley Whitford szerepelt benne BAJUSZBAN, és Colin Hanks társaságában Dallasban nyomozott pitinek tűnő, de szinten minden esetben…..
Noha a korábban elhanyagolt városrész presztízsét kulturális beruházások – a hányattatott sorsú Nemzeti Színház átköltöztetése, majd a Művészetek Palotája megépítése – növelték, a Rákóczi híd környéke sokak szemében még mindig a világ, de legalábbis a kulturális és éjszakai pezsgés végét jelenti.…..
Passenger 2014.07.24 15:09:52
Ez egyelőre a mostani program, még bőven alakulni fog, sehol egy Orphan Black, Walking Dead vagy Trónok harca, sőt, a network-újoncok közül is alig vannak. Így is istenes. Július 23. Pilot screening: The Flash (CW), Constantine (NBC), iZombie (CW) Július 24. Dig (USA Network)…..
Amikor én még kislány voltam, annyi gyerekkel balcsiztam együtt, mint égen a csillag. És ez a temérdek gyerek mind rajongott a gofriért, melynek receptjét egy szintén velünk balcsizó holland családtól örököltük és hosszú évekig "használtuk". Én pedig pár éve megkaptam…..
Megpróbáltuk a közösségi médiázást, a blogolás jobb. Welcome back. A Defamer szerint Niki Finkét, a Deadline Hollywood rettegett bloggerfőnökasszonyát kivágják a laptól, mint macskát szarni. Meglátjuk, ezt a hírt az elmúlt hat évben vagy ötször tuti lehoztam, és egyszer sem…..
Passenger 2013.08.22 10:20:56
@sixx: Mer' te ROMÁN vagy :DDD
A Viacom tovább bővíti csatornaportfólióját: januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezeti a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát. A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central…..
Subba Wanted! 2013.01.09 20:27:28
A két fickó a legnagyobb nyugalommal kastázta szét a boltot, most meg bottal van ütve a nyomuk. Tegyetek be valami zenét amíg nézitek a fosztogatást, mert érthető módon a biztonsági kamera nem rögzített hangot...
Passenger 2013.01.10 10:30:44
Bodzsár Márk első filmes rendező Isteni műszakja jövőre kerül a mozikba, egyelőre még nagyban forgatnak. A sztori a kilencvenes évek közepén játszódik Budapesten, három éjszakai műszakot teljesítő mentősről szól, akik egy temetkezési vállalkozóval szövetkeztek... A pilot…..
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet imádja provokálni a közvéleményt. Vagy botránykeltő hirdetésekkel próbálják meg felkavarni az állóvizet, vagy a szexet használják erre a célra. Eddig többnyire nőket vetkőztettek (akik inkább meztelenre vetkőztek, minthogy szőrmét…..
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
És baszki, forog a közepe! ..
Végre van egy tévéműsor, amiben nem kell azt mondani, hogy az egyik közösségi portál vagy a másik piacvezető csatorna, hanem néven lehet nevezni végre azt a kurva terméket, mint mondjuk az Iphone5-öt – ez a műsor a Brandmánia, ami szeptember elején indult el az RTL Klubon. A…..
A Kínos egy gimisorozat, az a fajta, amelyikben túlérett huszonéves színésznők játszanak fiatalabbat. Push-up melltartó ide, vagy oda. Ez már a második évad, amiben a 15 éves Jenna még mindig nem tud dönteni Jake és Matty között. Sitcom, helyzetkomikum és egymást oltó…..
Passenger 2012.09.20 16:13:42
@r_tibi: Ez egy blog. Szubjektív. Eléggé:D
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
DopeManTV Őfelsége azt üzente 2012.08.13 09:54:05
Az olimpikonoknak gratuláció, Felcsútnak meg a milliárdok jutnak... Őfelsége üzent az olimpikonoknak.Köszönhet is eme csodálatos fiataloknak...Nem keveset, hiszen feltöltötték lelkileg az elgyötört népét és megmutatták, hogyan vezethet sikerre a tehetség, az elhivatottság, a…..
A nagy sportesemények, pontosabban kontinensviadalok vagy olimpiák elengedhetetlen kellékei a nyitó- és záróünnepségek, ezeket lehet szeretni vagy rühelleni, ettől még vannak, sőt, nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, lesznek is, míg Föld kerek (mint a rockerek, ugye). Az persze…..
Subba Cukiság: Space mókus 2012.07.20 15:09:00
Mókus óriás videobomb-ot nyom a baikonuri rakétakilövő bázis építkezésén.  ..
Passenger 2012.07.20 15:13:21
Amikor Charlie Sheen bejelentette, hogy új sorozatba fog, ráadásul csökkentett bérért, amiből csak akkor szakít majd nagyot, ha siker lesz, és részesedést kap a bevételből, naszóval akkor eljátszottam a gondolattal, hogy mi van, ha az egész kurvázós-kokainozós-főnököt…..
Passenger 2012.07.06 13:10:47
Március 15-én tér vissza az NBC sitcomja, olyan előzetest forgattak hozzá, hogy beszarás. ..