Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charlottecorday

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás már most visszasírja a Wizzair poggyászdíjait, az Aerosvitnél ugyanis jóval szigorúbban megy az ügyintézés. Túl sok volt a csomag, ezért először 100, később 300 dollárt ajánlottak fel annak az utasnak, aki leszállna a gépről. Minthogy senki nem jelentkezett önként, a…..
Mint az múltkor kiderült, a sarki boltban érdemes próbálkozni, ha legközelebb tűzesetből evakuálódnak pénz nélkül és egy pohár vizet szeretnének. Naiv ügyfél levelére egy vélhetően bennszülött szemtanú reagált, aki szerint a Sparban csak saját zsebre adhatnak ki italt (2db…..
Hétvége, hétvége, de olyan nyári ziláltak lettünk sajnos, hogy most nem véleményesek jönnek, inkább összekotyvasztok pár rövid rendes félrefordítást egyetlen posztba. Imhol Illés beküldése: CSI (amiben a Morpheus a főrendőr).Lőtér előtti hangosbemondóból ez jön:…..
Dóra a Budapest banknál szeretett volna két hitelt végtörleszteni, de adminisztrációs anomálák miatt, csak az egyiket sikerült. Tavaly decemberben bementünk a BUDAPEST bankba, hogy jelezzük végtörlesztési szándékunkat. Nekünk a bank két hitelt ajánlott, mert önkormányzati…..
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
Rekordgyanús behajtási kísérlet: az OTP mintegy 10 évig kamatoztatta a naiv ügyfél felszámolt számláján "fennmaradt" összeget, majd egyszercsak kiadta egy behajtónak. A legszebb, hogy se telefonon, se személyesen nem találták a tartozást, csak a nagyonsokadik ügyintéző…..
Balbal73 rutinos bevásárló, ezért mindig átnézi a blokkot kifelé menet. Alábbi akciójával 8 ezer forintot spórolt egy tál tescós libamájon:Szerintem én egy elég tudatos és szemfüles vásárló vagyok, aki mindig rákérdez az árra, átböngészi a blokkot s általában mindig van…..