Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anu Pappné Melinda

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik a Karácsony, és idén nem két gyermekem lesz, hanem több száz. Így hát több száz mikulás csomaggal kell készülnünk. Motoros Mikulásunk már előkészítette a puttonyát, rajtunk múlik, hány gyermeket tudunk megajándékozni.  Folyamatosan helyezzük ki az…..
   A Motorosok a Gyermekekért programsorozat októberi hónapja a Bűnmegelőzés jegyében telik. Felkérésünkre  a Hajdú-Bihar Megyei Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya állt mellénk, és biztosított számunkra…..
Szeretném bemutatni a Ratbikers MBK-t (Motoros Baráti Kör), akik hamarosan Motoros Egyesületként folytatják pályafutásukat. Öt , azaz ÖT fiatalemberről van szó, akik Kabán élnek, és képviselik a motoros életet. A Motorosok a Gyermekekért programsorozattal nem csak…..
A Vodafone Felelősségvállalás  Főállású Angyalaként hosszas szervezőmunkát követően végre elkezdhettem küldetésemet, és elindulhattam motorosainkkal meglátogatni a hátrányos helyzetű gyermekeket. Programunk a Bihari Állami Gondozottak Egyesület égisze alatt…..
  Motorosok a gyermekekért programsorozatunk első állomásához érkeztünk   Szeptemberi témánk: "Drogprevenció" Ez a témakör a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével valósul meg, és természetesen a Motorosokéval, akik biztosítják az…..
2011. augusztus 23.- 9:30: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat- Árpád TeremMotorosok a Gyermekekért Programsorozat megnyitójaNagy szükségünk van a nyilvánosságra, hiszen projektünk sikeressége és fenntarthatósága nagyrészt azon múlik, mennyien állnak mellénk.Rendezvényünket Bodó…..