Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felix.Krull

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelent meg az ősz legjobb albuma, a Tame Impalától a Lonerism. Az októberben harmadik lemezével előálló ausztrál zenekar első ránézésre nem több egy jól összerakott csapatnál, akiket pár szám erejéig megihletett a Cream vagy a Pink Floyd. Ez önmagában is dicséretes…..
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
  A mút héten találkoztunk a Quart ingyenzene rovatában a Bajdázóval – a háromtagú zenekar számai azóta meghódították a fél szerkesztőséget. Milyen zene? Mondhatnánk, hogy a Bajdázó elektronikus folkot játszik, mondjuk is persze, de ezzel nem sokkal jutunk beljebb.…..
  A hétfői országgyűlési vitanapon Schiffer András azt mondta: nem lepi meg, hogy Lázár János a vitában „továbbra is azt a bolsevik típusú érvelést alkalmazza, hogy mindenki, aki vele ért egyet, a világos oldalon áll, mindenki, aki a másik oldalon van, az a sötét…..
  Bogár László bedőlt, mint a devizahitelesek: a Mandiner korszakokon átívelő kedvence ő, aki egy folytatásokban szállított, véget nem érő esszével szórakoztatja az arra fogékonyakat a magyar jobboldal különböző lapjaiban. Ma viszont rá kellett döbbennünk, hogy olykor a…..
Felix.Krull 2011.08.23 13:18:32
@ny:
Roubini pedig újkeynesiánus (new keynesian).

en.wikipedia.org/wiki/New_Keynesian_economics

en.wikipedia.org/wiki/Category:New_Keynesian_economists

Tényleg nem neo-keynesian, ("following the emergence of the new Keynesian school, neo-Keynesians have sometimes been referred to as Old-Keynesians.")